honda jazzlar şehir icinde tam kac litre tuketiyor net veri varmi ? otomatik 8-9 yakar diye dusunuyorum
honda jazzlar şehir icinde tam kac litre tuketiyor net veri varmi ? otomatik 8-9 yakar diye dusunuyorum
konuyu az yakan diye açtım ama genelde kısa mesafelere gidiyorum ve dizel istemiyorum pek fazla. ayrıca 208in şanzımanını test ettim olmaz olsun öyle otomatik vites
aynen benim de 2 sene önceki aracım meg3 dizel edc idi 2 saat sıkışık trafikte hata veriyordu ama pek bakımlı değildi heralde 2-3 ay binmiştim
konuyu açmamdaki asıl amaç tecrübelerden faydalanmak ve benzinli otomatik araç olması dizel istemiyorum şanzımanı zıplatan da istemiyorum o yüzden aklıma fiesta corsa clio 1.2 edc gelmişti
Citron c1 1.0 otomatik
Dizel kadar ekonomik
Revo
@optimus_prime 2013 Mitsubishi Space Star 1.2 cvt mi satıyorum çok az yakıyor düşünürsen ulaşabilirsin
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
1.2 tsı dsg polo iyidir her türlü
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
1.4 atmosferik DSG Polo'larıda değerlendirin derim, LPG takıntınız yoksa, lpg olan bir araç, tüketim olarak dizel araç kafası yaşatır
opel çorsa 1.4 benzinli otomatik (2011model) ş.içinde çoook yakıyordu
i10 ailede varmış zaten değerlendirilebilir
fiesta 1.0 kullanmadım
yaris hybrit incelenebilir
fiat 500x bütçeyi 3-5 aşsa da 140 hp ve kullanımı bence keyifli, değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Korkmayın, bilinçli kullanılmış ve bakımları aksatılmamış DSG üzmez, Örnek olması açısından Chrome Edition
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
boya ve km takıntınız yoksa, bir kaç parça boyalı, biraz daha km yüksek ancak fiyat olarak uygun bir araç bulabilirsiniz, ayrıca Comfortline olanlarada bakabilirsiniz
Bunun aynı rengi var 2016 benzin otom. color edit. 9k de açıkçası iğrenç bir kullanımı yok hatta boyuna göre zevkli bile denebilir ort 8.0 lt yakıyor.. satayım mı diye düşünüyordum bende aklında olsun..
bi çılgınlık yapıp hybrid yaris bakardım ben ama corolla nın şanzımanını hiç beğenmiyorum aynısıysa hiç girmem.. ne alırsın bilmem ama DSG kullanıcısı olarak alma derim..
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
2016 hyundai i10 eski tip otomatik 4 ileri benzinli aksam yoğun trafık sabah normal trafik otoban kullanımı 6,7 lt
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)