User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Egea 1.3 multijet Tercih Yardım

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Egea 1.3 multijet Tercih Yardım

Arkadaşlar 2017-2019 arası Urban yada Urban Plus 1.3 multijet düşünüyorum.
    Yada 2021-2022 makyajlı kasa Easy Plus düşünüyorum. Hemen hemen fiyatlar aynı.
    Kafamı kurcalayan donanım olarak Urban Plus çok dolu özellikle 6 airbag olması Easy plusda ise 2 airbag var.
    Görünüş olarak makyajlı kasa daha güzel görünüyor. Bide tabi daha yeni model.
    Diğer fark olarak Urban Plus artıları katlanan koltuklar, dijital klima, car play destekli teyp, hoparlör sayısı, koltuk kumaşı gibi farklılar var.

Birde Urban ile Urban plus arasında ne gibi fark var?

Bide en fazla 80-90 bin km bandında bakıyorum. Herkes multijet çok sağlam 500k kapak açmaz diyor ama 150k civarı turbo enjektör Dpf sıkıntısı olur mu?
    Yoksa Fiat ustasında kontrol ettirsem sıkıntı yok derse 120-140k kmlerde alayım mı?

Yardımcı olur musunuz?
    Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsettiğiniz kasa urban plus son kasa urban plustan çok daha kaliteli. Kaliteli led far ile kısa mercekleri çok daha iyi aydınlatma sağlıyor. Ben ikisini de toplam 230bin km tempolu kullandım. Sıfır sorun. Makyajlı kasada adblue mevzusu sebepli pek sevemedim. Yeni kasada urban plus jantlar saç jant ve kapak. Eski urban plusta alüminyum jant. Yeni de emniyet kemeri ayarı yok eskisinde var gibi farklar var. Tavsiyem bahsettiğiniz urban plus olurdu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler