FN2 heleki kırmızısı çok güzel gerisini bilemem
fn2
ep3
İnciğini cinciğini bilmem de , ben fn2 yi tercih ederim.Daha şekil, ve sanırım donanım olarak daha dolu.
TB4BSA
fn2 nin 6. vites dişlisi daha kısa sanırım ep3 e göre, aynı setuplarda 200 değilde 220 den sonra geçmesi muhtemel aerodinami ilede alakalı olabilir ben denediğim ep3 lerle şuna dikkat ettim hep 4 sonuna kadar aynı bile gitsek yada benden önde olsalar bile 5e atınca benim araba bi öne çıkmaya başlıyordu.
TeamPASAOGLU
5.vites sonrası daha iyi konusunu birde video ile örnekliyim, Mehmet kardeşim yanlış anlamaz umarım gerçi o dönem hem mehmette henüz k-pro yoktu sanırım, benim araçta yapım aşamasındaydı kesin hüküm getirilemez belki ama nedemek istediğimi anlatabilirm.
BS fn2. vs. JAP ep3 vol2. - Car Videos on StreetFire
TeamPASAOGLU
3 sene sonra buraya yazanları görecem ep3 efsane olabilir.
hondanın çıkardığı her kasa önce beğenilmez sonra efsane olur.
demedi demeyin fn2 daha da efsane olcak
vallahı ben fn2 ye bınmek ıstıyorum fakat su an ıcın fn2 malesef harcananın karşılığını vermıyor atıyorum ben 20 harcadıysam Serhat abı 40 harcadı fn2 ep3 e gore daha bır araba daha guvenlı ve hıssıyatlı bencede ama su son çalışmalardan sonra BS ınsallah ıstenıldığı gıbı yurur bızde Serhat abının yaptıklaırnı ornek alıp bır fn2 alıp fn2 yuruturuz ondan sonra
Serhat abi fn2 lerin pıyasası senın elındegeç ep3 leride fn2 değer kazansın
![]()
fn2 ile ep3 dişlileri birebir aynı Serhat abi
Aradaki fark, ep3 te 4.764 fd, fn2 de 5.062 fd mevcut yani biraz daha kısa fn2 nin oranları. Gerçi 18" jant olmasından ötürü aradaki fark biraz kapanıyor sanırım. Ama esas amaç ağırlık dezavantajını kısa dişli ile kapatmak, fn2 nin daha kısa dişliye sahip olmasının sebebi.
Benim arabam yarı ep3 yarı fn2 oluyor bu durumda
Bu arada, hazır oranlardan bahsetmişken, ben ar-ge yaparken bunu bulmuştum belki ilgilenen birilerinin işe yarar
![]()
ep3 dedin mi akan sular durur efsane ya![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
illlaki zamanla oturacaktır ama bencede ep3 efsane bende ep3 alırım ki inş seneye alıcam![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)