User Tag List

Sonuçlar: 200'lük Astra mı, 182'lik Civic mi?

Katılımcı sayısı
261. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 200hp Astra Opc Line

99 37.93%
  • 182hp Civic

42 16.09%
  • Leon'a yazılım yap binmeye devam et

120 45.98%
Sayfa 9/16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
300 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: 200'lük Astra mı, 182'lik Civic mi?

malkoc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimseyle sidik yarıştıracak değilim diyeceksin sonra da b sınıfından bozma diyerek aşağı görmeye çalışacaksın. Dünya da c sınıfı olarak kabül gören bir arabayı mühendislikten dem vurarak b sınıfı görmek enteresan. Kimse burada direksiyon başına yeni geçmedi ya da arabalarla yeni ilgilenmeye başlamadı o yüzden insanlara karşı üst perdeden konuşmaktan vazgeçin. Burada karşı çıkanların ortak görüşü şu; cvt şanzıman performansı törpülüyor. Neden ısrarla savunuyorsunuz anlayamıyorum. Bende defalarca test sürüşü yaptım bence de en büyük sorun şanzıman. Aracın geri kalanı gayet iyi.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı malkoc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimseyle sidik yarıştıracak değilim diyeceksin sonra da b sınıfından bozma diyerek aşağı görmeye çalışacaksın. Dünya da c sınıfı olarak kabül gören bir arabayı mühendislikten dem vurarak b sınıfı görmek enteresan. Kimse burada direksiyon başına yeni geçmedi ya da arabalarla yeni ilgilenmeye başlamadı o yüzden insanlara karşı üst perdeden konuşmaktan vazgeçin. Burada karşı çıkanların ortak görüşü şu; cvt şanzıman performansı törpülüyor. Neden ısrarla savunuyorsunuz anlayamıyorum. Bende defalarca test sürüşü yaptım bence de en büyük sorun şanzıman. Aracın geri kalanı gayet iyi.
    Civic RS kötü bir araç değil buna hak veriyorum ama alıntı yaptığım yoruma da katılmamak elde değil.

Teknik konulara girseniz anlamıyorlar diye sitem ettiğiniz kitleye sunduğunuz argümana bakıyorum;
    Leon - Golf B sınıfından bozma oldu şimdi.

Civic - Jetta vs iç hacmi de bagaj hacmi de büyük araçlardan sonra HB Leon - Golf vs araçlar elbette küçük gelir. Ancak şöyle bir nokta var; sizin çocuğunuz var ailece biniyorsunuz geniş araç ihtiyacınız var diye, size hitap etmeyen araçlar alt sınıftan bozma olmuyor

Testlerde vs Civic' in yorumları ortada. Frenleriyle yol tutuşuyla başarılı bir araç. Düz yolda daha az güçle kendisinden hızlı gidebilen tsi lar için bu kadar uzatmaya gerek yok bence daha hafif de içi küçük de vs şekillerde.
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kibirlere bak egolara bak. milletin arabasını küçümsemeler. sınıf mınıf bilmeden golfe leona B sınıfı demeler.
    amma uzatmışsınız ya orası burası yamulan civici.
    1 boy geçince ne oluyor , 2 boy geçince ne oluyor ne farkediyor. sabaha kadar geçsin her denemede geçsin, 200 le virajlar dönsün, hep birlikte dönüp bakalım C sütununa

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı wolkanku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kibirlere bak egolara bak. milletin arabasını küçümsemeler. sınıf mınıf bilmeden golfe leona B sınıfı demeler.
    amma uzatmışsınız ya orası burası yamulan civici.
    1 boy geçince ne oluyor , 2 boy geçince ne oluyor ne farkediyor. sabaha kadar geçsin her denemede geçsin, 200 le virajlar dönsün, hep birlikte dönüp bakalım C sütununa
    Sanattan anlamayan kişilersiniz, Honda orada rüzgar direncini azaltmak için özel kavisler kullanıyor.
    Konu BARR tarafından (27-04-2018 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Civic RS kötü bir araç değil buna hak veriyorum ama alıntı yaptığım yoruma da katılmamak elde değil.

Teknik konulara girseniz anlamıyorlar diye sitem ettiğiniz kitleye sunduğunuz argümana bakıyorum;
    Leon - Golf B sınıfından bozma oldu şimdi.

Civic - Jetta vs iç hacmi de bagaj hacmi de büyük araçlardan sonra HB Leon - Golf vs araçlar elbette küçük gelir. Ancak şöyle bir nokta var; sizin çocuğunuz var ailece biniyorsunuz geniş araç ihtiyacınız var diye, size hitap etmeyen araçlar alt sınıftan bozma olmuyor

Testlerde vs Civic' in yorumları ortada. Frenleriyle yol tutuşuyla başarılı bir araç. Düz yolda daha az güçle kendisinden hızlı gidebilen tsi lar için bu kadar uzatmaya gerek yok bence daha hafif de içi küçük de vs şekillerde.
    Buradaki gençler fazla heyecanlı olduğu için yazdığım mesajları doğru düzgün okumadan, anlamadan cevap yazmaya girişiyorlar tabi konu uzuyor. Yoksa defalarca yazdım performans karşılaştırması yaparken 150 hp'lik araçları ciddiye almıyorum. Dikkat ederseniz kendi klasmanında olmamasına rağmen RS'i rakip olarak görüpte ben onu geçerim, bunu geçerim, olmadı yazılım atar tokatlarım diyenler nedense hep tsi tayfası.

Başka birisi ben otomobil fabrikasında mühendis olarak çalışıyorum yazıyor ama yazılan mesajları okumadan ezbere yorum yazdıkları için benim yazdığımı zannedip akıllarınca alay etmeye çalışıyorlar. Beyinler pırıl pırıl maşallah...

Civic RS ile karşılaştırıldığında yavrusu gibi kalan araç sahipleri daha düşük güçle RS gibi gittiklerini söylüyor. Bunun ağırlık farkından dolayı normal olduğunu söyleyince de RS neden ağır Honda araba yapmayı bilmiyor filan diyorlar. Ben de o boyutlarda ve o alt yapıya sahip olup 200 kg daha hafif araç var mı diyorum ama nedense cevap verebilen çıkmadı. Golf ve Leon'u hafif yapmayı başaran(!) vag grubu bu başarısını neden Jetta üzerinde gösterememiş? Civic'den 200 kg hafif yapsaydı da bizde alkışlasaydık.

Her ne kadar sürüş dinamikleri zayıf bir araç olsada Gof hakkında tek bir yorumum olmadı. C segmentinin tüm özeliklerini taşıdığı gibi ses yalıtımı ve malzeme kalitesi olarak üstlerde yer alıyor.

Aracın boyutları ile sınıfı belirleniyorsa Superb E sınıfı, Toledo C sınıfı olması gerekmez mi? Leon hakkında bir sayfa geride sıraladığım soruları yanıtlayabilen biri neden B sınıfından bozma dediğimi anlayabilir. Yeni bir tabirle firmalar B+, C+ ayarında araçlar çıkarıyorlar. Boyutlar bir üst segmente ait ama malzeme kalitesi ve alt yapı olarak bir alt sınıfa ait olunca bunların sınıfları da sürekli tartışma konusu oluyor. Leon tabiki B segmenti değil ama C segmentinin altında bir yerlerde yeni tabirle söyleyecek olursak C- gibi yerlere konumlanması lazım. Ucuz ve hafif olması, buna mukabil düşük yakıt tüketimi sunması amacıyla üretilmiş bir araç. Daha fazlasını beklemek hayalcilik olur.

DR059 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GaGaMaRTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Başka birisi ben otomobil fabrikasında mühendis olarak çalışıyorum yazıyor ama yazılan mesajları okumadan ezbere yorum yazdıkları için benim yazdığımı zannedip akıllarınca alay etmeye çalışıyorlar. Beyinler pırıl pırıl maşallah...
    Merak etmeyin tüm mesajları okuyorum.

Şimdi size anlayacağınız dilden cevap yazalım.

Günümüzde Golf, Leon, A3 Modular Transverse Toolkit (MQB) platformunda üretiliyor. Bu platform oldukça modern ve cost saving odaklı üretilmiş rafine bir altyapı. Anladığım kadarıyla çok bir bilginiz yok bu konularda.
    Bu platform ile Leon Cupra üretecekseniz; arka süspansiyon sisteminde Torsion Beam yerine Multi Link ile üretiliyor.
    Çünkü amaç cadde odaklı saf bir spor araç üretmek.

Ama aynı platform üzerinde istekler bu kadar yüksek değilse Torsion Beam ile üretiliyor.
    Bu sayede her bir araç için ayrı ayrı ''Geliştirme maliyeti ve zamanı, kalıp yapım zamanı ve maliyeti, operatör eğitim zamanı ve maliyeti ödemiyorsunuz''

Siz kimsiniz, necisiniz bilmem de. Tüm dünya bu ortak platform işine doğru hızlıca yöneliyor.
    Ama sizin egolarınız kadar yüce Honda firmanızın bu durumdan pek haberi yok.

Zira onlar şu an size ekstra diz mesafesi ve göçük c sutünları + rüzgar oldukça dans figürleri sergileyen kaputlar kitlemekle meşgul.

Ha bir uyanık sizmişsiniz bu durumu anlayan ve Honda almışsınız. Zira Avrupa satış adetlerine göre insanlar bu araçların segmentinden yeterince memnunlar ki satın alıyorlar;
    [IMG][/IMG]

Şimdi gelelim yüce sorularınıza;

Torsiyon çubuğu ile çok noktadan bağlantılı bağımsız süspansiyonu teknik açıdan ve ağırlık olarak kıyaslayabilir misiniz?
    Torsion beam'in üretimi daha az maliyetlidir. Daha az oynar parça olduğu için tamiri de daha kolaydır. Ayrıca daha hafiftir ve iç hacimden daha az yer çalar.
    Dezavantjı ise görece olarak daha düşük konfor ve sürüş dinamikleridir.

Eğer şasenize güveniyorsanız, torsion beam süspansiyonlu araç iyi ayarlanmışsa virajlarda sizin über süper süspansiyonlu RS'inizin tabiri caizse eline verir. Hiç merak buyurmayın.

Sınıflar arası malzeme kalitesi farklarından da bahsedin mesela C sınıfı malzeme kalitesi ile B sınıfı malzeme kalitesi arasında ne gibi farklar olabiliyor?
    Sizin yumuşak plastik ya da deri sandığınız aracınız var ya; hea işte onların hepsi aslında birer plastik versiyonu.

Yine bir mühendis olarak Civic boyutlarında ve alt yapısında olup 200 kg daha hafif bir sedan araç gösterebilir misiniz? Hangi firma araç yapmayı biliyor merak ettim.

Sizin aracınızın HB versiyonu da hafif değil ki? Siz ne anlatıyorsunuz?
    Başarılı olmak ağır olmaktan değil hafif olabilmekten geçiyor. Kelime oyunu yapmayın.

TSI ve DSG'den bu kadar korkmuyorsanız; 125 hp + Manuel + Yazılım kombinasyonlu aracımla sizle denemek isterim.
    Sakın ola ama benim diz mesafim şu kadar, bagajım bu kadar, şartları eşitleyelim diye ağlamayın.
    Yaşınızdan utanın.
    Şart eşitleyeceksek; 1.8 TSI FR'lar var avrupada onları bir gözünüzün önüne getirin. (1.8 TSI 180 Hp)

Bu kadar ego, bu kadar aracını yüksekte görmek çok hayır değil haberiniz olsun.
    Salvo atışlar yapmayın, aracınızın bayisini satın olacak arkadaşlar konuyu yorum yapıyor.
    Aracınızın üretildiği fabrikada çalışma yapan mühendisler konuyu takip edip, size bir tarafıyla gülüyor.

Haberiniz olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Benzin parasını da ben vereyim mi denemek için? Bakın ona da ok'im. Nasılsa az yakıyordur RS eşsiz CVT şanzımanıyla.
    23" Fiat 500e LaPrima

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı GaGaMaRTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Civic RS ile karşılaştırıldığında yavrusu gibi kalan araç sahipleri daha düşük güçle RS gibi gittiklerini söylüyor. Bunun ağırlık farkından dolayı normal olduğunu söyleyince de RS neden ağır Honda araba yapmayı bilmiyor filan diyorlar. Ben de o boyutlarda ve o alt yapıya sahip olup 200 kg daha hafif araç var mı diyorum ama nedense cevap verebilen çıkmadı. Golf ve Leon'u hafif yapmayı başaran(!) vag grubu bu başarısını neden Jetta üzerinde gösterememiş? Civic'den 200 kg hafif yapsaydı da bizde alkışlasaydık.

1.4TFSI 150hp A3 SEDAN ile dener misiniz cam filmi bile yok stock 30hp güçsüz sizden?

Hatta 1.6Turbo 156hp CLA200AMG ile de deneyebiliriz?

Alkışlarsınız bol bol.
    23" Fiat 500e LaPrima

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karşınızda kimin olduğunu ne kadar bilgisi olduğunu bilmeden yüksek perdeden konuşmayın derim.

Alıntı DR059 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak etmeyin tüm mesajları okuyorum.

Şimdi size anlayacağınız dilden cevap yazalım.

Günümüzde Golf, Leon, A3 Modular Transverse Toolkit (MQB) platformunda üretiliyor. Bu platform oldukça modern ve cost saving odaklı üretilmiş rafine bir altyapı. Anladığım kadarıyla çok bir bilginiz yok bu konularda.
    Bu platform ile Leon Cupra üretecekseniz; arka süspansiyon sisteminde Torsion Beam yerine Multi Link ile üretiliyor.
    Çünkü amaç cadde odaklı saf bir spor araç üretmek.

Ama aynı platform üzerinde istekler bu kadar yüksek değilse Torsion Beam ile üretiliyor.
    Bu sayede her bir araç için ayrı ayrı ''Geliştirme maliyeti ve zamanı, kalıp yapım zamanı ve maliyeti, operatör eğitim zamanı ve maliyeti ödemiyorsunuz''

Siz kimsiniz, necisiniz bilmem de. Tüm dünya bu ortak platform işine doğru hızlıca yöneliyor.
    Ama sizin egolarınız kadar yüce Honda firmanızın bu durumdan pek haberi yok.
    Ben (MQB) platformunu da o platformda üretilen araçların hangileri olduğunu da yol tutuş testlerinden aldıkları sonuçları da çok iyi biliyorum. Ancak sayın çok bilgili otomobil mühendisimiz acaba ACE platformu diye birşey duymamış mı? Ortak platform kullanıyor diye torsiyon çubuklu yolda ancak esp ile tutunabilen araçlar üretmek mi başarı yoksa aynı platform ile üretilen her aracın sınıfının sürüş dinamiklerine uygun olması mı başarı?

Şimdi gelelim yüce sorularınıza;

Torsiyon çubuğu ile çok noktadan bağlantılı bağımsız süspansiyonu teknik açıdan ve ağırlık olarak kıyaslayabilir misiniz?
    Torsion beam'in üretimi daha az maliyetlidir. Daha az oynar parça olduğu için tamiri de daha kolaydır. Ayrıca daha hafiftir ve iç hacimden daha az yer çalar.
    Dezavantjı ise görece olarak daha düşük konfor ve sürüş dinamikleridir.

Eğer şasenize güveniyorsanız, torsion beam süspansiyonlu araç iyi ayarlanmışsa virajlarda sizin über süper süspansiyonlu RS'inizin tabiri caizse eline verir. Hiç merak buyurmayın.
    Siyah ile yazılan kısımlar nedeniyle işte Civic RS, Octavia ya da Leon'dan daha ağır. Ancak VW'nin asıl markasına dahil olan bağımsız süspansiyonlu 150 hp+ dsg Jetta ise Civic ile aynı ağırlığa sahip. Yani ne kadar kalite o kadar ağırlık. Bunu en iyi sizin bilmeniz gerekiyor. Gerçi hangi firmada ne mühendisi olarak çalıştığınızı bilmiyorum. Pozisyonunuz gereği bu konuda bilginiz olmaması normal de olabilir.

200 kg daha ağır bir araç geyik testinde rekor kırarken 200 kg daha hafif ve daha küçük boyutlara sahip bir araç yolda tutunamıyorsa işte o über süper süspansiyonların etkisi hissediliyor.

Bu konu uzamasın diye size yardım da edeyim bir önceki kasa Type-r da torsiyon çubukluydu ve bir sürü pist rekoru kırmıştı ama işte o da Honda grubuna ait olduğu için sizin işinize yarar mı bilmiyorum.

Sınıflar arası malzeme kalitesi farklarından da bahsedin mesela C sınıfı malzeme kalitesi ile B sınıfı malzeme kalitesi arasında ne gibi farklar olabiliyor?
    Sizin yumuşak plastik ya da deri sandığınız aracınız var ya; hea işte onların hepsi aslında birer plastik versiyonu.
    Allah razı olsun bende yumuşak plastiğin plastik olmadığını, imitasyon derininde nappa olduğunu zannediyordum.

Yalnız benim sorum Civic'in malzeme kalitesi değil C sınıfı ile B sınıfı araçların malzeme kaliteleri arasında ne gibi farklar olduğuydu.

Yine bir mühendis olarak Civic boyutlarında ve alt yapısında olup 200 kg daha hafif bir sedan araç gösterebilir misiniz? Hangi firma araç yapmayı biliyor merak ettim.

Sizin aracınızın HB versiyonu da hafif değil ki? Siz ne anlatıyorsunuz?
    Başarılı olmak ağır olmaktan değil hafif olabilmekten geçiyor. Kelime oyunu yapmayın.
    Kelime oyunu yaptığım yok yukarıda yazdığım gibi bağımsız süspansiyonlu Jetta ile Civic Rs aynı ağırlığa sahip ise kalkıpta boyut olarak çok daha küçük ve alt yapı olarak malzemeden çalınabildiği kadar çalınmış araçlarla kıyaslamanın manası yok. Yol tutuş olarak Seat Leon ile karşılaştırılamayacak kadar iyi noktada olan araçlardan Focus neden bu kadar daha hafif olamıyor mesela? Araba üretmeyi mi bilmiyorlar?

TSI ve DSG'den bu kadar korkmuyorsanız; 125 hp + Manuel + Yazılım kombinasyonlu aracımla sizle denemek isterim.
    Sakın ola ama benim diz mesafim şu kadar, bagajım bu kadar, şartları eşitleyelim diye ağlamayın.
    Yaşınızdan utanın.
    Şart eşitleyeceksek; 1.8 TSI FR'lar var avrupada onları bir gözünüzün önüne getirin. (1.8 TSI 180 Hp)

Bu kadar ego, bu kadar aracını yüksekte görmek çok hayır değil haberiniz olsun.
    Salvo atışlar yapmayın, aracınızın bayisini satın olacak arkadaşlar konuyu yorum yapıyor.
    Aracınızın üretildiği fabrikada çalışma yapan mühendisler konuyu takip edip, size bir tarafıyla gülüyor.

Haberiniz olsun.
    Bir mühendisin kendi aracının motor gücünü tanımlarken 125 hp ve yazılımlı demesi gerçekten çok teknik bir bilgi olmuş. Yazılım atınca mı aracınız 125 hp oldu? Yok değilse neden 125 hp diyorsunuz?

Aracına yazılım atıp onun bununla kapışmalara girmeye çalışmak nasıl bir mantık bilmiyorum ama 10 boy fark atacağımı bilsem bile teknik verileri belli olmayan bir araç ile neden yarışmaya kalkayım? Stok haldeki ve yakın teknik verilerdeki araçlar haricinde yarışmak ile işim olmaz.

Tekrar tekrar yazıyorum 150 hp'lik Leon veya Golf ciddiye alıp yarışacağım araçlar değil.

Seat Leon sahiplerinin ısrarla birileri ile yarış yapma çabasını başka markalarda hiç görmemiştim. Hevesiniz kırılmasın diye söylüyorum Ankara'da olan varsa Civic hb ile yarış yapmak için Seat Leon FR arayan birini görmüştüm. İsterseniz onunla sizi iletişime sokayım. Yarışan iki tarafta hevesli olunca en azından işin tadı çıkar.

Yalnız en güzel soruya cevap vermemişsiniz. 150 hp TSI + DSG kombinasyonlu Golf ya da Leon'un kendi motor gücüne göre 160 km/s veya 400 metreye kadar iyi hızlanıp sonrasında akselerasyonu neden düşüyor? Bu hıza kadar Civic RS'in peşinden takip edip sonra 200 km/s hıza çıkana kadar nasıl ve neden 10 - 15 saniye fark yiyor?

Bir mühedis olarak teknik açıdan bunu izah edebilir misiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    En sevdiğim tarz, çok saygılı, bilgili ve Türkçeyi iyi kullanırmış gibi yazıp, demogoji yapan üye profili.
    23" Fiat 500e LaPrima

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu ne uzadı belli değil

Benim aracım 160hp DSG rocco. Golf 5 ile ortak platform.

Civic RS ile ne olur acaba düzde pistte ? 5 yıllık araba sonuçta.

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nolmuş yav burda böyle.

civic rs ne oluyor?Abi buna air yapılıyormu?
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aracım 160hp DSG rocco. Golf 5 ile ortak platform.

Civic RS ile ne olur acaba düzde pistte?
    Arkadaşımızın kuvvetli argümanlarla araştırmış ve denemiş olduğu üzere sonuç belli, anca rüyanda görürsün Civici. Sen 140 dediğinde o çoktan 200ü devirmiş ve uzunlamasına 6 TIR boyu fark atmış olacaktır.

YAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 haftaya istanbula dönüş yapıyorum,tsici arkadaslarda gelsin rscilerde araclar bitene kadar basalım,sonucu gorelim.gelecek olan olursa numaralarini pm atsinlar,organize oluruz

Aracım Leon Fr 150 DSG
    Konu YAS tarafından (27-04-2018 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: Eklenti
    96' E36 Individual Techno Violett Compact

02' E46 M3 Individual Cabriolet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hondatalı, Kprolu RS aranıyor konulu video çekicez.
    23" Fiat 500e LaPrima

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Martı bey, sizinle düzgün bir şekilde konuşabildiğimi sanıyordum önceki mesajlarımda. Bu kadar imkan sunup daha hafif araç var mı diye sormuşsunuz, evet octavia var hem daha hafif hem de iç mekan ve bagaj kapasitesi olarak civici delik deşik eder. Vag araçlarına B sınıfından bozma demişsiniz bana görede Civic B sınıfından bozma. Forum ahalisiyle bu üslupla konuşmanız doğru değil burada bulunan ve yazan üyeler bu konularda belirli bilgi birikimine ve tecrübeye sahip.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2015 yılında 15 milyar dolarlık ar-ge harcaması yapan volkswagen markasının golf modeli için adam b sınıfından bozma diyor, sizde hala tartışmayı sürdürüyosunuz asıjdklgads cidden cevap vermeyin.
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AGAM F30 320d ile dener misin ? Leon FR la denk yürüyorlar. HEM BEMEWE . ?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BebekBaran35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hondatalı, Kprolu RS aranıyor konulu video çekicez.
    Nickin cok güzel tanisalimmi
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler