Manuele almayla da olmuyor işte sıkıntı orada, düşük km'de kavrama değiştiren arkadaş ultra dikkat ediyordu, demek ki olay o da değil.
Ya neyse, ben daha laf anlatmaya çalışmayacağım, kavramada Renault'da sıkıntı yok diyorsun sonra beyin değişti vs diyorsun, karar ver problemli mi değil mi
Sonuçta elektronik vb olduğu sürece çift kavrama olsun tek kavrama olsun sorun her zaman olabilir ama DSG'nin olayını cümle alem biliyorken asıl benim cümlemi bana yazmak garip oluyor, sizin yok demenizle değişmiyor maalesef demek

Evet bende sorun yok demekle DSG sorunsuz olmuyor.
Yokuşta manuele almak niye her bireyin yapması gerektiği bir şey olsun, otomatik araba ne için alınıyor?

Grup fanatiklerinin uydurduğu ve arkası olmayan argümanlardan biri daha. Başta da yazdığım gibi zaten o da kâr etmiyor, buna aşırı dikkat eden arkadaşımda 2 defa değişti.
Amarok Ford öncesinde ZF idi evet, ne yani cımbız cımbız malzeme mi arıyorsun kardeşim, DSG değildi işte alet, o yüzden kaçmadı millet, kendi kullanıcı grubu bile, bunu demeye çalışıyorum, sen malzeme bulup beni mi bozmaya çalışıyorsun, boşa çabalar
Hangi yorumlarımda VW'ye gıcık görüyorsun? Asıl ona takılmış gibisin tekrar edip duruyorsun niyeyse

Ancak derdim bu değil. Diğer markalar da babamın değil, çok da umurumda yani.
Kaldı ki 2011 yılında Scirocco siparişi verdim, ha sonra almadım ayrı konu da, demek ki VW'ye gıcık değilmişim.
Neyse, çok da şeyetmemek lazım, DSG ile mutluluklar :P