ortalığı karıştırayım bi
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...97364600/detay
ikisininde abisi![]()
ortalığı karıştırayım bi
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...97364600/detay
ikisininde abisi![]()
Amaç kısa süre kullanmaksa passat daha mantıklı.
Bence fazla abartılıyor ama, öyle süper bir otomobil değil bence.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Kısa sürede ise passat. çünkü 2. eli hızlı hernekadar Vw grubu parasını hakketmiyen bir marka olsada benim gözümde. yeni superB çok yakışıklı canlı canlı gordum beğendim![]()
Kararım 19 jantlı siyah bir Superb den olacak gibi. Dün gittim a4, passat ve superb i detaylıca inceledim.. Uzun süredir kullanmaktan mıdır bilmem Passat gözüme çok demode göründü ve parasını hak edecek hiçbir şey göremedim. Yani fazladan verilecek her 1 lira vw in marka imajına verilecek para.. Hadi premium bir marka olsa oda helal olsun ama sonuç itibariyle vw..
Hadi gelmişken a4 e bakalım dedim ama bakmaz olsaydım, güya premium olacak !!! Göstergeleri dışında hoşuma giden tek bir yanını bulamadım, kapı içlerinde kadife bile yokşaka bir yana benim ihtiyacım doğrultusunda dar, basık ve kullanışsız bir araba ve kalite olarak da ahım şahım birşey yok..
Belki marka imajı yok gereksiz bir genişliğe sahip olan Skoda Superb kesinlikle alınası bir otomobil olarak geldi gözüme..
superb çok mantıklı seçim. babama aldık, 15000 km'dir kullanıyoruz çok memnunuz. 19 inçlerle konfor bozulacaktır, 18 daha ideal bence.
Zırh boş passat alınacağına dolu dolu superb almak daha doğru olur
Aldıpınız mantıklı super b fiyatlarını paylaşırmısınız
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
vallahi az önce yine skoda trafikte geldi çok tatlı bir renk vardı mavimsi yeşilimsi tuhaf ve bittim resmen tam dolusunu merak ettim cam tavan olmamasına rağmen cix duruyordu
Geçen hafta Superb 2.0 TDI 4x4 DSG L&K Lav Mavisi renkli olanına bindim.
Sadece renk ateş ediyordu zaten.Arka diz mesafesi efsanevi.L&K donanım bitirim olmuş Passat A4 falan halt etmiş yanında![]()
Ben olsam hiç düşünmeden Superb alırdım, Passat' ın ikinci eli daha kuvvetlidir ama SuperB' ninde azımsancak bir ikinci el piyasası olmadığını düşünüyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Direkt olarak süper b alırdım aradaki fArklada yanına bide 10 liralık bi tüplü şayin
Şayini eşşek hesabı gün içinde kullanır süper B nin yaşlanma etkilerini azaltır keyfime bakardım![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Forumda Orhan Güney arkadaşımız Skoda da müdür sana yardımcı olur
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)