malesef evet insan her gördüğüne ulaşamıyo alamıyo![]()
bunlar tabiiki alım gücüyle orantılı burda takılıyoruz birbirimize...dogrusu söylenmiş hondasız pejo pejosuz honda olmaz diye.ama bi gerçek var honda daha basarılı objektif olarak bunu herkez bilir.gt-R07(öncel) pejoda çalışıyor yakında kovacaklar mesela![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
vti bence ...............
vay be hoşgörü diye buna deniyo heralde saygı sevgi süper nazar deymesinsi nin koltukları sökük gt yi geçiyorsa, koltukları takılı vti da geçer artık heralde
japon motoru sorunsuzdur bu bi gerçek. fransız bi arabayla karşılaştırılmayacak kadar hemde.nerdeyse 200 bin km yi geçmemiş si veya vti yok gibi bişi piyasada. allah ömür versin dahada gider düzgün bakılırsa..
aynen katılıyorumdayanıklılık konusunu zaman gösterir.şimdiye kadar gördüğüm gt ve rc lerin en fazla km si olanı daha 30000 km lerde.rc de kullanılan motor mini cooper s te de kullanılıyo(zaten bilmeyende yoktur bunu diye düşünüyorum)fazla teknoloji barındırdığından bu motor baya bi hassas.
arkadasımız öncel japon firmasında çalışsa mesela HONDADa daha çok satış yapar,güvenemiyorki sattıgı mala. bmw patentli bi motor kullanıyor peco ama şanzımana ne demeli 2drag yap tamam...her yer full sensör cama tükürsen silecekler çalışcak.... banada eşek degiller ya bitane plaket verirlerallah kimseye aracında problem göstermesin hepinize kazasız belasızzZ PSA cıysanızda problemsiz geçmesini temenni ederim.(buna çok ihtiyacınız olacak)
![]()
yalnız iş şanzımana gelirse honda ii deme bence buna gülerler
pejoda hala koparırsın çubuk eğersin ama sekromenç bozamazsın be hondada bozdunmuda 300-400 ten başlıo fiyatları
hondada motor ii yüüryen ii sorunsuz birde bu motor ii durumuda ilginç bişi
bmw kötü arabamı mesela 150000 bin ya giido ya gitmio bu nasıl olcak
Team PAŞAOĞLU
makina güçlü tabiiki cem ondan dayanmıyordsg den smg den daha hızlı fites atan arkadaslarımız mevcut.okadar güce dayanması gerçekten zor
daha ne olsun mesela pecoların senkromeç sorunları baskı balata şişmesi...honda şanzımanda orta derece ama normal kullanımdada bayagı uzun süre gidiyor.
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
dragon07, can_ank, kwanc, RCkid, serkan demir konuyu pejocular okuyor görüldügü gibi hondacı arkadaslarım gelsinde öyle devam edelim![]()
pejo 106 kullandm sayısını sayamadım senkromec ve sanzıman kutusunun kırılmasının harcadıgım para sanzımana rahat 5000 ytl dır
honda vti kullanıyorum 5.vites senkromec bozdum 300$ komple carbon senkromec setı aldım halloldu
şu noktada olay yine fanatikliğe gelmiş. peugeot kullanıyorum ama hondayı peugeotdan daha çok severim. honda nın motorlarına laf yok ama motor dışında ikisinin de çok farklı olduğunu düşünmüyorum. şanzıman olayını bir daha araştır istersen. şanzımanım standard, digital klimam, far sensörüm, yağmur sensörüm, orjinal cd changer'ım vs... hepsi çalışıyor. hem de tesisatın o kadar kurcalanmış olmasına rağmen.
peugeot da hondadan genelde daha çok elektronik donanım oluyor. performansa yönelik modeller için dezavantaj gibi gözükebilir ama satılan modellerin büyük çoğunluğunun performansa yönellik modeller olmadığını unutmamak gerek. şimdi gidiyorsun 207rc 40 milyar civarı para veriyorsun veya 60 küsür milyar verip typer alıyorsun, bu paraları verdikten sonra arabada biraz donanım olsun istemez msini
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
musti adı ustunde TYPE R
R spec arabalarda donanım on planda olmaz
donanım ıstıyorsan
bmw m3 m5 gibi seyler alacaksın.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)