2004-2006 arası otomatik cooper s alınır mı? Başlıca bir kaç sorum olacak, tesekkürler.. (2004 sonrası direksiyon değişiyor o sebeple 2004 öncesi Slere bakmıyorum)
*Herhangi bir kronik şanzıman problemi var mı?
*Performans olarak manuel ile 1e1 aynıdır diyebilirmiyiz? (örn; manuel 0-100 7sn iken otomatiğinkide 7sn yada 7.2sn midir yoksa 8-9 civarımıdır)
*Şanzıman kavramaları nasıl?
*Vites atış hızı nasıl, vites atarken devir düşüyor mu?
*Otomatik şanzıman kaç devir çeviriyor?
-Manuel düşünmediğim için bu aracın otomatik şanzımanı hakkında bilgi edinmek istedim. Alacağım araç 5.aracım olacak önceki 4 aracımda otomatikti, trafikte otomatiğin rahatlığı kadar güzel bir şey yok. Spor araba manuel alınır diyecek arkadaşlar çıkacaktır mutlaka saygı duyarım.. Fakat spor araç alıyorum diye kendi rahatımdan vazgeçmem![]()
Cooper s şanzımanı konusunda benden daha tecrübeli olan arkadaşların yapacakları yorumlar için şimdiden teşekkürler..
Kullanmış arkadaşlar varsa yorumlarını rica ediyorum.. Düşündüğüm tarzda iki örnek araç;
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

Alıntı

Hemen bilgi verim yolda sapıtma falan yapmaz vites karıştırmaz bir tek soğukken atma yapar bir oda r56 da bile var bir sorun değil sanırım. Yokuş çıktıktan sonra düzlükte bazen alt viteste kalıyor onda da anında direksiyon arkasından müdahale edebilir manuel kullanabilirsiniz. Performans konusunda roll kovalayan biri değilim otobanda denk geldikçe gazlıyorum 3.20d lerle yürüyebiliyorum sıkıntısız ciddi bir güç kaybı yaratmıyor yani. Yarı otomatik olduğu için pek sıkılmazsınız.