ledli passat diyorum bende, tiguanın ikinci eli passat kadar hızlı olduğunu düşünmüyorum
ledli passat diyorum bende, tiguanın ikinci eli passat kadar hızlı olduğunu düşünmüyorum
Bu paraya uçan BMW alınır ama km yüksek ve biraz eski oluyor işte tercih meselesi...
Tiguan yerine passat daha iyi olur herhalde... bu arabalar için bence müthiş yüksek rakamlar karar vermek zor...
kolay gelsin...
Uçanla kaçanla işim Yok ustam km fırlamış Bmw saatli bombadır bana makul ve mantıklı araç Lazım bu başlık hiç açılmadığı için başkasına da ışık tutacaktır eminim
YamahA Xmax 250 ABS
Kesinlikleasla ama asla ne Audi ne bmw alırım çünkü bu araçların 3üne 5ine bakmadan veren insan sayısı çok fazla Buda külliyen zarar ve a3 sedan biraz dar kalır iç hacim şart bana 1.93 110 kg yum Polo ya biniyorum varın vaziyeti siz hesap edin
tiguana hayran kaldım inceledim bayiiye gittim ama passat kafamı kurcalıyor
YamahA Xmax 250 ABS
Az önce satılıklardan Tiguan'lara da baktım. R line paketler fena duruyor. Eğer çok fazla yakıtla işiniz yoksa Tiguan'da olabilir. R olmasada Highline olsun en azındanBen dahi kararsız kaldım. Size kolay gelsin
![]()
eleştiri gizli hayranlıktır.
Zaten tam dolu tiguana karşı dsg ve cam tavanlı passat yakıt olarak bmw gibi az birşey bastığımda 12-13 yakmayacaksa ara ara gazlamalı kullanımda 8-9 litreyi geçmeyecek ise sarsmaz Tiguan Rline imkansız o kadar vermem valla![]()
YamahA Xmax 250 ABS
Biz 4 ay önce bi arkadaşa mavi ledli cam tavan dsg tdi passatı 123 gibi bir fiyata almıştık arttımı fiyatı
Tofaş bile 20 bin TL ye yaklaştıher sabah 10 TL zam yiyor arabalar.
YamahA Xmax 250 ABS
Cam tavan led dsg dizel passat 2. elde tiguan gibi üzmez. Çok daha hızlı gider. Passat tabiki.
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
Yağmur bile yağmıyormaksat geniş yüksek olsun
YamahA Xmax 250 ABS
Kuzenime sıfır dsg highline Tiguan aldık, 124 bine,
yakıt derdi olmayanlar için çok mantıklı bir araç, 9-10 litre yakar sanırım,
gerçi ACT motor, belki daha azda yakabilir,
Vw alınacaksa kesinlikle highline olmalı,
comfort passat ile highline passat arasında sürüş olarakta fark hissetmiştim,
trend zaten evlerden ırak,
Vw araçlarındaki fark, sadece donanım farkıymış gibi gelmiyor bana
valla 1 ocakta yeni vergilendirmenin geleceğini düşünürsek 1,5 ayda hangisini teslim edebiliyorlar yada ellerinde varsa git ona yapış![]()
1881 - 193∞
Tiguan ile passat arasında malzeme kalitesi farkı çok fazla gibi geldi bana. İkisinde de seyahat etmedim sadece bayide çok kısa süre oturup baktım ama passat doku hissi olarak çok iyi geldi bana diğerinden. Tiguanda ilerleyen dönemlerde trim sesi fazla olabilir bu sebepten ötürü.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)