valla cooper s geçer gibi .ama typer s ınde yol tutusu gayet guzel bence
Stndart bi cooperLa aynı gidersiniz hemen hemen bir iki boy öne çıkma ihtimalin war ama![]()
walla arkadasının gazına gelme cooper s ın duman kokusunu bıle duyamazsın yazık olur
tabiki cooper s cok güzel yürüyen bi arac ama demıssınki yüklü s ler eksoz filtreli type rla yürüo ozman onunlada aynı klansman deil stockta da type s e cooper s ile bende sans vermiorum ama ozman yüklü type-s cooper sle yuruosa aynı klansmanmı oluo biri stock veya stocka yakın biri yüklü bu dediklerimi cooper s lere veya sana bi saldırı olarak algılanmasın lutfensonucta cooper s type s i raat raat gecer farkındayım bende dostum cooper dı asıl sorum zaten
![]()
headerslı,eksozlu,filtreli bi type-rı stocka yakın olarak değerlendirmiyorum.stock type-rla ciddi fark olur bu specteki type-rla.Gayet güzel,tadında yürüyor bu şekildeki type-rlar bende buna istinaden yüklü miniler bu arabaların ayarında demek istedim.
Neyse sonuç olarak sorulan soru Mini cooper ise,senin önde olman lazım minimum 2 boy kadar![]()
normal cooper la ben denedim arkadaslar stok civic im var yeni kasa 1. viteste atladm önüne 3 boy falan attım type-s 140 hp olduuna göre harcarsın bence ama sakın vites kaçırmabol şans
![]()
Typs rahat alır.
1.6 lık son kasa civic kalkışta alamaz. Roll de denemek lazım. Roll de civic alabilir son kasa 1.6 larda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)