8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı
bana göre ;
gelmiş geçmiş en başarılı ve aftermarket olarak da en fazla parça üretilen kasalar : dc2,eg ve ek
en baba motorlar : b16x-b18x-k20x.... (h22a,f20c,c30x ve c32x'ler konunun dışında tabii)
en dikkat çekici tasarım : fn2 (bakınız güzel demiyorum , dikkat çekici diyorum)
bugün param olsa ve sıfır araç almak istesem fn2 typeR alırım...amacım da kesinlikle "en hızlı olmak" olmaz,günlük kullanımda farklı farklı konularda en çok keyfi fn2 verir bence... en hızlının sonu yok çünkü...
ama haftasonu gazlamaları-rollingler vs. için "hobi otomobili" istiyorsam da ep3ten başkasına bakmam...
tıpkı vti'lerde olduğu , gibi ep3'ler de daha uzuuun yıllar aramızda olacak ve en güncel parçalarla hep modifiye edilecek...
:)
eg kasa si hastalığı halen devam ettiğine göre , hiçbiri birbaşkasının tahtına falan oturamaz arkadaşlar...
her yeni gelen civic kendine yeni bir dünya açıyor yanlış mıyım?
ek gelip eg'nin tahtına mı oturdu? yoksa ep3 gelip ek kasaları dünya üzerinden mi sildi?
ben açıkçası bu durumdan oldukça memnunum...
1992 yılı modellerinden günümüze kadar canım hangi efsaneye binmek istiyorsa ve tabii bütçem de hangisine müsaade ediyorsa ona binebilmek bence muhteşem...
:):):):):):):):)