http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
Bu aracın sunroof neresine denk geliyor acaba bilen varmı
Bu aracın frenleri brembo , bakımda disk - balata degisimi ne kadar cıkıyor serviste bilen varmı ?
Birde ekspertiz icin ilk neyine bakmak lazım kronik bir sıkıntısı varmı ?
aa bu vardıa ya
bizim rs forumumuzdaydı hatta unuttum bunu
diskller ön arka toplam bin tl civarı olması lazım
balata da önler 200 civarı arkalar da 150 civarı idi yanlış hatırlamıyorsam...
ben 95 bin km deydim orjinal disklerle... diskin değişmesi gerekmez kullanıma da bağlıdır da...
debriyaj sıkıntısı var
biraz zayıf baskı balatası... 1000 tl civarı o da...
dynoda ölçüm yaptırın birde.. paşaoğlunda çok değişik sonuçlar çıkıyor std rs den rs e![]()
hatırladım senin aracını sahibinden uzerinden ilanını gorup aramıstım bence en guzel renk rs lerdeki sizin aracınızın rengi sonrada turuncu gelir tabi bana gore ..
Bir kerede aynı renk rs e kopru yolunda denk gelmisti sanırım coil over vardı ve bov vardı cok guzel yuruyordu alet masallah .
şu an dynoda ne veriyor aracınız ..
Birde harbi yuklenecekseniz bence sunroof suz almak mantıklı yarn obur gun piste cıkarsa daha rahat hisseder hrld arac kendini![]()
Kuzenime birkaç sene önce almıştık. Ben S3 , Leon Cupra veya Type-R önermiştim gitti Megane RS aldı bende bir kaç kez kullandım. Gidişi bence gayet güzel farklı S2000 lerle denememize rağmen kafa çıkartabiliyordu. Frenleri gerçekten çok başarılı nede olsa BremboFakat benim hiç hoşuma gitmeyen iki yönü vardıki tabiiki turbo ve önden çeker olduğu için virajlarda gaza yüklenildiği zaman 3. viteste bile araç sarmaya başlayıp bol bol kafadan kayıyordu birde direksiyonunun verdiği hissiyat hiç hoşuma gitmemişti acaip hafif ve her süratte aynı şekilde kalıyor. Daha sonra çıkan modellerde direksiyon kutusunun değiştiğini okumuştum fakat bununla ilgili olarak birşey yapıldımı bilmiyorum.
Bence modifiye edilmicekse şuanki 2.el paralarına alınıp binilebilinecek bir araç.
unless you ride the beast
you wouldn't understand
vay arada sırada guzel yorumlar cıkıyor rs ler hakkında s2000 ile yurumesi bence birseydir yani olumlu birsey
yokmu baska tecrubelerini paylasacak arkadas ..
Bu arada ben yukarıda linkini verdigim aracı cok begendim gerci o arac 6 ay once yine bursada 29 bin ytl civarına satıldı ama olsun cok guzel duruyor ..
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Schumi.Projects
oem kilitler düşündüğünüz gibi değil yalnız. En azından JCW GP fln gayette viraj içi , viraj dışı , düzlük fln düşük viteslerde her türlü açık difr. gibi sarıyor...
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)