3k cam tavansız gti var komple yetkili servis bakımlı, düşünürsen konuşabiliriz.
3k cam tavansız gti var komple yetkili servis bakımlı, düşünürsen konuşabiliriz.
Bu paralara golf 5 gti alınmaz mı ?
Edit Loading site please wait...
Mazda Rx8 ve mx5. Bmw 330ci felan bakardım ben olsam. İlla önden çeker olacaksa r53 mini cooper s alırdım.
Citroen DS 3 1.6 THP DSport 2011 Model 53.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 350794773
Aracın eski sahibiyim şuan yine forum modlarından Bilal Aktepe'nin aracı. Valla param olsa geri alacağım![]()
Rx8 pişmanlıktır![]()
182 Rs -- 182 Rs -- Cth Ibiza Cupra
sürüş keyfi ve performans bana göre bmw derim polo ibiza hem yağ sorunu hemde dsg ***** 208 her ne kadar gti olsada o bir fransız fanatiklik yapmak istemiyorum ama sürüş keyfi merso performans bmw diyorum. e46 3.30ci![]()
Bu öneriler arasında en çok DS3 mantıklı geldi bana.
Temiz, modelli dışarıda kendine baktırtacak bir araç.
Araca baya yürüyen motor anlamında da masraf yapılmış. Keyifli duruyor.
Haftasonu binilecekse ve yakıt sorun değilse tercihim bmw olurdu. düzgün bi e30 m50b25 veya 2.8 3.0 düzgün yapılmış m20 de olur. Ha e30 sıkıntı derseniz yine güzel bi e36 coupe alınabilir üstünede harcanır keyifle binilir. Fwd bi yere kadar.
Cooper S derim kesinlikle 40-45 bandı arasında Supercharge R53 alınır arda kalan parayla da keyfe keder jant lastık yay koltuk vs. keyfınıze göre şekillendirebilirsiniz.
yalanmotors
Bu rakamlara seri1 rx8 yada cooper r53 alınır harbi zevk arabası yapılır ya şuan ilanlarda dolu bir r53 var valla kaçırılmaz
Adam sadece haftasonları belli saatlerde çıkaracağı, sürücü odaklı keyif veren bir hobi aracı tavsiyesi istemiş.. Tavsiye olarak polo gti ibiza cupra falan söyleyenler olmuş cidden komik bu iş için gayet soft araç bunlar ayrıca gerek sürüş dinamikleri olsun gerek yol tutuş ve fren olarak ciddi yetersiz araçlar. Cidden sadece haftasonu belli saatlerde kullanmak amacıyla garajınızda bir polo gti tutar mısınız ?
Techte bile otomobilden anlayan insan sayısı bu hale geldiyse, ülkenin genel olarak araba çöplüğü olan haline fazla şaşırmamak lazım..
kırmızı tek kapı cam tavanlı bir polo gti yi rahat rahat kapıda yatırıp sadece gazlamaya kullanırım..gayet normal bişey bu..polo tdi yi bile yatırıp az gezenler var..50.ooo de çok büyük bir bütçe değil zaten öyle uçan kaçan bişey alınmıyor.
1 serisi filanda kesmez arkadaşı alacağı araba en güncel gti rc vs. türevleri..e36 m3 filan zor.
2000 A3 8L
Bütçe 50 olunca herkes ona göre tavsiye vermeye çalışıyor.2000 model araba alıp sanayi sanayi gezmesi yerine keyifle her hafta sonu kullanacğı bir araç tavsie etmeye çalışıyorlar.Üstelik aynı fiyat kategorisinden çoğu araçtan daha teknolojik ve hızlı.Polo gti bencede mantıklı
polo gti sadece haftasonu kullanılacak kadar keyifli bir araç değil ama yol tutuşu efsanedir. esp si kapansa pistte çok iyi süreler çıkartabilir. sınıfındaki pek çok araçtan daha iyidir. virajlara çok saçma sapan hızlarda kayacak diye korkmadan girilebilir. yoldan çıkarmak çok zordur, keskin viraj içinde freni kökle, gaza otur, ağırlık dengesini boz hiç bir şekilde arkasını oynatmaz. çok inanırsan dört teker üstünde kaydırırsın ancak veya gaza oturup önden kaydırırsın. bu yüzden kulllanması çok kolay bir araçtır. frenleride doğru lastikle gayet başarılı. ama hiç keyifli bir araç değil, gündelik hızlı bir araç için ideal, konforuda fena değil.
Cabrio Mini olur mu![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Polo gti mı yol tutmuyomuş![]()
O paraya alınıcak en mantıklı spor arabadır gti-cupra . Sıfır symbol bile nerdeyse 70 kağıt hatırlatırım .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)