i20Nler hakkında düşünceniz neler içim ısınıyor ama motor mekaniği hakkında hiçbirşey bilmiyorum keyifli kaliteli midir?
i20Nler hakkında düşünceniz neler içim ısınıyor ama motor mekaniği hakkında hiçbirşey bilmiyorum keyifli kaliteli midir?
hey öğrenci : ) öğrenci arabası polo 6n olur corsa c olur diğer arabalar öğrenci arabası olmaz : )
Şüphe , tek gerçektir ...
yerinde olsam megane 3 coupe ya da polo tdi alırdım temiz ama çıtırdan boyalı değişenli olsun vurunca için acımaz en azından. megane düzgünse görseli gerçekten güzel ve genel kalite hissi de fena değil aslında, sanırım satarı da var. yine de içinde olanı yapacaksın muhtemelen, benzerini ben de yapmak istiyorum elimdeki fırsatları değerlendirdiğim için iki aydır kendimi tutuyorum sadeceen azından heyecanlı bir şekilde alışveriş yapmaman gerekli en önemlisi ve bilen biri ile gidersen görmediğin kusurları görür sana yardımcı olur özellikle gti N gibi araçlara gidince sen bir şey görmeyeceksin çünkü
bu arada nerede ne okuyorsun, ben de yıldızdayım
n'in şasi podye temizse al geç. kaza yapmadığın sürece sorun yok.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Bütçe nedir
www.honda-tech.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)