User Tag List

Sayfa 3/12 İlkİlk 12345 ... SonSon
215 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Dolu Leon mu Orta Donanım Golf mü ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    leon iyidir hoştur , fakat golf bambaşkadır iki aracada sahip olmuş biri olarak söylüyorum..

tremx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dolu leon bencede
    K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolu araba her zaman iyidir, keyif verir.

Ama Leon için her konuda sert, konforsuz, trim sesi bol deniyor. Gerçekten bu kadar kötü mü bu araba? Kalitesi düşük okey ama çok olumsuz yorum var.
    Benim fikrim malzeme trim iç plastik koltuk v.b kalitesinden bir yıldızlama yapılsa 5 üstünden..

Audi 5
    vw 4
    Skoda 3
    seat 2

zaten dikkat edilirse satış pazarlama stratejeleride bu oranda oluyor biri malzeme kalitesindeki düşüklüğünü donanımla kapıyor birinin satışları çok iyi zaten yakında elektrikli camları bile opsiyona koyucaklar ona rağmen satıyorlar satış kaygıları yok malzeme kalitelerinden dolayı.. biri premium sınıf zaten onun olayı ayrı.. biride skodayı kast ediyorum o tam artık fiyat performans kalite donanım ölçeğinde takılanların vazgeçilmezi oldu superb ler yeni octavia lar falan..

vw nin yöntemi çok başarılı herkesimden kullanıcıyı kendi bünyemizde tutalım hepsine birer marka sunalım.. rakibimize para kazandırıcağımıza kendi rakibimizi kendimiz oluşturalım. parada içerde kalsın. bence çok zekice ..

kendileride büyük masraf yapmıyor her araca ayrı platformlar ayrı mühendislik çalışmaları şase ler komponent bileşenler yapmıyorlar..
    bir platform oluşturuyorlar aslında aynı aracı farklı tasarımlarla farklı markalar altında üretiyorlar farklı donanım ve malzeme kalitesiyle onlar içinde çok ekonomik oluyor..
    Yani aslında alan şahıs malzeme kalitesi donanımı es geçersek temelde aynı aracı alıyor.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ikisi arasından golf aldım gene olsa gene golf alırım.Param yettiği sürece de golf alırım.

Leon'un tasarımı ve donanımı dışında bir olayı yok.Yalıtım,malzeme kalitesi,yol tutuş gibi etmenlerde hep vasat seviyede.Octavia bile daha kaliteli leon'dan.Eski aracım 2013 model passat idi.O arabadan leona binince segment düştüğümü hissettim ama goflte o duygu yok.Hatta yalıtımı b7 kasadan daha başarılı.

raptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmediğimden soruyorum , dizel leonda da sıkışık trafikte motor stop-start var , dizel golf dede var mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı raptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmediğimden soruyorum , dizel leonda da sıkışık trafikte motor stop-start var , dizel golf dede var mı ?
    var. aynı motoru kullanıyorlar zaten dizel - benzinli
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U ledsiz golf ı ıhh

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf boş diyorsunuz da arkadaşın seçtiği opsiyonları değerlendirildiğinde tek ciddi fark led far-stop ve 6.5 inç ekran. Comfortline'da koltuklar nubuktur, bütün golflerde ön ve arkada kol dayama vardır, kapılarda ambiyans ışıkları vardır.

Hatta Style leon ile comfortline golf arasındaki farklar;Leonda katlanır ayna var, hız sabitleme var, far-yağmur sensörü var bu özellikler golf'te yok.Golf'te ön-arka park sensörleri,arka kol dayama ve nubuk spor koltuklar standart ayrıca elektronik park-freni ve autohold var.Hız sabitleme(hem sabitleme hem sınırlamalı geliyor ve ışık görüş paketinin opsiyon fiyatları çok düşük alınabilir fiyatlar). Bu şekilde bakınca sürüş, kalite, ikinci el detay vs değerlendirdiğinizde aradaki fark çook fazla..

Şu rakamlara bakınca Leon 1.2 tsi değilde anca FR alternatif olabilir şu donanımdaki Golf'e diye düşünüyorum. En azından motoru daha güçlü, sunroof var, body kiti var gibi gibi.

Şimdi beni arkadaşlar kesin topa tutacak fakat üretim-malzeme kalitesi olarak; Leon<Octavia<Golf<A3

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    donanım göz boyamak için bence önemli olan araba olması golf her zaman golftür

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyla alakasiz ama birsey sormak istiyorum vw nin yeni ekranlarinda apple carplay i kullanmak icin 1000 lirami vermek gerekiyor ?
    Birinden duydum inanmak istemedim bu konu hakkinda bilgisi olan varmi ?
    Eger gercekse yaziklar olsun dogusa
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wankel Batu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyla alakasiz ama birsey sormak istiyorum vw nin yeni ekranlarinda apple carplay i kullanmak icin 1000 lirami vermek gerekiyor ?
    Evet 1.000TL istiyorlar.

Yanlız farklı ülkelerdede istiyor ekstra donanım olarak gözüküyor.

Dışarda yapabilen yok.Servis fabrika iletişimi sonrasında yükleniyor.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    donanım hariç diğer bütün konularda golf daha tercih edilesi.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suan 65.500 e sıfır kirmizi fr alabilirmiyiz?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    donanım göz boyamak için bence önemli olan araba olması golf her zaman golftür
    led olaylarına katılırım. kapı içine koyuyorlar bardaklık içine iki led koyuyorlar ambians oluyor ayak aydınlatmasını renkli yapıyorlar iç aydınlatmayıda ortam aydınlatması oluyor.. ışıkları ledli yapınca ışık paket falan isim koyuluyor süslü püslü.. insana sorarlar led in maliyeti ne kadar. bunlara katılırımda..

koltuk ısıtma,hız sabitleme,hız sınırlama,digital klima,far yağmur sensörü ,park asistanı multimedia sistemler ve aklıma gelmeyen faydalı donanımlar hem sürüş kalitesini arttırıyor hem sürüş keyfini arttırıyor hemde sürüş güvenliğini arttırıyor hiç öyle göz boyama falan değil..

lastik basınç sensörü ki en sevmediğim donanımdır bütün araçlarımda varsa şayet kapattığım iptal ettirdiğim bir şey ama o bile esasen faydalı bir şey .. tabii zırt pırt ötmese )
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wankel Batu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mirorlink aktivasyonu ben hala daha yapamadım 1000tl ile olsa iyi servisler bilmiyor bile

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mirorlink aktivasyonu ben hala daha yapamadım 1000tl ile olsa iyi servisler bilmiyor bile
    Antalya seat servisi 1.000TL yapmış leon fr a aktif şuan kullanıyor.

İstersen servise bir sor ama öncesinde ana merkezden fabrikadan onay gelmesi gerekiyormuş sonra servise gidiyorsun birde bağzı teyplere bir parça takılıyormuş bağzısına takılmıyormuş.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit usb modülü değişebiliyormuş.Değişen parça o ama bağzı teyplerde oluyormuş oda.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golfun boşu ciddi boş albenisi yok ciddi eksik hele midlinelar falan bildiğin rezillik doğuş insanları salak yerine koyuyor. Dolusu ise ciddi para o parayı golfe veren net arabadan anlamıyordur kimse kusura bakmasın.

Leon ise vasat bir otomobil yoruma bile gerek yok. Önce yol tutabilsin adam gibi sonra bakarız donanımı ne seviyedeymiş.

OnrDncr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolu araba her zaman iyidir, keyif verir.

Ama Leon için her konuda sert, konforsuz, trim sesi bol deniyor. Gerçekten bu kadar kötü mü bu araba? Kalitesi düşük okey ama çok olumsuz yorum var.

Bence Leon ile test sürüşü yap hatta çevrende varsa daha uzun süreli kullan. Beğenmezsen Golf alıp sonrasında da doldurabilirsin, biraz masraflı olur ama konfordan kaliteden ödün vermezsin en azından.
    İkisini de kullandım. Golf ile 2 kez test sürüşüne çıktım, test parkuru kısaydı pek fikir sahibi olamadım Leon ile ilgili fakat Golf'ün sessizliği ve tokluğunu beğendim. Aradaki fark hissediliyor o yüzden Golf için bütçeyi zorluyorum zaten ama uzun süre kullanacağım için de dolu olsun istiyorum o da Comfortline Golf'te olmuyor maalesef.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)