Herkese merhabalar,
Bayide komisyonsuz arac alma sevinciyle 2022 ekimde aldigim Audi Q3 35TFSI aracimi satip bu 4 aractan birini almayi dusunuyorum, SUV, onden cekis, gucsuz motor, (aslinda motor cok gucsuz degil 48 volt elektrik anlik tork veriyor ve patinaja kaliyor ortalama yolda 70-80 e kadar patinaja kaliyor egealar bile geciyor kisada), yuksek oturus pozisyonu, ve hissizlik acikcasi sikilnama sebep olan etkenlerden, ancak multimedyasi ve ses sisteminden oldukca memnunum ve uste ufak bir butce ekleyip veya hic eklemeden kafa kafa ya olarak degistirmeyi dusundugum aracta da bunlardan mahkum kalmamak adina bu 4 arac fiyat bandimda dikkat cekenlerden.
Dizel veya benzinli motor ve yakit 1. planimda degil ayda 700km yapiyorum Q3'ün deposu 55-56 lt aliyor ve tam 730-780 civari kullanim tarzina gore yapabiliyor ayda 1 depo ile geziyorum.
1- Alfa gonlumde olan acikcasi ancak servis sikintisi olur mu dusuncesi, yurtdisi forumlarda bahsedilen sorunlar ve satarken edilen zarar aklimi celiyor.
Just a moment...
2- En mantiklisi olarak dusundugum A4 45TFSI ancak butcem sinirlarinda dusuk kilometre cok yok, 140-150k km bu araclarda sorun cikarir mi?
Just a moment...
3- C200 4 MATIC W205 motorlarda problem ve verimsizlik dolayisiyla eledim, C200D babamda mevcut, acikcasi ayni aracdan 2 tane almak mantikli gelmiyor. Hayalet ekran, ambiyans ve yakit tuketimi gercekten cok basarili, 55lt ile 1100km civari yapmak aklimi celdi bir tik ancak standart LED far ve standart ses sistemi cok kotu, 30dk dinlemeden basiniz agriyor ve kalite sure arttikca dusuyor. Ilanlarda hic COMAND + Multibeam far + Burmester olan arac gormedim, oyle bir araci inceleyip kafama yatarsa A4 45TFSI arasinda birakabilir diye dusunuyorum.
Just a moment...
4- G20, Ankarada yasiyor olmam ve Ankara BMW binici kitlesi yuzunden en son planda bir de ek olarak Eco Pro'da 9-10lt altina inemedigini kendim denerken gorunce (ki bu arac hacim kucultme dolayisiyla 4000 devir alti olu gibi bir sey, yazilimlilar da dahil tecrube edildi onaylandi)
Just a moment...
bu da kendi bindigim arac acaba km dusuklugu ve tek sahibi olmamdan dolayi satmasam mi diye de dusunmuyor degilim
Just a moment...