User Tag List

Sonuçlar: 200'lük Astra mı, 182'lik Civic mi?

Katılımcı sayısı
261. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 200hp Astra Opc Line

99 37.93%
  • 182hp Civic

42 16.09%
  • Leon'a yazılım yap binmeye devam et

120 45.98%
Sayfa 10/16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
300 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: 200'lük Astra mı, 182'lik Civic mi?

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nickin cok güzel tanisalimmi
    Thollga bey kendinden bir espri kattı nickime
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

makturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    B SEGMENT yok yok hatta A segmenT Leon FR 1.4tsi 125hp stage1 yazılımlı araç kullanıcısıyım

Türkiye'nin her yerinde stok honda RS ile denerim.

saygılar.
    B E Ş İ K T A Ş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octavia RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Martı bey, sizinle düzgün bir şekilde konuşabildiğimi sanıyordum önceki mesajlarımda. Bu kadar imkan sunup daha hafif araç var mı diye sormuşsunuz, evet octavia var hem daha hafif hem de iç mekan ve bagaj kapasitesi olarak civici delik deşik eder. Vag araçlarına B sınıfından bozma demişsiniz bana görede Civic B sınıfından bozma. Forum ahalisiyle bu üslupla konuşmanız doğru değil burada bulunan ve yazan üyeler bu konularda belirli bilgi birikimine ve tecrübeye sahip.
    Octavia bey bende sizinle düzgün bir şekilde konuştuğumuzu hatırlıyordum. Aklı başında biri olarak gördüğüm için size sormak istiyorum benim yazdığım mesajlar net okunamıyor mu? Şuraya yazdığım mesajlar ile okuyanların anladığı neden bu kadar alakasız cidden merak ediyorum. Başka forumlarda veya sosyal medyada bu olmadığına göre şu konudakilerin okuduğu ile anladığı arasında bu kadar fark olmasının bu forumla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Bu kadar imkan sunup bu kadar hafif araç var mı demedim. Bir sayfa geride sorduğum soruyu tekrar gözden geçirin isterseniz. Aynı boyutlarda ve aynı alt yapıya sahip olup 200 kg daha hafif bir araç var mı dedim. Her iki aracı kullandığınız için soruyorum sizce Octavia ile Civic'in alt yapısı aynı mı? Kullanılan süspansiyon sisteminden kasanın rijitliğine, şasinin dengesine kadar hangi konuda aynılar? Civic sedan ile kıyaslanabilecek araç bağımsız süspansiyonlu Jetta ya da Ford Focus sedan olabilir. Bu Leon ile Civic RS'İ kıyaslamaya çalışanlara karşı bir soruydu. Yine yukarıdaki mesajımda bu ağırlık farkının nedenlerini düzgün bir Türkçe ile anlattığımı düşünüyorum.

Vag araçları B sınıfından bozma gibi bir ifadeyi nerede okudunuz? Leon için söylediğim ifade bütün Vag araçlarını mı kapsıyor? Misal Passat ya da Panamera B sınıfından bozma mı demek oluyor? Seat Leon için neden bunu yazdığımı da yukarıda açıkladım. İsterseniz önceki sayfanın en üstündeki mesajımı bir daha alıcı gözle okuyun.

Üslup konusuna çok dikkat ederim. Karşıdakiler nasıl yazarsa bende aynı şekilde karşılık veriyorum. Uygun bir üslupla konuşmayı buradaki holiganlara söylemeniz gerekiyor. En başta da siz gaga bey diye konuya dalıp Civic B sınıfından bozma diyerek karşı taraftan düzgün bir üslup beklememelisiniz.

Bunu size hitaben değil genel olarak yazıyorum bundan sonra okuduğunu anlayamayıp sen şunu dedin sen bunu dedin diyenlere cevap vermeyeceğim. Nasıl olsa verdiğim cevabı da anlayamayacaklar.
    Konu Otodr tarafından (27-04-2018 Saat 17:38 ) değiştirilmiştir.

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nickin cok güzel tanisalimmi
    Seversin bebekli şeyleri. Bebek okan seni
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GaGaMaRTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Octavia bey bende sizinle düzgün bir şekilde konuştuğumuzu hatırlıyordum. Aklı başında biri olarak gördüğüm için size sormak istiyorum benim yazdığım mesajlar net okunamıyor mu? Şuraya yazdığım mesajlar ile okuyanların anladığı neden bu kadar alakasız cidden merak ediyorum. Başka forumlarda veya sosyal medyada bu olmadığına göre şu konudakilerin okuduğu ile anladığı arasında bu kadar fark olmasının bu forumla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Bu kadar imkan sunup bu kadar hafif araç var mı demedim. Bir sayfa geride sorduğum soruyu tekrar gözden geçirin isterseniz. Aynı boyutlarda ve aynı alt yapıya sahip olup 200 kg daha hafif bir araç var mı dedim. Her iki aracı kullandığınız için soruyorum sizce Octavia ile Civic'in alt yapısı aynı mı? Kullanılan süspansiyon sisteminden kasanın rijitliğine, şasinin dengesine kadar hangi konuda aynılar mı? Civic sedan ile kıyaslanabilecek araç bağımsız süspansiyonlu Jetta ya da Ford Focus sedan olabilir. Bu Leon ile Civic RS'İ kıyaslamaya çalışanlara karşı bir soruydu. Yine yukarıdaki mesajımda bu ağırlık farkının nedenlerini düzgün bir Türkçe ile anlattığımı düşünüyorum.

Vag araçları B sınıfından bozma gibi bir ifadeyi nerede okudunuz? Leon için söylediğim ifade bütün Vag araçlarını mı kapsıyor? Misal Passat ya da Panamera B sınıfından bozma mı demek oluyor? Seat Leon için neden bunu yazdığımı da yukarıda açıkladım. İsterseniz önceki sayfanın en üstündeki mesajımı bir daha alıcı gözle okuyun.

Üslup konusuna çok dikkat ederim. Karşıdakiler nasıl yazarsa bende aynı şekilde karşılık veriyorum. Uygun bir üsluplar konuşmayı buradaki holiganlara söylemeniz gerekiyor. En başta da siz gaga bey diye konuya dalıp Civic B sınıfından bozma diyerek karşı taraftan düzgün bir üslup beklememelisiniz.

Bunu size hitaben değil genel olarak yazıyorum bundan sonra okuduğunu anlayamayıp sen şunu dedin sen bunu dedin diyenlere cevap vermeyeceğim. Nasıl olsa verdiğim cevabı da anlayamayacaklar.
    f30 320d ile basar mısınız? yakıt bizden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stok olduktan sonra tabi ki iki araç denenebilir.

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    f30 320d ile basar mısınız? yakıt bizden.
    hocam f30 320d standart 184 lükse ben basarım
    maksat muhabbet olsun aracım civic rs. ( 205 te kesici olduğundan o hıza kadar basarım )

YAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_si Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam f30 320d standart 184 lükse ben basarım
    maksat muhabbet olsun aracım civic rs. ( 205 te kesici olduğundan o hıza kadar basarım )
    onur hocam yarım saat once okuyamadigim sayfalara baktim.tsi lar ile deneyelim yazmissiniz siz, uygun olursa sizle deneyelim baska rs kullanicisi yok sanirim forumda istanbuldan sizin tanidiginiz rs kullanicisi varsa onlarda dahil edelim.inceden meeting olsun eğlenelim
    96' E36 Individual Techno Violett Compact

02' E46 M3 Individual Cabriolet

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yasindavulcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onur hocam yarım saat once okuyamadigim sayfalara baktim.tsi lar ile deneyelim yazmissiniz siz, uygun olursa sizle deneyelim baska rs kullanicisi yok sanirim forumda istanbuldan sizin tanidiginiz rs kullanicisi varsa onlarda dahil edelim.inceden meeting olsun eğlenelim
    olur tabi farketmez maksat muhabbet olsun. tanıdığım rs ci yok. ama accordcu çok pm den yazışırız

oztk24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Civic RS vs 320i ed rolling
    Bemewe ile denemişler ama orası da karışmış��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oztk24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Civic RS vs 320i ed rolling
    Bemewe ile denemişler ama orası da karışmışï¿½ï¿½
    Birde bu var.

Cvt Şanzımanlı Civic ile BMW 3.20 Roll

oztk24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Attığınız videoda 40 da felan basıp,0-100 ü 8küsür olan Civic rs,0-100 7 küsür BMW yi geçti?
    Fizik kuralları? sizin söylediğiniz sitede yapılan karşılaştırmalarda BMW önde görünüyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gördüğünüz gibi iki farklı sonuç çıkan videoda da tartışma ve itirazlar var. O yüzden denk gelirse 3.20i ile denemek istiyorum.

Bu arada drag yarışında 0-100 ve 0-200'de farklı sonuçlar çıkabileceği gibi rolling de 40-140, 80-180 ve 100-200'de farklı sonuçlar çıkabilir.

Aynı iki araç yarıştırıldığında bir araç dragda başarılı ama rollingde başarısız olabilir. Bu nedenle hangi disiplinde hangisinin geçeceğini denemeden bilebilmek mümkün değil.

Ek: zeperfs sitesinde 1.6 170 hp motorlu 3.20i yok. 2.0 motorlu 184 hp olan versiyon var.
    Konu Otodr tarafından (28-04-2018 Saat 15:23 ) değiştirilmiştir.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golfü Leonu sildi süpürdü şimdi sıra 320de a...

Neymiş birader bu yavru McLaren mübarek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GaGaMaRTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu kadar imkan sunup bu kadar hafif araç var mı demedim. Bir sayfa geride sorduğum soruyu tekrar gözden geçirin isterseniz. Aynı boyutlarda ve aynı alt yapıya sahip olup 200 kg daha hafif bir araç var mı dedim. Her iki aracı kullandığınız için soruyorum sizce Octavia ile Civic'in alt yapısı aynı mı? Kullanılan süspansiyon sisteminden kasanın rijitliğine, şasinin dengesine kadar hangi konuda aynılar? Civic sedan ile kıyaslanabilecek araç bağımsız süspansiyonlu Jetta ya da Ford Focus sedan olabilir. Bu Leon ile Civic RS'İ kıyaslamaya çalışanlara karşı bir soruydu. Yine yukarıdaki mesajımda bu ağırlık farkının nedenlerini düzgün bir Türkçe ile anlattığımı düşünüyorum.

Üslup konusuna çok dikkat ederim. Karşıdakiler nasıl yazarsa bende aynı şekilde karşılık veriyorum. Uygun bir üslupla konuşmayı buradaki holiganlara söylemeniz gerekiyor. En başta da siz gaga bey diye konuya dalıp Civic B sınıfından bozma diyerek karşı taraftan düzgün bir üslup beklememelisiniz.

Platform farkları çok detay bir konu, sonuçta bu araçlar aynı segment civicin rakiplerinden ağır olması başarı değildir. Sadece jettayla veya focusla kıyaslanabilir diyemesiniz aynı segmentte ki her araçla kıyaslanabilir, kıyaslamalar platformlara göre değil segmentlere göre yapılır. Honda zaten şu ana kadar ürettiği en başarılı civici yaptı fakat yine tekrar ediyorum bakın bu aracın eksikleri var, hatta tekrar ediyim RAKİPLERİNE GÖRE EKSİKLERİ VAR. Ben bunları geçmişte kısa bir sürede olsa civic sahibi olmuş birisi olarak yazıyorum(ki bundan önceki kasaları bana göre her anlamda rezalettir).

Konu amacının dışına çıktı fakat isterseniz bu konuyu sizinle özel mesaj yoluyla saygılı bir biçimde tartışmaya devam edebiliriz.

Nickinizden yola çıkarak size Martı bey dedim, gaga bey değil. Rahatsızlık duyduysanız size hitap edebileceğim başka bir isim veya nickname söylerseniz size o şekilde hitap edebilirim, iyi günler dilerim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KemalHDH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golfü Leonu sildi süpürdü şimdi sıra 320de a...

Neymiş birader bu yavru McLaren mübarek.
    Civic RS' in ondan sonraki hedefi istanbul park önden çeker rekoru xd xd xd

akt02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz Civic Rs'i ne sanıyorsunuz ufak tefek upgradelerden sonra Octavia Rs 245 , Golf R , Leon Cupra , Focus Rs falan geçiyor makina . Zaten rakiplerine göre avantajıda saydığım araçları geride bırakırken aynı zamanda 1.5 litre turbo motoruyla ve cvt şanzimaniyla onlardan daha az yakması
    PATH250 EDTN

YAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 de fazla zorlamasalar bari c sütunu kopup gitmesin )
    96' E36 Individual Techno Violett Compact

02' E46 M3 Individual Cabriolet

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akt02 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz Civic Rs'i ne sanıyorsunuz ufak tefek upgradelerden sonra Octavia Rs 245 , Golf R , Leon Cupra , Focus Rs falan geçiyor makina . Zaten rakiplerine göre avantajıda saydığım araçları geride bırakırken aynı zamanda 1.5 litre turbo motoruyla ve cvt şanzimaniyla onlardan daha az yakması
    2019 typer upgradeli 1.5t ile gelecekmis zaten. 2.0 motor tarihe karisiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler