megane benzetme abı sogutma benı arabadan:)
Printable View
fn2 den sora cıkıcak olan type-r ı merak edıyorum ben acıkcası,bence bu sefer atmosferık olmayacak ve hepımız way anasına dıyecegız....
bu arada fn2 ve ep3 u 2sınıde stock olarak dusunun ve degerlendırın allah askına ep3 alıpta suan stock gezen kac tane ep3 tayyar war fn2ler suan zıllen stock sayılır parcalar cıksın bı yuklensın bakalım neler oluyo?? ama her turlu ep3 fn2 den daha spor karakterlı bı aractır tr ye gelen ılk ep3lerde klıma bıle yoktu honda turkıye kendı eklıodu klımaları warın sız dusunun...
bnm de tercihim fn2 olurdu cunku tasarımıyla da cok sık ic malzeme kalitesi cok iii , güzel gidio henuz yeni bi kasa ve bence en sık kasa oldu bu 8.gen :)
fn2 nin içini çok seviyorum...
ama tabiki (çok bilgim olmamasına rağmen)
ep3 bana daha safkan daha sağlam geliyor...
55 bin lira yeni typer alacağıma 27 ye yeni civic alır k20a swap yaparım :)
-Bu arada Taner cim sen yazılanlar bakma fn2 güzeldir :)
yok yok bakmıyorum zaten. hele ankete hic bakmıyorum :D
FeNa2 nin işi bu konuda gercekten zor sanırım :)
gecenlerde kendi capımda biraz araştırma yaptım.
şu an 2 yıldır türkiyede BENİM BİLDİĞİM yaklaşık 30 adet FN2 satılmış
inkar etmemek lazım FN2 ler şu kriz döneminde bu kadar iyi satıyorsa.
ep3 lerin yaptığı isim ve nam sayesinde satıyor denilebilir.
gazlamak söz konusuysa ep3 derim
amaç gazlamak deilse zaten type-R almam 330ci alır geçerim
gazlıcam ama daha güncel bi araba almak istiyosamda type-R yerine yeni cupra-r derim
tabi bunlar benim düşüncem katılmayan arkadaşlarımda olucaktır
taht konusuna bence hiç girmeyelim :D
bn fn2 lerin ep3 lerden daha ii olduğuna inanıorum en azından pistte
sokakta ep3 daha awantajlı bu konu çok tartışmalı hangi açıdan bakarsanız bakın efsane olan ek9 dur ;)
demek pistte daha iyi . o zaman hep bareber söyleyelim torsiyon forever .. ama yandan :)
Tabiki FN2 bana daha çekici geldi... Diğerinin yerini çoktan aldı bile..
Pistte iyi olduguna inanlar sanirim Top Gear'i izlememis hic :)
topgear gibi bir programda sanırım stock FN2 karşısına mod'lu bir EP3 çıkarmamışlardır :D ha keşke aynı programda bir de EK9 ctr olsaydı. eminim ikisine de toz yuttururdu :)
:icon_tup::icon_tup:
ılk cıktıgı zaman typer ne tayyar gıbı dıoduk mınıbuse bak hem gıtmıo kalkmıyo tıpı bı halta benzemıo dıoduk dun gıbı hatırlarım.. piyasada oturması rahat 4 sene aldı sora goz alıstı hee gene öle fazla guzel olamasada ıdare eder:D fn2 ıcınde bı 4 sene beklıyelım esıtlık olsun:rolleyes: sora gıdıs farkınıda test ederız...
eşşege altın taksanda essek yine essektir
fn2 de o tip o arkası kacak kat gibi durdugu sürece bisey olmaz :D
fn2 guzel arac ALLAH sahıplerıne bagıslasın kazasız belasız...babam cok almamı ıstemıstı fn2..ama benım hosuma gıden ep3...zewk ısı..;)