Fren testlerinde biraz blue uzun mesafede duruyor ona dikkat ettim.
Elentra baktım ama fiyatları baya aşmaya başladı.
Oyuzden elentrayı eledim.
Hayırlısıyla bulup alalım birşeyler inşallah.
Fren testlerinde biraz blue uzun mesafede duruyor ona dikkat ettim.
Elentra baktım ama fiyatları baya aşmaya başladı.
Oyuzden elentrayı eledim.
Hayırlısıyla bulup alalım birşeyler inşallah.
doğuştan araba manyağı
polo baktım 1.4 dızellerıne 1.6 guzel ama çok boş araba esp sart bu devirde helede izmirde kaymak gibi asfaltta dikkatlı olmak lazım![]()
doğuştan araba manyağı
Yine diyorum bak al bi cılıyo bak keyfineega nedir ya yakıt israfı
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
ben şöyle bi şey alırdım yakıtı şehir içinde şaşırtıcı derecede az gidişi çok güzel
Volkswagen / Polo / 1.2 TSi / Comfortline / SAHİBİNDEN HATASIZ BOYASIZ TEMİZ ARAC sahibinden.comda - 671591226
Volkswagen / Polo / 1.2 TSi / Lounge / hatasiz boyasiz 64 binde sahibinden.comda - 696950620
mesela ekledım favorılere ama işte yakıtı vs derken nasıl olur dıye dusunuyorum. gtc ıle 8 lt yakıyordum yeri geldimi guc altımdaydı![]()
doğuştan araba manyağı
Bide sis farı var sanırım, ama genel olarak görünümde değişiklik var lounge pakette, polo alırken model yılına dikkat edin yalnız 2015 sonrası almaya çalışın donanımlar çok garip 2016 trendline da bluetooth oluyor 2015 comfortline da olmuyor falan çok garip o tarz şeylere dikkat edin![]()
Ben 1.4 tdi manuel ve 1.2 tsi dsg kullandım tdi ile uzun yola çıktım 75 ps olmasına rağmen iki kişi yüklü klima açık yokuşlarda 4 vitese aldığımı hatırlamıyorum yola oturması gidişi konforu çok güzeldi 110 la gittik full 1250 km nin ortalaması 3,9 duşuanda ağırlıklı olarak tsi kullanıyorum hep şehir içi, hiç utandırmadı sağolsun ne zaman gaza otursam yapıştırdı
çok optimum bir araba yakıt gidiş konfor rafinelik vb. gibi şeylerde arabanın boyutu önemli değilse kesinlikle ilk sıraya konulmalı. tsi sahibi bayan bir arkadaş onun bile ortalaması 8 in üstünü görmüyor
benim tüketim 20-30 km ortalama hızda 6-7 litre arası değişiyor 6 nın altınıda gördüm ama çok akıcı trafikte
![]()
Bütçeden çok bahsedilmemiş ama sedan özelliği aranmıyorsa pug 308 e-hdi şu aralar favorim 70-80 bin tl arasına km si düşük arabalar çıkıyor örnek
Telefondan link koyamadım
691466577
Boya benm için çok sorun değil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)