Arkadaşlar Merhaba,
2023 model Vw T- roc R line kullanıcısıyım. Aracımdan memnunum fakat uzun yıllardır Vw kullandığımdan dolayı sanırım biraz sıkıldım.
Daha premium bir marka ile değiştirmeyi düşünüyorum . Fakat maalesef fiyatlar çok yüksek olduğu için üzerinde az bir para eklemek istiyorum .
Açıkcası aklımda 3 Model var. .
BMW 2 Serisi Grand Coupe
Audi A3 Sedan
Mercedes A Serisi Sedan
Örnek olması açısından 3 ilanıda paylaşmak isterim. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Mercedes - Benz / A Serisi / A 180 / Progressive / Sahibinden Temiz Dusuk Km 64 Renk Amb. Aydinlatma sahibinden.comda - 1119547554
BMW / 2 Serisi / 218i Gran Coupe / Sport Line / FALEZ Plaza'dan 2021 HATASIZ 20000 KM HAYALET EKRAN EXECUTİVE sahibinden.comda - 1119355885
Audi / A3 / A3 Sedan / 35 TFSI / Advanced / 2023 CIKISLI AUDİ A3 35 TFSI ADVANCED BOYASIZ GARANTILİ sahibinden.comda - 1120713634

Alıntı
Sürücüyle iletişimi kötü, kafadan kayma ve torque steering çokça var, önden çeker tabi bir miktar mazur görmek gerekir ancak Bmw gibi sürüş dinamiği iddiası olan bir markada insan ortalama üstü bir beklenti içine giriyor ister istemez, tabi 1.6-1.9m fiyat da cabası.
Sadece duygusal, çok mantıklı seçim değil benimkisi