ilk defa gördüm bende:)
Printable View
hatırladım senin aracını sahibinden uzerinden ilanını gorup aramıstım bence en guzel renk rs lerdeki sizin aracınızın rengi sonrada turuncu gelir tabi bana gore ..
Bir kerede aynı renk rs e kopru yolunda denk gelmisti sanırım coil over vardı ve bov vardı cok guzel yuruyordu alet masallah .
şu an dynoda ne veriyor aracınız ..
Birde harbi yuklenecekseniz bence sunroof suz almak mantıklı yarn obur gun piste cıkarsa daha rahat hisseder hrld arac kendini :D
Kuzenime birkaç sene önce almıştık. Ben S3 , Leon Cupra veya Type-R önermiştim gitti Megane RS aldı bende bir kaç kez kullandım. Gidişi bence gayet güzel farklı S2000 lerle denememize rağmen kafa çıkartabiliyordu. Frenleri gerçekten çok başarılı nede olsa Brembo :) Fakat benim hiç hoşuma gitmeyen iki yönü vardıki tabiiki turbo ve önden çeker olduğu için virajlarda gaza yüklenildiği zaman 3. viteste bile araç sarmaya başlayıp bol bol kafadan kayıyordu birde direksiyonunun verdiği hissiyat hiç hoşuma gitmemişti acaip hafif ve her süratte aynı şekilde kalıyor. Daha sonra çıkan modellerde direksiyon kutusunun değiştiğini okumuştum fakat bununla ilgili olarak birşey yapıldımı bilmiyorum.
Bence modifiye edilmicekse şuanki 2.el paralarına alınıp binilebilinecek bir araç.
vay arada sırada guzel yorumlar cıkıyor rs ler hakkında s2000 ile yurumesi bence birseydir yani olumlu birsey :)
yokmu baska tecrubelerini paylasacak arkadas ..
Bu arada ben yukarıda linkini verdigim aracı cok begendim gerci o arac 6 ay once yine bursada 29 bin ytl civarına satıldı ama olsun cok guzel duruyor ..
Önden çekişli 200 hp araçlar içerisinde JCW ve Focus RS gibi kilit diff bulunan araçlar dışında hangi araç kafadan kaymıyor ? Ayrıca zaten yanlış bir uygulama olur FWD araç ile viraj içinde gaza yüklenmek. Sonuçta RWD değilki arkadan kaysın diye gaza yüklenelim. :)
kilit dif satılıyor rs için:)
700 sterlin idi sanırım
oem kilitler düşündüğünüz gibi değil yalnız. En azından JCW GP fln gayette viraj içi , viraj dışı , düzlük fln düşük viteslerde her türlü açık difr. gibi sarıyor...
r26 nın orjinalinden daha iyiymiş diye okudum ben meganesport.net te quaife
Uygulamadan kastım viraj içinde agresif bir kullanım ile gaza tam anlamıyla yüklenmek değil. Basit bir viraj içerisindede düşük devir yüksek viteste bile araba bu eğilimi gösteriyor yani örnek vermem gerekirse gaz konumunun %20-30 olduğunu ve bu şekilde viraja girildiğini düşünelim çok az gaz verilse dahi araba direk kaymaya başlıyor ve tutunamıyor bunun bence önemli sebeplerinden biri aşırı hafif ve hassas olan direksiyonu. Tabiiki FWD araçların karakteristiği budur ama araçtan araca fark var Megane RS beni fazlasıyla viraj içinde tedirgin etmişti anlatmak istediğim bu.
tabiki...dyno gecemizden bir foto var onu ekleyeyim..;)
http://img98.imageshack.us/img98/2179/1042647005t.jpg
katsana bu araçı bizim ekibe:D
ee katılı ztn..:D
guzel gıdıyo ıste ne bılıyım, :D Selcuk abı daha ıyı acıklar dynoda 236 hp verdı stock arac..
Arkadaşlar bi hastalandık hastanede yattık konuya kimler yazmış kimler herkese teşekkür ederim ilginiz için ben yukarıdakı yazılardan sunu çıkarıyorum sanırım hak vericeksiniz
1) Fiyatına ve donanımına göre alınıcak bir araba
2) Modlanmayıp standart halde binilecek ideal bir araç
3) Sınırları zorlanacak bir araç değil ( not: tr deki imkanlarla tuning parça açısından )
Kısacası Arabasından daha fazlasını isteyıp zaman ve para harcayacak birisi için ideal bir araba değil:D:D:D
maşallahı var cidden güzel yürüyen ve tertemiz bir araç....sadece eksoz var araçta turbo olduğu içinde dyno da ufak bir değişiklik gösterdi değer olarak...
rica ederim..;)
geçmiş olsun..aynen sonuç bundan ibaret..;)