Forumda polo gti ile deneyen bir civic rs vardi. 2-3 boy gerisinde kaliyor. Stock leon’un rs e soyle sapladim gectim yapma ihtimali yok bence
Country gittiginden fazla yakiyor o da aklinda olsun. Sehir ici normal kullanimda 11-12 litre altina dusmedigini okudum bir cok kez.
Ne civic ne leon yanlısıyım anlatıyordu valla kulak misafiri oldum ağır araba yürümüyor sapladım falan diye countryman gidecekse eğer yaksın senede max 7-8 bin km yol ya yaparım ya yapmam fiyat bandımdada fazla alternatifim yok zaten
Countryman after parçalarıda biraz fiyatları yüksek kalıyor leona coil aldığın paraya ona yay alıyorsun falan leonla golfü aynı kefeye koyuyorum ama golfün biraz daha dediğiniz givi görsel modifikasyonu geliştirilebilir
Giuliettaları hiç bilmiyorum çok şık geliyor ama içi makyajlanmış fiat countryman eğer gittiği kadar yakıcaksa değer sorun yok civiclerin herkes şanzımanından dem vuruyor dün yıkamaya girdim 150 act leonlu biri vardı civice sapladım ettim gitmyor araba diye arkadaşına anlatıyordu leon golf şuan için mantıklı gibi biraz daha
Countryman yaktığı kadar gitmiyor sakin kullanırken bile çok yakıyor .
Countryman after parçalarıda biraz fiyatları yüksek kalıyor leona coil aldığın paraya ona yay alıyorsun falan leonla golfü aynı kefeye koyuyorum ama golfün biraz daha dediğiniz givi görsel modifikasyonu geliştirilebilir
Giuliettaları hiç bilmiyorum çok şık geliyor ama içi makyajlanmış fiat countryman eğer gittiği kadar yakıcaksa değer sorun yok civiclerin herkes şanzımanından dem vuruyor dün yıkamaya girdim 150 act leonlu biri vardı civice sapladım ettim gitmyor araba diye arkadaşına anlatıyordu leon golf şuan için mantıklı gibi biraz daha