User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: Yeni civic alınır mı?

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç konusunda karar kıldık,alakasız bi araç oldu ama müşterimizin aracıydı bildiğimiz bi araç, trigerini 2 ay önce biz değiştik,bugün genel bakımını yapıyoruz..aeaç freemont 2.0 lounge.. en azından yaz başlangıcına kadar bununlayız,sonrasında nasipse daha iyi bi araç bakıcaz. Teşekkür ederim herkese yardımınız için..

tequila818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 bin TL ye honda civic yerine skoda Octavia 1.6 tdi dsg, ford focus 1.5 tdci otomatik ya da 1.0 benzinli dsg sedan a3 bakılabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim 2 arkadaşımda yeni civic aldılar ve çok memnunlar zaten bayiler yok satıyo. 100 bin liraya sıfır araba yok zaten eli yüzü düzgün binilcek. gene en mantıklı civic. egeanın bile 80 bin civarı dizel otomatiği hundai accentta 80 bin civarı. motoru atmosferik ama sorunsuz cvt şanzıman zaten ömürlük. bence kesinlikle alınır.aksesuar listeside oldukça geniş.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    civic RS diye bi paket çıkarmışlar, her gördüğümde gülüyorum o araca , o uyduruk motorla şanzımana nasıl utanmadan RS yazmışlar diye Söylemek istedim bence daha güncel motor ve şanzımana sahip bir araca yönelin.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    civic RS diye bi paket çıkarmışlar, her gördüğümde gülüyorum o araca , o uyduruk motorla şanzımana nasıl utanmadan RS yazmışlar diye Söylemek istedim bence daha güncel motor ve şanzımana sahip bir araca yönelin.
    Motor klasmanında başarılı bence 1.5t 182ps güncel teknoloji

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    he bak ben bunu bilmiyordum , ben hala eski 1.6 130 hp mi neydi o motor var sanıyordum yine fena değilmiş.

Ama gidişi pek 182 hp gibi değil yolda bi kaç denk geldim ilginç doğrusu.
    Konu HaKo tarafından (31-07-2017 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fordda ecoboost daha iyidir kanımca
    Freemont şuan için iyi en azından şuan zonguldak yolları berbat durumda ve hissetmeden gitmek yeterince keyifli. Donanım olarak da tatmin ediyor

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fordda ecoboost daha iyidir kanımca
    Freemont şuan için iyi en azından şuan zonguldak yolları berbat durumda ve hissetmeden gitmek yeterince keyifli. Donanım olarak da tatmin ediyor
    Ecoboosta hiç denk gelmedimde freemontu 4 yıldır aile içinde kullanıyoruz. Uzun yolculukta motor biraz güçsüz kalıyor(yüksek hızlarda) ama o fiyatlarda bence en mantıklı seçenek 4 çeker 2 litre dizel motor ve ciddi büyük bir araç Kullanırken içimden kaldırımlara çıkmak geliyor hissiyat çok iyi Aslında araç yüksek değil sizinde aklınızda olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    90larda honda:

Rakip: üstden tek egzantrik Honda : üstden çift
    Rakip: 8v Honda : 16 valf
    Rakip: 8.8 sıkıştırma oranı Honda : 10 ve hatta 11 sıkıştırma oranları
    Rakip: sabir egzantrik Honda : değişken ayarlı VTEC
    Rakip: Litre başına 50-70hp Honda : litre başına 100-113hp
    Rakip: Standart döküm piston Honda : etrafı sürtünmeye dayanıklı özel koruma filmli piston
    Rakip: Standart yağlama Honda : yağ soğutmalı sistemi + krank yağ enjektörü (type r)
    Rakip: Standart yanma odası Honda : emme ve egsoz portları el yapımı port n polish (type r)

2020'ye yaklaşırken honda:

1600cc 125 hp atmo= litre başına 78hp yani Toyota'nın 1967 senesi :2000GT - Toyota spor araclarının gecmişi

şimdi açıkcası bence type ile RS'de öyle aman aman motorlar değil sadece gündeme ayak uyduruldu direk enjeksiyondu,turboydu vs ama öyle rakipten 90lardaki gibi kendini açık ara ayıracak bir fark göremiyorum hatta ancak milletin 10 sene önce yakaladığı özellikleri yeni yakaladığını düşünüyorum bir numarasını göremiyorum.

dizel kanadında ise tersini söyleyebiliriz, honda 9 vites litre başına 100hp dizel motoru üstelik 1600cc'den gayet gurur verici'da kalkıp bu yılda 2017'de 100,000tl civarı para verip lpgli 1967 model toyota verisinde motorlu honda'da alınmaz be kardeşim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ecoboosta hiç denk gelmedimde freemontu 4 yıldır aile içinde kullanıyoruz. Uzun yolculukta motor biraz güçsüz kalıyor(yüksek hızlarda) ama o fiyatlarda bence en mantıklı seçenek 4 çeker 2 litre dizel motor ve ciddi büyük bir araç Kullanırken içimden kaldırımlara çıkmak geliyor hissiyat çok iyi Aslında araç yüksek değil sizinde aklınızda olsun
    Şuan ilk gün daha egea dan inip freemont a binince farklı oluyor baya bide yüksek olması bizim için ideal. Memleket küçük, burda bile ilgi çekiyor
    Gidişi şuan için tatminkar,uzun yolda deneme şansımız henüz olmasa da yakın zamanda olacak.. umarım biz de memnuniyetle devam ederiz. Alakasız bi araç oldu ama iyi de oldu

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi en fullunde bile kararan dikiz aynası yok arka ışık tofaşla birebir parasını hak eder mi düşünülür gerçi bu devirde parasını hak eden bir kaç araç vardır veya yoktur orası da ayrı konu
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.5 turbo motorlu HB alınır. Debriyajının limiti çok yüksek değil ama çözüm bulunduğu vakit rahatlıkla 240+ hp ler alınıyor. Spor araba sınıfında olmayan piyasadaki en potansiyelli aile aracı diyebiliriz. R16 motor alınmaz artık, VW'nin pancar motor mevzusuna döndü 10+ yıldır piyasada.

Kompakt sınıfta Civic haricinde iyi alternatifler, yeni Hyundai Elantra ve Mazda 3 olabilir. Focus kasa olarak hem eskidi, hem de iç mekanı baya dar.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Civic ler ne ara 100k oldu yahu

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Civic ler ne ara 100k oldu yahu
    egea dediğin aracın dolusu 90 kaat olunca.. normal.

Civic
    bızım mudurde var 22000 km de aldı dolusu sıyah jant fılan var orjınalınde daha hıc gormedım baska.

yanı degısık.. garıbıme gıden donanımdan kaçılan çakallık : ön kapı döşemesi derimsi kumaş gibi bişey arka kapı döşemesi yok plastik devam.. höö??

ekran varmı var yersen. egeadakinle aynı yada egaadaki daha canlıdır.

CVT adamına göre değişir kımısı var hasta kımısı var sektiriyo..

Honda hala isminin kaymagını yıyor vti ların pazarını kullanıyor resmen.

bence 2015 modelin dolusu daha albenili.

radikal bi tasarım yaptılar arka tarafı cırt. tı ilk basta ama sımdı yolda gordukce gozu alısıyor ınsanın hoş geliyor oda ayrı.

dizelden sonra sessiz epey tabi ama o torku hissedememek.. yürüsün istersende bu sefer ıııııııııhh dıye bagırıyor gene degısık bı an.. bı sekılde test et almadan once goruslerle olcak gıbı deıl sankı.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni civicte tasarım çok iyi güzel bir body kit le çok tatlı oluyor. yani ben olsam o kasaya 1.4 motor bile koysalar tipi için bile alırdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egea dediğin aracın dolusu 90 kaat olunca.. normal.

Civic
    bızım mudurde var 22000 km de aldı dolusu sıyah jant fılan var orjınalınde daha hıc gormedım baska.

yanı degısık.. garıbıme gıden donanımdan kaçılan çakallık : ön kapı döşemesi derimsi kumaş gibi bişey arka kapı döşemesi yok plastik devam.. höö??

ekran varmı var yersen. egeadakinle aynı yada egaadaki daha canlıdır.

CVT adamına göre değişir kımısı var hasta kımısı var sektiriyo..

Honda hala isminin kaymagını yıyor vti ların pazarını kullanıyor resmen.

bence 2015 modelin dolusu daha albenili.

radikal bi tasarım yaptılar arka tarafı cırt. tı ilk basta ama sımdı yolda gordukce gozu alısıyor ınsanın hoş geliyor oda ayrı.

dizelden sonra sessiz epey tabi ama o torku hissedememek.. yürüsün istersende bu sefer ıııııııııhh dıye bagırıyor gene degısık bı an.. bı sekılde test et almadan once goruslerle olcak gıbı deıl sankı.
    Çok kararsızlık yaşattı bana honda yalan değil.. 1.5 rs alabilirdim ama yakıt durumu önemli çünkü 1 senede 30 bin civarı yapıyorum sadece haftasonları gezerek
    Egeayı alalı 1 sene olmadan 30 bin oldu mesela, nasipse yarın gidiyor..
    Freemont içinse yarın tam netleşecek alım satımı yapamadık bugün o sırada da kaportaya baktırıp 2 parça değişen olduğunu öğrendik falan enteresan bi gündü. Fiyatta da düşmedi henüz yarın düşerse ihtimaller dahilinde gene..
    Olmazsa fiyat bandım artacak malesef..120 130 civarına çıkıcam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler