User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Öğrenci bir kardeşinize araba önerisi :)

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu denklemde Polo bence kesinlikle ağır basar, ufak tefek dokunuşlarla şık olan bir araba.
    Ufak tefek dokunuşlarla yine hızlanabilen bir araba.
    Yakıt tüketimi ciddi düşük, üniversiteli adamın bol bol vakti ve çevresi olur, çağıran olunca yakıt yok dememek lazım
    Bakım maliyetleri düşük ve parça ömürleri E39-36 ya göre çok daha fazla olacaktır ***** yaşı daha genç.

Güzel bir Polo, ufak tefek 1-2 dokunuş ve dumansız, eğlendirebilecek bir modlamayla bence çiçek gibi olur Hayırlı olsun şimdiden.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

bedirnismo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birincisi otomobil aşığı isen hayallerinin peşinden git. Hergün boktan bir otomobil kullanacağına hergün zevk aldığın otomobili kullan. Ben günde min 110km yol yapıyorum E39 525 ile. Sorun çıkarıyor mu? Bazen. O da eski parçalar ömürlerini tamamladıkları için . Yeni nesil otomobiller daha mı sorunsuz? Tam tersine parça ömrü anlamında eski otomobiller daha uzun ömürlü eğer kaliteli parça kullanırsan. 1.6 TDI evet güzel makine ama sürekli baskı balata ve volan dağıtıyor. DSG güzel şanzıman ama sorunları var. O nedenle 2011 model alacağın Volkswagen de sorunsuz olmayacak.
    E39 kısmına gelince. 2.8 ler eski makineler. Adamlar onun yerine 2.5 çıkardı aynı güçte. LPG yi kesin unut bu makinelerde. Zaten sıcak çalışıyor emisyon değerleri nedeniyle. Lpg yaramıyor. Ben Lpgyi söküp attım. Ortalama 9.5-10 lt yakıyorum istanbul trafiğinde. Kullanımı konforu inanılmaz zevkli. Eğer düzgün M paket düz vitesini bulursan kaçırma. Ben inanılmaz memnunum. Tek sıkıntım hep güçlü otomobiller kullandığım için yavaş geliyor ki otomatik 5.30 ile kafa burun yürüyor. 530 da olsa memnun olmayacakmışım.
    Abi yanlış anlamazsan bir yeri düzeltmem gerekecek arkadaş Polo'nun manuel'ini tercih etmeyi düşünmüş otomatik değil
    reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun

bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polonun manuelinde de problem var zaten baskı balata volan problemi manuellerinde.
    IN BOOST WE TRUST

bedirnismo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polonun manuelinde de problem var zaten baskı balata volan problemi manuellerinde.
    Yok dsg yazmışsınya onun için yazdım
    reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun

bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben giriş olarak poloda alınmaması taraftarıyım öncesinde nispeten uygun bir otomobille bu işe başlamanız bence daha iyi,

corsa c 1.3,megane 2,accent era,fiesta,clio 3 tarzı daha uygun araçla hem şöförlüğünüz gelişir,hemde bu tarz araçların parçası vs zibille var, öğrenci adamı yormaz,eski bir 46 coupe sahibi olarak söyliyim 36 39 46 yaşları gereği artık düzgünü çok zor,düzgün olanlarıda hatrı sayılır miktarlardadır muhtemelen,ki arabam düzgündü benimde 2020-2022 senesinde hatrı sayılır miktar harcamıştım,ufak bir tavsiyede bulunmak istedim yine son karar senin...

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baba yeri geldiğinde masrafları karşılayacak ise e39 al.

Yok masrafı bakımı bende olacak, yeri geldiğinde kızla kafeye gitmek yerine cebimdeki parayı ben bakım parça için harcarım, ayda 10 kere dışarı çıkacağıma 5 kere çıkarım o aradaki farkı yakıta veririm diyebiliyorsan eğer net bmw al.

Yeni araba iyidir tdi yukarıda yazılan sorunları olsa da iyi bir alternatiftir. Yüklersin baya hızlanır (sorunlar alınan güce göre artabilir)

Dertsiz tasasız bineyim C sınıfı olsun azıcık geniş azıcık yakışıklı, az gitsin diyorsan megane 3 coupe tavan + far denk getirirsen manuel şahane olur.

Sanayi de iş yaptırmak dert, usta bulmak dert, maliyeti dert. Ona göre düşün ve al ne alıyorsan.

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Öncelikle bütçe nedir? Ayrıca araç alındığında kenarda harcamaya hazır bir tutar olacak mı? Ucu ucuna bir araç almayı düşünüyorsanız E39 yada eski almanlara girmeyin derim.

Şöyleki piyasada oldukça az miktarda kalan, sağlam bir E39 bulursanız ve kenarda da bir miktar para olacaksa alın derim.Tabi E39 alındığında bakım vs dışında yürütme masrafı da olacaktır.Özellikle şehir içi,yakın mesafe kullanılacak ise yakıt tüketimi yüksek olacak bunu hesaba katın.

Polo'ya güzel alternatifler söylemiş arkadaşlar. Fiesta,Megane Coupe gibi seçeneklerde değerlendirilebilir.

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baban mantıklı ve akıllı adam belli. inşallah seni dinlemeden karar verir.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Örnek olsun diye attım son makyajlı kasanın bu donanımı gayet yeterli .gidişi yakıtı donanımı gaye ogrenciye gider

Just a moment...

Just a moment...
    1881 - 193

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Örnek olsun diye attım son makyajlı kasanın bu donanımı gayet yeterli .gidişi yakıtı donanımı gaye ogrenciye gider

Just a moment...

Just a moment...
    genç adam 3-5 bin km sonra değiştirmek ister zor satar bunlar. bütçe olsa i20n alınması mantıklı. 600-700 bin tl en ideal polo (tdi, 150'lik gti)

zyxtellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek kapı araçlarla hiic uğraşma kesinlikle tavsiyemdir, ben daha 2 ay önce Astra GTC sattım arabam daha 102 bin km'de hatasız şekildeydi aynı segmentte benim diyen araçtan daha keyifli ve hızlıydı ama gel gelelim tek kapı araçta piyasa diye bişey yok ucuzluk pahalılık olarak değil müşterisi çok nadir ve artık araçlar aynı zamanda bir yatırım aracı yarın satıyım dediğinde ucuzda versen satamazsın ta ki meraklısı çıkana kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok cevap var hepsine nasıl cevap vereceğimi bilmediğim için toplu bir şekilde buraya yazıyorum ;

Şuan için son karar polo 1.6tdi veya 1.4 tsi bir kaç bmw sahibiylede konuştuktan ve konuya yazılan yorumları okuduktan sonra 528i ve e36dan vazgeçme kararı aldım
    Tek alternatifim polo değil ibiza cupra ,pro ceed ,leon 1.5tsi , fiesta st gibi arabalarada babam olabilir dedi
    Şuan için bekleyiş içerisindeyim pederin kararına göre seyir edicek her şey

Fikirlerini belirten abilerime ve kardeşlerime teşekkürler

S-works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masraf açmasın , açarsa ekonomik olsun durumu varsa babanızın isteği mantıklı. Okul bitip işini eline aldığında Gönlündeki arabayı alıp rahat rahat para harcayabilirsin . Baba açısından hem öğrenci masrafı hem araba masrafı üzer. Polo iyidir.
    Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

neuras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı trane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok cevap var hepsine nasıl cevap vereceğimi bilmediğim için toplu bir şekilde buraya yazıyorum ;

Şuan için son karar polo 1.6tdi veya 1.4 tsi bir kaç bmw sahibiylede konuştuktan ve konuya yazılan yorumları okuduktan sonra 528i ve e36dan vazgeçme kararı aldım
    Tek alternatifim polo değil ibiza cupra ,pro ceed ,leon 1.5tsi , fiesta st gibi arabalarada babam olabilir dedi
    Şuan için bekleyiş içerisindeyim pederin kararına göre seyir edicek her şey

Fikirlerini belirten abilerime ve kardeşlerime teşekkürler
    Fiesta ST'nin Ecoboost'ları ile alakalı hiç iyi şeyler yazılmıyor. Özellikle 1.6'ların bir çoğunda üst kapak rektefiye geçmişi var. Sebebini iyi araştırmak lazım. İkinci el satış hızını da ele aldığımız zaman en mantıklıları 1.6tdi polo ve leon gibi gözüküyor.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Oguzhan.Ozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üniversite hayatımı e36 coupe ile geçirdim, 3.20 idi 3.0 stroker yapmıştım, daha öncesi babamın e46 3.20i sedanı ile gidip geliyordum ama nacizane tavsiyem millet yer içer gezer sen benzin ve sanayiye harcarsın..
    e46 '99 3.20i Manuel X, e36 '93 Coupe 3.0 stroke X, e36 '96 Coupe 3.20i X, e46 '01 3.30ci gri X, e46 '03 3.30ci siyah X
    E46 2003 3.30Cİ Stellgrau :X , e92 Coupe 3.20d 2012

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir an kendimi gördüm
    560 secler polo gti lar e36 m3 ler 330ci lar ne hayaller kurardık

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence ilk araç japon olmalı, dertsiz tasasız binip parayı yeme içmeye gezmeye harcamak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peder japona karşı abi 99da bi 1.6ies almış hondaya lanet ediyor o günden beri bende japon seviyorum ama kaportası ince diye peder yok diyo kaporta önemli etkenmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ertantamer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir an kendimi gördüm
    560 secler polo gti lar e36 m3 ler 330ci lar ne hayaller kurardık
    sonucu cok merak ettim abi böyle yazınca istediğin arabaya kavuşabildin mi günün sonunda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler