bu 207 206 nın yeni si deilmi yav turbo koymuşlar bu kadar mı hızlanmış![]()
Bknz. 58. saniye
http://upload.streetfire.net/video/1...sss_205092.htm
Videodaki 207 daha 500km de![]()
videodaki seat iimiş
şimdi 207 gt farklı 207rc farklı arablar değilmi ben mi yanlış biliyorum gt olan turbo ile 150hp idi galiba rc de 175 turbo ile hacimler 1,6
yav turboyu vti ın bagajına koysan 15hp alırsın
bence 1,4 is hondasına ufak bi turbo koymuş bi arkadaşla 207rc denese denk bi karşılaştırma olur![]()
bu muhabbetler cok sacma arkadaslar.kendı soyledıgınıze kendınız ınanın once.
turbo var yok onemlı degıl.sonucta o aracların urettıklerı gucler bellı.bırı atmosferık bırı turbo dıgerı supercharger bı baskası dızel olur ama uretttıklerı gucler ve kıloları yakınsa bana gore bu araclar aynı kategorıdedırler.
vti 160hp/150nm/1080kg
gt 148hp/240n/1281kg
verılere gorede bırbırıne yakın araclar.bunlardan biri dıgerını gececek yada yan yana gıdecekler.olay budur.bunu uzatıp yok ona turbo koysan yok onu atmosferık yapsan gıbı muhabbetler gercekten anlamsız.
bırı gecer yada gecemez konu bu.
Bak yaagt-r07 Nickli Üyeden Alıntı
Ben haftaya ordayım Öncel. Oralarda Haşim Balaban diye bir beyfendi varmış.Peugeot yetkili bayii satış ve teknik servis sahibiymiş. Seni de çok yakından tanırmış.Hondayı bu kadar çok sevdiğini bilmioyordur kanımca
![]()
Can da olmasa ne yapıcaz bilmiyorumcan_ank Nickli Üyeden Alıntı
Yakında Pugları atmosferik şahinlerle kaldırıcaklar
![]()
vti stocksa, gt geçicektir..
iki aracıda yükleyelim dediğinde %100 207 Gt dediğinde ben iki aracıda GIRTLAK yüklemek anladım %100 yükleme anladım.. stage 1 yükleme falan diyebilirdin..neyse konu anlaşılmış biraz zannedersem, Sende al bi TypeR rahatına bak boşver GT yi RC yiçok memnun kalacağın bi araç
Neyse Hayırlı işler ozamn herkeze..
verilere bakınca honda nın herşeyiyle üstün olduğu belli oluyo bu bağlamda nasıl söylenebilir GT çok rahat VTİ yi geçer diye?==
Bana göre bu olayda honda nın şansı çok yüksek...
Stock olarak dusunursek iki arabayıda aradaki 200 kg fark cok buyuk bir fark bence. Nasıl rolling lerde 2 kisi 1 kisi ne kadar fark ediyorsa 200 kg neredeyse 3 kisiye denk geliyor. Sirf bu agirlik farkı yuzunden belki gt gecilecektir. Ama cok dusuk devirlerde verdigi 240 nm tork ta vti in dusuk devirlerdeki verimsizligi gt nin isine yaricaktir. Denemek lazim bence, denemeden yorum yapmak cok mantiksiz, cunku degerlere bakarsak rc 175 beygir typer 200 beygir. Stock olarak rc onde gidiyor, hic beklemedigimiz bir sonuctu mesela bu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)