User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
78 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Bmw F10 520İ ve 525D XDrive Hkk.

BKaya35i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    525d xdrive lar' da yatak sarma problemlerini sıklıkla duydum.
    Ayrıca zaten 520d' den çok da farkı yok performans açısından.

Yaklaşık 1 sene F10 520i kullandım, pişmanlık yaratacak donanım olarak tek konu Harman Kardon olmaması olur bence.
    Orjinal M paket + harman kardon var ise tamamdır.
    Harman Kardon' un NBT ile daha iyi oluyor performansı bu da dip not olsun.
    N20 motordan çevirme yazılım ile iyi güçler alınıyor (+250 hp).
    Farklı seçeneklere bakmaya gerek yok bence F10' da.

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkürler değerli yorumlarınız için
    F10 olacak ise 520İ ile devam etmek herkes için en mantıklısı olacakmış.
    Durum nedir merak ettim aldınız mı f10. Bende 2 aydır bakıyorum fakat içimin ısındığı bir şey bulamadım.

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı FatihR. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Durum nedir merak ettim aldınız mı f10. Bende 2 aydır bakıyorum fakat içimin ısındığı bir şey bulamadım.
    Merhabalar, halen bakınıyorum bende günlük olarak. Düşük km'li çok araç var ancak fiyatlar çok kafa karıştırıyor. Düşük km olduğu için bir üst kasanın fiyatını yazıyorlar,pazarlığa kapalı çoğu da.He araçlar satılıyor mu? Aylardır ilandalar..
    Gri yada Carbon Schwarz,Harman Kardon'lu ve içi taba düşük km,uygun fiyatlı bir araç yakalarsam almaya düşünüyorum.

Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 2/3 aydır bakıyorum 520d f10 ama halen istediğim kondisyonda donanımlarda fiyatlara rastlamadım..
    MSPORT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 2 3 tanesine gidip baktım hatasız boyasız diye gittim ama ufak tefek çizik göçük ile karşılaştım. Tamponları boyatmış ilana yazmamış . O yüzden halen bakıyorum.

S-works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 2 3 tanesine gidip baktım hatasız boyasız diye gittim ama ufak tefek çizik göçük ile karşılaştım. Tamponları boyatmış ilana yazmamış . O yüzden halen bakıyorum.
    Malesef artık kimse yazmıyor tamponları. Tamponlar boyalı kafasıyla gitmek lazım. İster istemez hasar oluyor tamponlarda. Çokta takılmamak lazım. Genelde ''hatasız'' yazıp altına da ''1 parça avuç içi kadar lokal boyalı'' yazıyorlar
    Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamponlarda boyalı olmasın isteniyorsa sıfır araç bakmak lazım
    Gerçi sıfırlarda bile neler neler oluyor, tırdan inerken servise yanaşırken

10 yaş üstü şuan bahsettiğimiz araçların hepsi. Hele büyük şehirlerde ne kadar dikkatli olursanız olur otoparklarda orda burda biri gelip dokunduruyor çiziyor.

motor-şanzıman-yürüyen 3 lüsü kutsal 3lü, bunlar iyi olsun gerisi halledilir

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamponu boyasız araba kaldı mı o modellerde?

Ben bile gözüm gibi bakarken bir kere thy otoparkında bir kere de sitenin otoparkında tamponlardan vurdular boyattık komple.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamponu boyasız araba kaldı mı o modellerde?

Ben bile gözüm gibi bakarken bir kere thy otoparkında bir kere de sitenin otoparkında tamponlardan vurdular boyattık komple.
    Aslında tampona takılmadım güzelde boyalıydı. Telefonda hatasız boyasız diyip gidince bir sürü çizik çıkması artı tavanına metal bişey sürtmüşler.kapıda göçük düzeltme yaptırmışlar ama çok kötüydü boyatsalar daha iyi olurmuş. Aracın tek artısı ful borusan bakımlı olması o yüzden gidip baktım. Yoksa tampon yada 1 2 parça olsun boya takıntım yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamponlarda boyalı olmasın isteniyorsa sıfır araç bakmak lazım
    Gerçi sıfırlarda bile neler neler oluyor, tırdan inerken servise yanaşırken

10 yaş üstü şuan bahsettiğimiz araçların hepsi. Hele büyük şehirlerde ne kadar dikkatli olursanız olur otoparklarda orda burda biri gelip dokunduruyor çiziyor.

motor-şanzıman-yürüyen 3 lüsü kutsal 3lü, bunlar iyi olsun gerisi halledilir
    1600 1700k para vericem sonuçta benimde kriterlerimin olması normal değil mi motor şanzıman yürüyen iyi olsun haklısın ama ne kadar kozmetiğide iyi olursa o kadar içime siner düşüncesindeyim. Yoksa şu an bindiğim aracımda sıfır 10 binde daha.
    Konu FatihR. tarafından (09-01-2025 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tampon,plastik aksamdaki boyaya kesinlikle takılmam. Ama bence denilmek istenen şu ki; ilanda "hatasız" şekilde lanse edilen aracın yanına gidildiğinde tampoda çizik, bagajın üzerinde karganın düşürdüğü ceviz eziği, tavanda kuş pisliğinin yakmış olduğu boya vs olmamalı kesinlikle. Geçmişini belirtir, güncel durumda tamponda çizik, bagajın x yerinde göçük vardır yazarsın, gelecek adam ona göre kafası rahat gelir. Bu durum tabiki satıcının bakış açısı ve rahatlığı ile alakalı..Ben araç satarken lastiklerin dot tarihine kadar belirtirim her zaman. O yüzden araç ararken, satıcıları bıktıracak sorular soruyorum sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tampon,plastik aksamdaki boyaya kesinlikle takılmam. Ama bence denilmek istenen şu ki; ilanda "hatasız" şekilde lanse edilen aracın yanına gidildiğinde tampoda çizik, bagajın üzerinde karganın düşürdüğü ceviz eziği, tavanda kuş pisliğinin yakmış olduğu boya vs olmamalı kesinlikle. Geçmişini belirtir, güncel durumda tamponda çizik, bagajın x yerinde göçük vardır yazarsın, gelecek adam ona göre kafası rahat gelir. Bu durum tabiki satıcının bakış açısı ve rahatlığı ile alakalı..Ben araç satarken lastiklerin dot tarihine kadar belirtirim her zaman. O yüzden araç ararken, satıcıları bıktıracak sorular soruyorum sanırım.
    Abi bu ülkede kim senin gibi düşünüyor ? İnsanlar kimi nerden kazıklarımın derdine düşmüş.

En zoru zaten sahibinden üzerinden araç satmak. İstediğin kadar detaylı yaz yine de cins cins sorular manasız takas teklifleri ile geliyor herkes.

Araça alımı da aynı şekilde nokta hatasız yazıp çizik göçük içinde aracı gösteriyorlar. Sırf arabası boyalı olmasın diye belki bu kusurlar boyatmayan var.

Bitmişiz de okeye dönüyoruz ülke olarak. Bu arabalara istenilen paralarla m3-m5 alınıyor yurt dışında 3-4 yaşında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bu ülkede kim senin gibi düşünüyor ? İnsanlar kimi nerden kazıklarımın derdine düşmüş.

En zoru zaten sahibinden üzerinden araç satmak. İstediğin kadar detaylı yaz yine de cins cins sorular manasız takas teklifleri ile geliyor herkes.

Araça alımı da aynı şekilde nokta hatasız yazıp çizik göçük içinde aracı gösteriyorlar. Sırf arabası boyalı olmasın diye belki bu kusurlar boyatmayan var.

Bitmişiz de okeye dönüyoruz ülke olarak. Bu arabalara istenilen paralarla m3-m5 alınıyor yurt dışında 3-4 yaşında
    Benim gibi düşünenler sevilmiyor zaten

F10 ilanlarına hergün bakıyorum; yeni araçlar vs geldi mi diye. Araç düşük km,fiyat tuzlu..Ok diyorum, demek ki araca güveniyorlar..Fotoğraflara bir bakıyorum; havalandırma klipsleri kırık, orta konsoldaki bozuk para alanı kırık/tam kapanmıyor, tamponlar çizik içinde, cam açma trimleri aşınmış. Bunlar varsa yaptır,öyle malın arkasında dur yada fiyatını ona göre belirle.

Eski aracımı satarken, ilana tüm seceresini dökmüştüm. Adam arayıp, o var mı? bu standart mı? diyip duruyordu.. İLanımı okudunuz mu dediğimde de, sen anlatırsın diye aradım yanıtını alıyordum. Üzerine para versen de aracı zaten senin gibilere satmam dostum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aslında tampona takılmadım güzelde boyalıydı. Telefonda hatasız boyasız diyip gidince bir sürü çizik çıkması artı tavanına metal bişey sürtmüşler.kapıda göçük düzeltme yaptırmışlar ama çok kötüydü boyatsalar daha iyi olurmuş. Aracın tek artısı ful borusan bakımlı olması o yüzden gidip baktım. Yoksa tampon yada 1 2 parça olsun boya takıntım yok.
    İşin can sıkıcı yanı, aracın yanına gidildiğinde görülen hasarların kötü yerlerde olması.. Tavan, bagaj, kaput vs.. Hatasız bir aracın yanına gittiğimde; bagaj üzerinde karganın ağzında düşürdüğü cevizin bıraktığı demir para büyüklüğünde bir iz vardı. (bana anlatılan hikaye buydu) Öyle kötü bir işçilikle rütuş yapılmıştı ki anlatamam. Dokunmasalar eminim daha iyi gözükürdü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gün bir arabaya daha baktım. 2016 sedef executive plus. Telefonda tabiki hatasız boyasız bagajda ufak bir lokali var dedi.Gittiğimde ön sol far yan sanayi ile değişmiş ve solmuş.sol ön çamurluğa ayar yapılmış. Çamurluk ve kaputta büyük bir rütuş var ama normal beyaz boya ile yapmışlar kabak gibi sırıtıyordu. Bakmaya devam bakalım bu hafta bişey alacam inşallah.

aspensilber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2015 model 5.20i aracimiz var, babam kullaniyor arabayi daha 100.000 olmadi ve full servis bakimli. 5.20i alinacaksa yazilim yapilmasi taraftariyim, arac cok hantal ve vites cok aptal calisiyor. Dusuk devirde gaza bastiginda kimse yok, sonra birden 3-4 vites dusup cildirmaya basliyor yagmurlu bir havada refujle selamlasmistim bu nedenle.
    Ancak sunu soyleyebilirim, sukur bizim arabadan yana bir sorunumuz olmadi. En buyuk sorun olarak addedebilecegimiz sey kapi kollari soyuldu, rezil oldu nasil degistirecegimizi bilmiyoruz. Ayrica klima petekleri kendi kendine kiriliyor ondekide arkadakide kirildi gitti. Dunya kadar param olsa gidip yinede bmw almam benim bmw maceram pek iyi gitmedi .
    >BMW E36 3.20 i Otomatik Individual Aspensilber
    >Corsa C 1.7 DTI Duman Spec Cosmo Paket
    >Astra K 1.6 Dizel Otomatik Excellence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aspensilber Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2015 model 5.20i aracimiz var, babam kullaniyor arabayi daha 100.000 olmadi ve full servis bakimli. 5.20i alinacaksa yazilim yapilmasi taraftariyim, arac cok hantal ve vites cok aptal calisiyor. Dusuk devirde gaza bastiginda kimse yok, sonra birden 3-4 vites dusup cildirmaya basliyor yagmurlu bir havada refujle selamlasmistim bu nedenle.
    Ancak sunu soyleyebilirim, sukur bizim arabadan yana bir sorunumuz olmadi. En buyuk sorun olarak addedebilecegimiz sey kapi kollari soyuldu, rezil oldu nasil degistirecegimizi bilmiyoruz. Ayrica klima petekleri kendi kendine kiriliyor ondekide arkadakide kirildi gitti. Dunya kadar param olsa gidip yinede bmw almam benim bmw maceram pek iyi gitmedi .
    f30 da da f10 da da kronik o kapı kolları soyulması. Değiştirmek gerekiyor mecburen, BMW nasıl bir ürün almışsa tedarikçiden akıl alır gibi değil yani

Onun haricinde ufak tefek kronikler var bahsettiğin gibi klima vs. Bunlar çok çok önemli şeyler değil ama insan BMW den daha kaliteli parçalar bekliyor haklısın.

f10 işçilik ve parça konusunda f30 dan daha da ileride. En azından yalıtım ve konfor çok çok daha iyi f30 dan.

f30 da 140km sonrası arabanın içerisinde fırtınalar kopuyor mesela, sanırısın alman aracına değil de japon bir araca biniyorsun.

Yinede sınıfında muadillerine göre daha keyifli bir arkadan itiş tecrübesi veren araç yok maalesef. Kusurlarıyla seviyoruz f kasaları

S-works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aspensilber Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aliexpres veya tr den alıyorsunuz ortalama 750-2000 arası fiyatları var. Kapılar sökülüp değişiyor.
    Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanında benim arabayı almadınız bedava paraya şimdi çok ararsınız
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler