ilanı varmı bilmiyorum bir arkadaş önerdi...
ilanı varmı bilmiyorum bir arkadaş önerdi...
arkadaşlar 2 tane 106 gti baktım 106 denen arabadan nefret ettim... takır tukurbunların hepsimi boyle??? saxo bakıcam husrana ugramaktan korkuyorum... saxo kullanıcıları lutfen aracları hakkında yorum yapsınlar
![]()
bole bısey beklemıodum... soncta bende peugeot kullanıcısydm bole bısey cok sasırttı benı ... vts lerde mı boyle pekı...?? :S
vts ler hep full oluo.. ondan donanım ve boş yer olmadığından daha az ses gelebilir ama farklı değil emin ol![]()
offfne alcaz smdı :S
ya bunu cok acıklamıstım ama...ben zaten tas catlasa 1 senelık arac alıcam...zevkıne yanı.. suan para durumum bunu gerektırıo... fıyatlar bırbırıne yaklask oldugu ıcın bu aracları yazdım... sonradan degiscem zaten... yanı bunları dusunursek... hem kolay satılması acısından hem bana pek sorun cıkarmayacak bı arac ıstıorm ... e olduda bındıkce zevk aldım hıc satmam...
O zaman rs al.. Yakıtı azdır.. daha güvenli.. parçaları vs pahalıdır vts ye göre ama yinede memnun kalırsın.. Zaten memnun kalmaz isen vts dende memnun kalmazdın emin olgerçi güzel bir renk ve güzel bir görünüm elde etme şansın vts ve 106 da var.. ***** japon paluğu gibi gözlerle ve gri rengiyle rs sadece dezavantaj yakalıo
![]()
saolun arkadaşlar
egzozumda son susturucum orjinal bonusunda senin olsunDeneriz abi fark etmez.. Bora rs ile nası gidiosun bilmiorumda sorabilirsin gerçi hiç doğru düzgün basamadık yinede aman aman fark olucağını sanmıyorum.. tabi bundaki kasıt da önemli.. 5- boy ??
106 ya beyin,bakkalda ekmek ayrıca![]()
Eet.. çipli olan için ona da 3 boy ekle bence abi..Saxo da chip yok.. yine tahminen 3 boy kadar fark olması gerekir 4 sonunda..
Mantıken bakılırsa 200 kg farkı abi buteke tek yaparız ama ben karşıya gelicem edicem biraz vakit lazım..
deneme için sırf gelmem bi daha.. Yasinlere yemeğe giderim
belki o zaman..
![]()
saglıklı 2 aracta chıp egsoz 106 egsoz fıltre rs, chıp fazlası bızden olsunfark 3 boyu gecmez dıorum
![]()
Barıs fb 106 ıle bora rs ın denemesı vardı yakın farkla arkasından gelıodu rs ın..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)