Aracım stock..Hiçbir şey yok..Ne yazılım ne kutu içi..
Denedik gördük.260 Nm'nin getirisi olsa gerek..307 ile aynı motora sahipler..Psa grubunun motorları ikiside..
Ama yürüyenler ve vites oranları farklı..Ve yanılmıyorsam torku c4'ten daha az..
Benzinli araçlarında çoğunu geçiyorum.. 1.6 segmentinde sadece 1.6 vtecII'ye geçildim..Onda da sadece filtre kiti vardı..Birde egsoz..
Günlük kullanım için hangisi uygun demişsin.Hepsi uygun olmakla birlikte verdiğin seçenekler arasında ben Astra GTC 1.9 CDTi'ı seçerdim.
Bence öncelikle arabayı değil bütçe aralığını belirleyelim.
C-max tdci ort. 43000 ytl
Focus tdci ort. 35000 ytl
Astra cdti ort. 35000 ytl
Astra GTC 1.9 cdti ort. 67000 ytl
araç dizel ve tam otomatik olmalı bence.burası kesin
önce bir focusa atlardım.sonra eskilerdeki şansıman sorunu yenilerde ise otm. vites opsiyonunun olmaması çok ama çok kötü.
sonra doğrudan c4 e bakardım.Ama sonrasında c4 lerin belirtildiği gibi 110 hp çıkmadıkları söylentisini anımsayıp biraz soğurum.
Aklıma toyotanın sağlamlığı gelir ve direk aurise bakarım.pek toyota geçmişim yoksa aracın pek de içime sinmediğini farkederim.
toyotanın sağlamlığı bana volvoyu anımsatır.hemen sümük gibi s40 a yapışırım.1.6 ların otm olmadıgını görür 2.0 otm dizellerin ise fiyatının 40k euro civarı olduğunu öğrenince arkama bakmadan aylık akbil gişesine doğru kaçarım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)