User Tag List

Sayfa 9/22 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
402 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: 207 gt & civic vti hangisi ?

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevdim bu lafı
    hani reno yokmu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada herkesin zevkidir kimsye bişi kabul ettirmeye çalışmayın çok mantıksız

araba alırken bütçe ye zevke herşeye bakar bu iş zaten böle olmasa bu kadar marka olmazdı en iisi japonlarsa nie diğer markalar var japonlar çokmu pahalı sanki

ben mesela 26-27 milyarlık 206 rc ye biniorum muadili bi typer 40 bin civarı

aradaki fark bana cazip gelmio,param olsada cazip gelmez rollingde 3-5 boy hızlı olcam die gelmio yani

yani bunun gibi nedenler çoğaltılablir

o yüzden saygı duymak lzm herkese
    söylediklerine aynen katılıyorumzevkler ve renkler tartışılmaz,bütçede lazım tabiiherkezin alım gücü farklı.

Gunesinoglu
    Misafir
    malesef evet insan her gördüğüne ulaşamıyo alamıyo

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlar tabiiki alım gücüyle orantılı burda takılıyoruz birbirimize...dogrusu söylenmiş hondasız pejo pejosuz honda olmaz diye.ama bi gerçek var honda daha basarılı objektif olarak bunu herkez bilir.gt-R07(öncel) pejoda çalışıyor yakında kovacaklar mesela

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gt-R07(öncel) pejoda çalışıyor yakında kovacaklar mesela
    koptum

Honda'ya geçerse uygun fiyata bi type-r alırız belki hayırlısı olsun

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pejosuz honda,hondasız pejo olmaz
    bu arada herkesin zevkidir kimsye bişi kabul ettirmeye çalışmayın çok mantıksız

araba alırken bütçe ye zevke herşeye bakar bu iş zaten böle olmasa bu kadar marka olmazdı en iisi japonlarsa nie diğer markalar var japonlar çokmu pahalı sanki

ben mesela 26-27 milyarlık 206 rc ye biniorum muadili bi typer 40 bin civarı

aradaki fark bana cazip gelmio,param olsada cazip gelmez rollingde 3-5 boy hızlı olcam die gelmio yani

yani bunun gibi nedenler çoğaltılablir

o yüzden saygı duymak lzm herkese

bunlar tabiiki alım gücüyle orantılı burda takılıyoruz birbirimize...dogrusu söylenmiş hondasız pejo pejosuz honda olmaz diye.ama bi gerçek var honda daha basarılı objektif olarak bunu herkez bilir.gt-R07(öncel) pejoda çalışıyor yakında kovacaklar mesela
    valla kimseyi kovmazlar ama bu kadar başarı lafını hondanın içinde geçtiği cümlede kurdun diye senin primlerin kesin artar
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tahrik var hocam

Siz alın abicim 10-11 yaşındaki vti ları. Aldığınız araba yağ yakmaya başlamıştır zaten başlamadıysada en fazla 1 seneye başlarsınız bidonla gezmeyePiyasadaki vti ların yarısından fazlası 200,000 km nin üzerinde.Tabi görünen 100,000 vti'a 25,000 ytl vereceğime sıfır ayarındaki 207'ye 30,000 ytl veririm yıllarca başım ağrımadan binerim. 3 boy atsa ne olur 5 boy atsa ne olur(ki hala iddia ediyorum stock vti,stock GT yi asla geçemez)

92 model bi civic si'dan bahsediliyor.Abi koltukarı bile sökülmüş diyorsunuzKarşılaştırmadaki amaç ne anlamadım bileBurada konuşulan kimin arabasının kimi geçeceği değildi en başta.Stock makinaların gücünden bahsediyorduk.Teknolojilerini ve güçlerini karşılaştırıyorduk.Sonra egolar girdi devreye

Fiat uno da tuningden sonra ferrari ile birlikte yürüyor.Ne sonuç çıkarmamız lazım?Ferrari'nin Uno kadar gitmediğini mi
    145 bın de 10bınlık yag var daha hıc eksıltmedı.geniş ol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahaua çooookk koptum beaolum ne kovması,herkez bilio japoncu olduğumufransız satıyorum o başkagerçi maksat muhabbet dimi kardeşlerim

pug106
    Misafir
    vti bence ...............

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay be hoşgörü diye buna deniyo heralde saygı sevgi süper nazar deymesin si nin koltukları sökük gt yi geçiyorsa, koltukları takılı vti da geçer artık heralde japon motoru sorunsuzdur bu bi gerçek. fransız bi arabayla karşılaştırılmayacak kadar hemde.nerdeyse 200 bin km yi geçmemiş si veya vti yok gibi bişi piyasada. allah ömür versin dahada gider düzgün bakılırsa..

Ryuk
    Misafir
    Alıntı batonsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay be hoşgörü diye buna deniyo heralde saygı sevgi süper nazar deymesin si nin koltukları sökük gt yi geçiyorsa, koltukları takılı vti da geçer artık heralde japon motoru sorunsuzdur bu bi gerçek. fransız bi arabayla karşılaştırılmayacak kadar hemde.nerdeyse 200 bin km yi geçmemiş si veya vti yok gibi bişi piyasada. allah ömür versin dahada gider düzgün bakılırsa..
    Motor uzerinden konusyorsak gt/rc deki motor psa-bmw ortakliginin urunudur. Dayanıklı olacagini tahmin ediyorum ama tabi sonucu zaman gosterecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ryuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor uzerinden konusyorsak gt/rc deki motor psa-bmw ortakliginin urunudur. Dayanıklı olacagini tahmin ediyorum ama tabi sonucu zaman gosterecek.
    aynen katılıyorumdayanıklılık konusunu zaman gösterir.şimdiye kadar gördüğüm gt ve rc lerin en fazla km si olanı daha 30000 km lerde.rc de kullanılan motor mini cooper s te de kullanılıyo(zaten bilmeyende yoktur bunu diye düşünüyorum)fazla teknoloji barındırdığından bu motor baya bi hassas.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadasımız öncel japon firmasında çalışsa mesela HONDADa daha çok satış yapar,güvenemiyorki sattıgı mala. bmw patentli bi motor kullanıyor peco ama şanzımana ne demeli 2drag yap tamam...her yer full sensör cama tükürsen silecekler çalışcak.... banada eşek degiller ya bitane plaket verirler allah kimseye aracında problem göstermesin hepinize kazasız belasızzZ PSA cıysanızda problemsiz geçmesini temenni ederim.(buna çok ihtiyacınız olacak)

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadasımız öncel japon firmasında çalışsa mesela HONDADa daha çok satış yapar,güvenemiyorki sattıgı mala. bmw patentli bi motor kullanıyor peco ama şanzımana ne demeli 2drag yap tamam...her yer full sensör cama tükürsen silecekler çalışcak.... banada eşek degiller ya bitane plaket verirler allah kimseye aracında problem göstermesin hepinize kazasız belasızzZ PSA cıysanızda problemsiz geçmesini temenni ederim.(buna çok ihtiyacınız olacak)
    yalnız iş şanzımana gelirse honda ii deme bence buna gülerler

pejoda hala koparırsın çubuk eğersin ama sekromenç bozamazsın be hondada bozdunmuda 300-400 ten başlıo fiyatları

hondada motor ii yüüryen ii sorunsuz birde bu motor ii durumuda ilginç bişi

bmw kötü arabamı mesela 150000 bin ya giido ya gitmio bu nasıl olcak
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makina güçlü tabiiki cem ondan dayanmıyor dsg den smg den daha hızlı fites atan arkadaslarımız mevcut.okadar güce dayanması gerçekten zor daha ne olsun mesela pecoların senkromeç sorunları baskı balata şişmesi...honda şanzımanda orta derece ama normal kullanımdada bayagı uzun süre gidiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
    dragon07, can_ank, kwanc, RCkid, serkan demir konuyu pejocular okuyor görüldügü gibi hondacı arkadaslarım gelsinde öyle devam edelim

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pejo 106 kullandm sayısını sayamadım senkromec ve sanzıman kutusunun kırılmasının harcadıgım para sanzımana rahat 5000 ytl dır

honda vti kullanıyorum 5.vites senkromec bozdum 300$ komple carbon senkromec setı aldım halloldu

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu noktada olay yine fanatikliğe gelmiş. peugeot kullanıyorum ama hondayı peugeotdan daha çok severim. honda nın motorlarına laf yok ama motor dışında ikisinin de çok farklı olduğunu düşünmüyorum. şanzıman olayını bir daha araştır istersen. şanzımanım standard, digital klimam, far sensörüm, yağmur sensörüm, orjinal cd changer'ım vs... hepsi çalışıyor. hem de tesisatın o kadar kurcalanmış olmasına rağmen.
    peugeot da hondadan genelde daha çok elektronik donanım oluyor. performansa yönelik modeller için dezavantaj gibi gözükebilir ama satılan modellerin büyük çoğunluğunun performansa yönellik modeller olmadığını unutmamak gerek. şimdi gidiyorsun 207rc 40 milyar civarı para veriyorsun veya 60 küsür milyar verip typer alıyorsun, bu paraları verdikten sonra arabada biraz donanım olsun istemez msini
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    musti adı ustunde TYPE R
    R spec arabalarda donanım on planda olmaz
    donanım ıstıyorsan
    bmw m3 m5 gibi seyler alacaksın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)