İleride bi motokaravan niyetim var takipteyim
İleride bi motokaravan niyetim var takipteyim
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Motokaravan'da işler değişebilir.Motokaravan'da dikkat edilecek birkaç faktör daha olacaktır kesinlikle.
Benimde hayalimde bir motokaravan var ama hanım hiç sıcak bakmadığı için süresiz ertelendi.![]()
2 haftaya Panelvan'ı almış olurum diye düşünüyorum, bu konu üzerinden yazmaya devam ederim.
ben aslında 4 çeker bakıyorum ama imkansız gibi olanıda zaten firmalar ele geçirmiş,şuan pikap kullanıyorum,çekmemi motomu tam karar veremedim,2 çeker olduktan sonrada pek anlam ifade etmiyor benim için ,siz alınca bi güncel çekin en iyisi bilelim neyin ne olduğunu
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Çokta uzak olmayan bir zamanda benzer bir işe girişmek istiyorum, benim odak daha çok şehiriçi taşıma olacak. Bakalım ne tavsiyeler gelecek![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Tekrar herkese selamlar
Araç ararken çok fazla ilan inceledim, 850.000 TL ile 930.000 TL arasında alacağınız araç çok değişim gösteriyor.
Ben sadece Fiat Ducato olarak odaklandığım için tüm ilanları inceliyordum.
Örnek: 2020 model 120 bin km'de bir araç 850.000 TL iken 2022 model 50 bin km'de ki araç 930.000 TL. (ortalama)
Bursa'da bir galerici 940'a 2022 model 30 bin km'de bir araç girdi ilana, aynı gün aradım araç satılmıştı.
Yıl sonu şirketler araçları yenilediği için bu dönmede çokça yeni araç düşüyor.
Nasip dedik devam ettik derken aynı galerici 1 hafta sonra 2022 model 47 bin km'de 40k hasar kayıtlı bir araç girdi ilana.
Fiyatı 930'dan yazmıştı ama telefonda 890'a kadar düştü.
890 bin TL az para değil diye araca ne olur ne olmaz ekspertiz yaptırdık, şanzımanda ufak bir yağ kaçağı hariç başka bir şey çıkmadı.
Aracın bir önceki sahibi kurumsal bir şirket, müşterilerine sipariş sevkiyatlarında kullanılmış aracı. (Avansas gibi düşünebilirsiniz)
Yetkili servis bakımlı + garantisi devam ediyor. Aracı aldıktan sonra ceza yemeyelim diye hemen Küçük Sanayi'de Grup Oto Lastik'te 4 kış lastiği taktırdık.
4 x 5.000'den 20.000 TL tuttu.
Lastik araştırırken araç ağır yok göreceği için yük endeksi yüksek bir lastik almaya dikkat ettim.
Lassa Wintus 2 yük endeksi 116/114 aldım.
Ayrıca paspas yoktu araçta, internetten Ferrous Auto diye bir yer buldum herkes olumlu yorumlamış, bende oradan paspas aldım.
1.700 TL'ye 4D havuzlu bir paspas aldık. Paspasta ucuza kaçmak istemedim, bazı paspaslar kolayca yerinden oynuyor ediyor iyi bir şey olsun istedim.
Ben aracı kullanırken çok rahat hissediyorum, direksiyonu çok hafif kolayca dönüyor şehir içinde, 15 km'lik rotada ortalama yakıt tüketimim 7.5 litreydi. Araç alırken dijital ekranda kontrol ettiğimde aracın ortalaması 9.8 idi. (son 600 km ortalaması)
Kendi uzun yol ortalamamı daha sonra paylaşacağım yine.
Aracın yükleme kısmı çıplak olduğu için bir tanıdığımıza kaplamaya bırakmak istedik o da en erken 2 hafta sonra yapabilirim deyince gittik ondan malzemesini aldık, kendi ustamıza yaptırdık.
1. Kalite Plywood tırtıklı tır tabanı aldık, tabanlar gayet hafif ve sağlam.
İlk fırsatta fotoğraflarını paylaşacağım.
Aracın işaretlediğim alanın ortası işlemli, kaskodan yaptırılmış, 35k hasar kaydı var bununla ilgili, direklerde sadece boya var, ortası işlemli. Şoför araç geçer diye düşünmüş, geçmeyince ö bölgeye tavana takmış.
![]()
bol bereketli kazançlar kazasız belasız kullanın.
duruşu vs ben yeniyim yorulmadım yıpranmadım diyor. yakıt olarak hiç üzmez ama şoför için çokta konforlu değil. ford, mercedes, vw e göre. ama çokta kötü değil tabiki
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)