-
2006 sti kullandım, hb sti'a bindim, fk2 type r az da olsa sürdüm. 2006-2007 sti çok rijit bi kasa, günlük kullanayım dersen yorulursun. onun yerine hb sti çok daha mantıklı günlük kullanım için. yakıtı da sedan sti'dan daha düşüktür, ama yine de yakar yani. fakat biraz yükleyip, iyi bir egzoz ile boxer motor sesini, dünyada hiç bir arabaya değişmem.
onun dışında type r'ı beğendim, sti'a kıyasla çok sert gelmedi bana, günlük kullanılabileceğini düşünüyorum. ama çok fazla gazlama, frenleme vs imkanım olmadı, o yüzden yalan yanlış bir şey de söylemek istemiyorum.
-
Fk2 nin frenleri E F S A N E
-
Fk2 çok cabuk on lastik bitiriyo
Cok.cok iyi tutuyo. Kilidi fln harika
Sanirim arabanin aktarmadaki az guc kaybi nedeniyle lastgi cok hizli bitiriyo. Pahali lastik almaya gelmez. Ucuz alcan geccen. Isiklarda kalkarken ya da kavsaktam donerken bile patiye kaliyo
-
Alıntı:
Berkan Nickli Üyeden Alıntı
Yazık 79000 fiyatı vardı geçen ay
STI'ın o invidia q300 ile ya da efendime söyleyim blitz nür spec r ile verdiği boxer homurtusu diğer seslere benzemez :D
-
önden çekerde kötü lastik üzer.
-
Güzel bir referans aracılığıyla 350z araştırabilirsin. Sesini duyar sigara yakarsın
-
F30 328i de bakılabilir . Beyaz ve mavi renk dışında tabi .
-
hb sevmem ama bu adama hb aldırır maşallah Loading site please wait...
-
6 ayda bir değiştirerek hepsine biner, tadına bakardım :D
-
Seçilen arabaların hepsi min 12-13lt yakar.
Yakıpta sesinden zevk alacağım araç Boxer motorlu Impreza olurdu hrh. Diğerleri bana göre değil.
E46 M3 aralarında en yaşlısı.
Sıralama yapacak olsam Impreza-350Z-Fk-M3
-
Gazlamadan, ekonomik kullanımda dün gece 7.4 litre tüketim ile resim çektim. Bir önceki depomu da 9.4 litre ortalama ile bitirdim.
-
Eskiden sti vardı bende de. Bu gün ailevi yatırımların taksitleri bitince yine sti alırım eminim ki.
-
fk2 alırdım geçen hafta bindim aracı çok beğendim süre aldık 9 saniye gibi süreler koşuyor oem turboyla baya hızlı ve o güce rağmen 10 litre yakıor ..
-
Ben olsam böyle bişey düşünürdüm sanırım.
Loading site please wait...
-
FK2 alırdım, sonuçta yeni. O çirkin jantları değiştirir, tüm kırmızı aksamları orjinal renge çevirirdim. Bi de spacer taktık mı üffff.
Şöyle bi durumda var tabi, istediğin kadar egzoz modifiyesi yap, hiç biri sti homurtusu vermeyecek :)
-
Güzel bir egzos ile boxer motorun eşsiz homurtusu için kesinlikle tercihim sti olurdu.
-
E46 M3 alırım. Asıl bir duruşu var.
-
mavi hb sti tercih ederdim.
-
Şuanki yakıt fiyatlariyla 1.5dci clio alırdım:D