arada bı 4 boy felan oynuyo yeterlı bı fark :)
Printable View
Amaç sadece gitmek ise elbette ep3... Ama fn2 gitmekten öte şeyler sunuyor en azından daha şık bi dizayn daha çok donanım...
ek>ep>fn
ilk cıktıgında ep gercekten hıc hosumuza gitmemıstı bune şişko fln demıstık ama zamanla gozumuz alıstı.Fn yede gozumuz alısacaktr tabı ama spor bı arabada elektrklı gaz kelebeene karsıyım zewksız bsey bence
gıttıkce sıcacaklar ıcıne anlasıldı. EP3 rulez...
ahaha hibrid gelıo demek bellı olmaz belkı bu hibrid ep den de fn den de daha ıyı kacar=)
honda nın crz dıe bı modelıde gelıo onda da hibrid olucakmıs sanırm honda bundan sora ne turbo ne supercharger dırek hibrid e baglıcak olayı =))
sade hafif güçlü ve mekanik bence bi raicing arabada bundan daha fazlası olmamalı... janjanlı göstergeler ekstra konfor için donanımlar bunların getirdiği ekstra ağırlık ve işin içine giren insanı katil eden elektronik donanımlar..... en güzeli herşeyin mekanik olanı kontrol etmesi ve modifiye etmesi en kolayı çünki bence ep3
Ep3 daha kaslı duruyo:-)
aslında 2. fotodaki siyah fena durmuyor hani ;)
Editledim :D:D
2 yerine yanlışlıkla 3 yazmışım :D :D
fn2 nin koltuguna oturup direksyonunu tutmak yeterli olur diye düşünüyorum 1 seneye kadarda parcaları iyice yaygınlasınca vazgecilmez olucak diye düşünüyorum
Her zaman için yeni çıkan araçlar kötülenir.Bu hep böyleydi ve aynen de devam edecek.EP3 leri minibüse benzettiğimiz günleri hatırlıyorum.Bu ne istediği kadar gitsin dolmuşla mı yarışıcaz denilirdi.Şimdi ise bu nefret aşka dönüşmüş.Gözler ve yürekler alışacak 2-3 sene sonra da FN2 yeni kuşak Type-R'a karşı bu şekilde savunulacak:)
fn2 var ama ep3, fn2 farketmez artık japona biniyorum ya o yeter.:rolleyes:
valla ep3 yapıldığı zaman güzel bir makine..
ama hala dış görüntüsüne alışamadım...
fn2 nin de içine ve oturuş pozisyonuna hastayım..
ep3 de ne olursa olsun biraz yukarıda kalıyorum gibi geliyor..
hangisini alırım fn2 alırım..illa onun içinde birsürü şey çıkıcak..
ama ep3 kadar safkan olucakmı onu bilemem..
çok lüx kalıyor içi...
biraz lüx de istiyorumsa
cuprayı tercih ederim açıkcası
şahsen artık cupracı oldum fena aletler fenaa
TypeR fanatiği biri olarak her ne kdr ikisinide sevsemde şu bi gerçekki EP3 ün yerini ne şekil olarak nede gidişat olarak bir FN2 asla tutamaz.. Cruise Control lü bir yarış aracı olmaz.....
Elbet FN2 yede parça çıkıcak çıktıda bi kısım ama EP3 ü yakalıyıcak dereceye ulaşması zor.EP3 hızına ulaşmak istiyosa FN2 ci ler bazı rahatlıklardan vaz geçmek zorunda kalıcak bence...
rahatsızlık derecesinde bir ep3 hastası olarak fn2 krallığı alır diyorum. sebebi ise 2002de de çok sıkıntılar yaşanıyordu ep3 hakkında ama şimdi istediğimizi yapabiliyoruz. elektronik gaz kelebeği falan hikaye.. yeterki birşeyler yapılmak istensin bir çözümünü bulursun... :)
FN2 icin yapılan yorumlar ilk cıktıgında EP3 icin de yapılmıstı.
Üzerinden birkac sene gectiginde onu da king yaparsınız eminim.
yeni herzaman iyidir fn2 nin içi gayet başarılı
civic type r olsun ep3 fn2 farketmez honda fun oldugum icin cocuklugumdan beri her honda modeli ayrı güzel bnm icin:) ama gene de illa tercih ediceksem bi tanesini fn2 diorum:allaalla::allaalla:
1.6 da vtı hala kıng...
o anlamda demedım moda arac anlamında dıorum.. Hondada baska bı hıt arac cıkar ıllakı:D
valla ep3 efsane bence fn2 asla onun yerine gelemez
ep3 kullanıcısıyım. fn2 yide sık sık kullanıyorum sadece güvenlik acısından ep3'ten üstün die düşünüyorum. tahtına oturabileceğinide hiç zannetmiyorum.
dün bir kere daha gördümki fn2 nin stocku ep3 ün stockundan daha hızlı
ama hala arkadan uyuz oluorum arabaya ama yandan çok güzel
bence gecıcekler bile onlarada standolane beyın cıksın özgunde elini alsın mapı yapsın bakın neler olcak...
alıntı
dün bir kere daha gördümki fn2 nin stocku ep3 ün stockundan daha hızlı
ama hala arkadan uyuz oluorum arabaya ama yandan çok güzel
alıntı:D
adam canlı gormus daha once buraya yazcaktım ben ama kan cıkar dıye yazmadım::D
4-5 i bencede daha iyi.. totalde denk kalabılırler belkı:D
Kesinlikle ep3
evet bu yorumlardan sonra fn2 hakkındaki düşünceler biraz değişti sanırım :)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=23863
bende kesinlikle fn2 diyorum .ya arabada biraz tip olur o ep3 ler ütü gibi araba herşey gitmek değil yaa.araba birazda parayı haketmeli.
fn 2 RULEZ
bende ep3culer gibi fanatıklıge başlıcem:p