User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: RX-8 & E92 3.20d kıyaslama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

RX-8 & E92 3.20d kıyaslama

İyi akşamlar.
    Kısmet olursa araba almayı düşünüyorum yalnız bi kaç sorum var yanıtlayan herkese şimdiden teşekkürler.
    R3 (2010 - 2011) düşünüyorum.
    Yakıt konusunda kafam çok karışık kimisi yazmış 20 den aşşağı yakmıyor tekide 20 ye çıkmaz yazmış. Ben gencim arabayı alırsam %70 dip gaz %30 normal kullanım olur. Onun için yakıt gözümü korkutuyor. E92 3.20d ile kıyaslıyorum ( bi istediğim araçta bu ) araba az yakıyor(rx-8 e göre) ama vergisi pahalı. Şöyle düşünmek mantıklımıdır; e92 3.20d 90-100k arası bi araç, onun yerine 60-70k lık bi rx-8 alınıp gazlanabilirmi mantıklımıdır??

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    cabrio ekranlı ise kıyaslama saçma bence

Her türlü bmw denir
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

N0M4dh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikisinin aynı tip araba olduğunu düşünmüyorum, negatif pozitif yönlerini yazayım siz karar verin.
    her kim rx8 17-18 litre yaktıramazsın diyor ise hemen plakasını isteyin -yakar sahibi olarak söylüyorum bunu - hele genç işi olunca kesinlikle yakar.
    e92 her türlü gezmelik araba fakat bir bmw fanatiği olarak bmw ye binen profil artık ortada ki e36 ve e92 en sevdiğim kasalardır.
    bir de rx8 nazlı olduğunu kabul etmek lazım, sevgi göstermeden binilecek araba değil fakat bmw nin parçası köşedeki bakkalda bile var, rx8 e standart arka tampon bir şey olursa alayım diye düşündüğünüzde bile bir afakanlar geliyor
    ha ilgi çeksin diyorsanız rx8 döver hele beyaz ve karbon parçalar ile desteklenmişse - ses derseniz gene rx8.
    iyi bir rx8 in piyasası her zaman var fakat 70k ya iyi r3 var diyorsanız ben s1 in yanına bir tane daha alırım.

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçları genelde depo hesabı yapacak ölçerim. RX8 ile bir depo ile en iyi 350 - 380 KM yol gidersin. Performanslı kullanım ile normal kullanım karışık değer bu söylediğim. Bugünkü değerlerle 80 kr. civarı yakarsın. 360 HP'lik Evo 8'imle aynı yakıyordu 350-380 Km arası gidiyordum onunla da. Kısacası gidişatına göre en çok yakan araç diyebilirim deposu 61 lt almasına rağmen Fakat üst devirlerde kullanımı çok zevkli bir araç. Arkadan itişide üstüne ekleyince keyifli bir kullanım ortaya çıkıyor. Dengesi ve kontrolü çok iyi. Fiyat konusunda birşey diyemeyeceğim. KM'ler çok yükseldi bu araçlarda ve iyi birşey alacağım derseniz fiyatları da abartı artık her spor araç gibi. Hayırlısı olsun sizin için.
    Konu Focus4171 tarafından (09-06-2017 Saat 11:10 ) değiştirilmiştir.
    eleştiri gizli hayranlıktır.

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rx-8 ile e92 d'yi sadece yakıt anlamında kıyaslamak yanlış olur.

tecrübe edindiğim araçlardan şunu öğrendim, parça tedariğinde ne kadar zorlanıyorsan o araçtan uzak durman saçların için en sağlıklı olanıdır ...

ben şahsen e92d'yi tercih ederdim.
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rx8 r3 sahibi olarak sunu söyleyeyim rx bence tamamen zevk aracı günlük binilebilecek bir araç değil. Yakıt konusu evet baya bir yüksek yakıyor. Benim ort. 1 TL yakıyor suan. Evimin 3. aracı olduğu araç, sadece hafta sonları yada bazı geceler çıkartıyorum. Eğer keyfe keder bineceğim diyorsan rx8 mantıklı bir tercih olur.
    Bunun dışında insanlar korkuyor en basit örnek motor konusu parça konusu. Şu kadar söyleyeyim size 32 yasındayım bindiğim aracın haddi hesabı yok sanayiye girip para harcamadığım tek araç (Modifiye hariç) dexelia yağ + FL22 bunun dışında düzgün bir rx8'den sıkıntı yaşamazsanız.
    ☻/
    /▌
    / \

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevaplar için teşekkür ediyorum. Rx-8 cidden sıkıntılı bi araç ben arabada bakımı eksik etmem ama yazdığınız gibi yedek parça tedariği zorsa sıkıntılı. Bide sahibindende takip ettiğim rx-8 ler vardı yaklaşık 4-5 ay kaldılar, satılmasıda zlr yani. Onun için rx-8 den vazgeçtim İnşallah e92 3.20d (2008-2012) ( ekranlı iç dış m bide kırmızı recaro koltuk ) 90-100k arası bulursam almak istiyorum...

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı xB.Proof Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevaplar için teşekkür ediyorum. Rx-8 cidden sıkıntılı bi araç ben arabada bakımı eksik etmem ama yazdığınız gibi yedek parça tedariği zorsa sıkıntılı. Bide sahibindende takip ettiğim rx-8 ler vardı yaklaşık 4-5 ay kaldılar, satılmasıda zlr yani. Onun için rx-8 den vazgeçtim İnşallah e92 3.20d (2008-2012) ( ekranlı iç dış m bide kırmızı recaro koltuk ) 90-100k arası bulursam almak istiyorum...
    bu şekilde ve temiz 92 varsa 100 e kadar, ben pazar günü noter açtırıp alabilirim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler