Kesinlikle ep3
fn2
ep3
Kesinlikle ep3
evet bu yorumlardan sonra fn2 hakkındaki düşünceler biraz değişti sanırım
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=23863
always AT by AT
bende kesinlikle fn2 diyorum .ya arabada biraz tip olur o ep3 ler ütü gibi araba herşey gitmek değil yaa.araba birazda parayı haketmeli.
fn 2 RULEZ
bende ep3culer gibi fanatıklıge başlıcem![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
ep3 yüklemiş vatandaş , daha sıfır kmde fn2 leri geçiyo bu araba yürümüyo diyo daha araba sıtandart daha fn2 içi yeni kokuyo geçmen normal yani
diyeceğim o ki fn2ler çok piskopat makine hıı ep3 tahdına otururmu ep3lerde çok agresif bi makine fn2ler daha konforlu ve ep3 pist için üretilmiş bi makina oldugunuda düşünürsek ep3 evsane olacaktır diye düşünüyorum
Bişeyi unutuyorsunuz. Ep3 ilk çıktıgında k20 makina ilkti. Parçasının olmaması ve yürütülememesi normaldi. Ama fn2 dede k20 kullandılar. Performans açısından az çok neler verebilir biliyoruz . Hatta suan için elk.gaz kelebeği , ağırlık, çok fazla elektronik aksamın olmasından dolayı neler veremeyeceğinizde biliyoruz. Birde buna rezil torsiyon eklenince biz ep3 sahipleri için bişey ifade etmiyor fn2... O yzuden bana efsana olur gibi gelmiyor. Hadi sıradışı dizaynı var diyelim. Daha mercek yok arabada, yıl 2009 bu kadar kötü arka tampon dizaynı olurmuhani difüzör nerde
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
kpro ları headers ları 2. el piyasası düşünce caddelere yapılı bi kaç fn düşünce bence cok fn yapılacak ama ep tamamen bi efsane böyle bi ön olamaz eski bir sport kullanıcısı olarak ep derim ama para varsa al fn![]()
ep3 kullanıcısı olarak ikiside aynı fiyat olsaydı yine ep3 alırdım![]()
Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu
bence de EP3..
ep3 le fn2 her ne kadar aynı motora sahip olsada aynı isimde olsada fn2 konfor güvenlik ve hız aracıyken ep3 ler safkan hız aracı geliyor bana
fn2ye sıgdıran adam şimdiden birsürü şey sığdırdı bile yurt dışında çok örneği var bence yol tutuş konusunda fn2'nin yanına bile yaklaşamaz ep3. ilerleyen zamanlarda ep3 nasıl geçmişte pek raabet görmüyorsa fn2'dede aynı şey olucak ilerde çok üzülücekler satanlar bence...
hem ep3 vardı hem fn2 vardı ep3 artıları daha fazla hafiflik kaz kelebegi fn2 biraz daha konfora yönelik bi araç benim düşüncem kral tahtan zor iner istanbul için konuşuyorum serhatın bs typerındna başka ciddi ugraşan fn2 typerla yok geri kalan zaten filitre eksoz beyin onunda gidire belli.
ep3 ilk çıktığında minibüs gibi araba demiştim zamanla arkası gözüme hoş görünmeye başladı ama önden bakınca fikrim yine aynı ep3 ler minibüs gibi görünüyor gözüme fn2 lere hiç alışamadım gittikçe yuvarladılar arabayı önüde arkasıda bir garip geliyor bana ama ikisi arasında tercih etsem ep3 alırdım sırf arkası içinfn2 type-r mı değilmi anlayamıyoruzki ep3 gibi olamaz diyorum kendi yorumum..
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Öyle bir dünya yok
Ep3 killer![]()
fn 2 ler , ep 3 e göre biraz daha konfor üzerine kurulmuş gibi . bende çok beğeniyorum fn2 leri
son zamanlarda denemelerde ep 3 200 e kadar yarım boy 1 boy önde ama 200-220 den sonra fn2 alıyo .
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)