selam arkadslar, bi cooperlı arkim yürümek istio bnmle rollingte kim alır sizce denedikten sonrada sölerim sonucu ama onden sizin yorumları merak ediorum saygılar(bu arada 2 aracta stock )
selam arkadslar, bi cooperlı arkim yürümek istio bnmle rollingte kim alır sizce denedikten sonrada sölerim sonucu ama onden sizin yorumları merak ediorum saygılar(bu arada 2 aracta stock )
birde aynı sekılde 2002-2005 superchargerlı cooper s le denense(stock) onunla ne olur sizce saygılar tekrar![]()
senin type s sanırım normal cooperlar gitmezde
cooper s kaybolur gider yanından kanımca![]()
Team PAŞAOĞLU
aslında cooper s le denesem ne olur deil hani ardından ayrılmammı yoksa cok mu uzar gder die sormam daha mantıklı olur galiba
![]()
Mini One'la dene![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
s uçar gider bence de..ama normal cooperlarda fena gitmiyor hani..
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
öncelikle hayırlı olsun aracın.. cooper lar da iyi gider biraz daha hafif olsa ciddi olarak şaka yapabilir aslında ama yinede type-s in önde olucağını düşünüyorum..
Dipnot: Cooper lardaki filtre sesine hastayım![]()
Fazla oldu be dostum
type-r 0-100km:6,6 sn.
type-s 0-100km:8,9 sn.
Cooper 0-100km hızlanmasını 9,1sn de tamamlıyor.Eğer aracın otomatik değilse(otomatik 11 saniye gibi bir sürede 100 km'ye ulaşır) başa baş gidecektir diye düşünüyorum.
Cooper S en başta turbo bir araç çok yakınlaşacağını sanmıyorum![]()
aramızda 3 4salisenin lafımı olur arkadsımisin sakası 8.5 dememim sebebi bnde 2.4 accord da var ve fabrıka verılerınde 9sanıye dio ben amatorce tabiki ama her denedgmde 8.7 gibi bi rakam cıkıodu o yuzden bi 3 4salise fark olucagını dusunuorum bundada henuz denemdm ama type r icin ise direk yanlıs yazmsım olabilir bole minik hatalr cnm
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)