User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Mercedes GLA & CLA ya da Bmw M paket 316

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CLA kullanmadım ama showroomda falan bile arkası dar idi ve inip binmek zor idi

Onun dışında kullanımı A ya benzerdir sanıyorum ve benim arabada tangır tungur ses yoktu ; bu sanırım halkımızın "ooo mercedes aldım içinde çıt olmaması lazım" psikolojisinden kaynaklanıyor daha çok , halbuki altı üstü araba ve o lastikler + sert süspansiyon ile konfor sarsıntı ve sessizlik ancak o kadar oluyor mesela A180 nin altının sürttüğü yerde E cabrio sürtmüyor yere yakınlığını falan oradan hesap et

A nın en boktan yanı ince yanaklı runflatler nedeni ile lastik yarmak idi benim gözümde

GLA da runflat ama onda öyle birşey yok ki benim GLA 19 jantlı opsiyon olanlardan

Evet yine çok yumuşak bir araba değil ama hem araba gibi yol tutuyor hem araba gibi yere yakın değil

Hanım 50 yi geçmiyor kış 7.5 - 8 yaz 8-9 yaktırıyor arabaya ve 1.6 turbo 156hp diye biliyorum esp off iken tam gazda 1. ve 2. vitesi komple patinajla geçebiliyor 19 jantla bile

GLA bagaj baya kullanışlı zaten koltuğu yatırırsan ciddi büyüyor boyutlarına göre büyük sayılır bagajı

Bu verilere göre ki bu göreceli birşey bence dizel gereksiz. A180 dizeldi şu andakilerin hepsi benzinli dizeli boşa almışım diyorum heleki dizelin performansızlığını düşündükçe.

Özetle GLA ve A çıt çıkmıyor değil ses var ama herhalde ben beklentimi düşük tuttuğumdan beni rahatsız etmedi

A yani benzer varsayarsak CLA , GLA dan daha serttir

Keyif vermesi içinse kesinlikle benzinli , yakıt olayını zaten yazdım dizel otomatikler tam kağnı imiş kullanmadım bilmiyorum ama A dizel manueli düşünüyorum GLA benzinli ile kıyaslanamaz bile hiç bir anlama keyif açısından

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    X1 dizel otomatik 4 çeker sanırım 2 litre olanlardan , baya dolu bir arabayı yakın arkadaşım aldı 2 ay önce

şehir içi öküz gibi yakıyor şehirlerarası süper diyor GLA rakibi olarak düşünürsen

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CLA'ya tü kaka diyenleri anlamıyorum 3 ay kadar kullandım 30.000'de almıştık aracı, trim sesleri eyvalalah, araç aşırı şert ama baya baya sert o da doğru, arkaya inmesi binmesi de baya bir zor ama bunlar dışında yok Mercedes kalitesi yok derseniz bozuşuruz, bi önceki kasa C'lerden daha çekici iç ve dış tasarıma sahip araba, bence tam bir genç işi araç çok gösterişli ve ilgi çekici bir araç AMG paketleri, o fiyat skalasında ben olsam düşünmeden kırmızı bir CLA alır binerdim.

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgiler için tesekkür ederim x1 dış görünüm itibariyle bana çok uzak tercihimi büyük oranda benzinli bir gla dan yana kullanıcam gibi ilgilenen herkese teşekkür ederim

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C180 amgler olmus 110 lira,a180 amg 95-100 arasi. Bu durumda siz olsaniz hangisini alirdiniz? Ikiside sunrooflu olacak.

E46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    f30 u tercih ederim . Ancak Benzinli 16 motorlar çok pis moral bozuyor. M paket şekil şemaları yerinde ama gaz pedalının yarısı boş üstelik çok yakıyor. Şahsen ben o hatayı bi defa yaptım daha da yapmam
    Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi

yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C180 amgler olmus 110 lira,a180 amg 95-100 arasi. Bu durumda siz olsaniz hangisini alirdiniz? Ikiside sunrooflu olacak.
    Sadece arkadan itişi yüzünden bile c180 tercih edilir.
    VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı E46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    f30 u tercih ederim . Ancak Benzinli 16 motorlar çok pis moral bozuyor. M paket şekil şemaları yerinde ama gaz pedalının yarısı boş üstelik çok yakıyor. Şahsen ben o hatayı bi defa yaptım daha da yapmam
    ecopro modundan çıkarıp kullanırsanız gayet net tepkileri var pedalın, 8.5 lt ortalamayla geziyor 2 tanıdığım.. birisi de baya baya sert kullanır. daha ne yaksın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ecopro modundan çıkarıp kullanırsanız gayet net tepkileri var pedalın, 8.5 lt ortalamayla geziyor 2 tanıdığım.. birisi de baya baya sert kullanır. daha ne yaksın?
    Kötü demiyorum kendi sınıfında iyidir. 16 benzinli motorlar böyle. Mesela Bir 1.16 ed yakıt performans olarak şeker gibi, aslında 3 serisinde de güzel bir 1.6 dizel motor seçeneği olsa tadından yenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trim sesi nedir abi almamam için başka hic bir sebebe gerek yok 10 yaşında 206 ya biniyorum yağ gibi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)