fn2
ep3
senin bu bahsettiğin çok ayrı olay o sırada karşındaki ep3'ün amortisör & yay & lastik & viraj denge çubukları (sökenlerini gördüm) ne durumda? Kıyas yapıcaksan bu parçalar aynı kondisyonda olmalı. Tabi doğal olarak ep3 daha eski olduğu için aynı kondisyon zor.
Vti hala bitmedi ep3'de bitmez yerleri farklı ama şu an alıcak olsam fn2 alırdım.
bende ep3 tercih ederdim.. daha sade ve sportif duruyor bana göre ama yol tutuş konusunda bende bazı karşılaştırmada rakiplerinden geri kaldığını gördüm. ama sırf sesi için alınıp gazlanıp zevkin doruklarına çıkılabilir![]()
kalkıştada geçemez rooldada geçemez hondanın en dalga geçilen herkesin atar yaptığı bir kasa fn2 üvey evlat muamelesi görüyor çoğu kişi tarafındanep3 ise kapalı bir kutu gibi kimse bilemez yolda ne zman ne denk geleceğini ama fn2 piyasadakilerin çoğunda belli olan seyler var ve otesinede geçemiyorlar filtre headers egsoz kendını az daha kasanlar flaspro alırlar hepsi o, aracını yükleyenler yürütenler zaten piyasada tanınıyor fn2 olarak kimse onlara sataşmaz
![]()
çok abartmayalım ep3'ü
benim için yeni her zaman iyidir,bu yüzden daha donanımlı olan fn2'yi tercih ederdim.roll veya drag yapmadığım için 1-2 boy'un önemi yok.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
'benim' gözümde hiçbir zaman ep3 ün yanindan geçemez fn2.nedenini bilmiyorum ama fn2inin tipi hoşuma gitmiyor , ep3 ün çekiciliği yok.ha istisnalar hariç bs olsun turbo fn2 olsun çok çok hoşuma giden araçlar.
fn2 nin dizaynını beğenmeyen bir tek benmiyim
Golf MKVII 1.6 Tdi
valla bu konu klasik zevkler ve renkler tartisilmaza gidiyor son soz olarak k20 olsun tastan olsun diyorum![]()
şimdi ep3 fn2 ikisinide alabilcek param olsa ep3 alırdımama bu demek değildirki fn2 kötü bi araba
tamamen kişisel tercihler ve zevk meselesi
![]()
Fn2ler tahta oturdugu zamn dikkat etsin de ep3 tahtta olmasin![]()
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
FN2 ler tip olarak cok guzel. Yeni yapilan bikac FN2 var. Baya hizli olacaklar. Hazir olunca ben de keyifle denerim FN2 lerle.
Hayatimiz olmus klise...
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
En yakın arkadaşım aldı FN2 bende vites yeri konusunda ep3 diyordum ama fn2 nin konumu daha rahat ve sürücüye yakın daha rahat vites atılıyor tabii kişisel görüş bence fn2 ler yavaş yavaş mod konusunda açılmaya saçılmaya başladı tabi şunu unutmamak lazım biliyorsunuz ki ep3 ler ralli ve pist yarışları için özel üretilen kasa dır ruhu bozuk bir arabadır keşke ezmeden çiğnemeden kullanılsa kimse alınmasın bilinçli gazlansada ilerde başka bi model oturmasa tahta o zaman ep3 orda olsada farketmez bence....![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)