sağlık olsun :D arkadasın affına sıgınıoruz tabi.
Printable View
sağlık olsun :D arkadasın affına sıgınıoruz tabi.
Önclikle RC'de karartmalı dikiz aynası ve changer yok demişsin, bunlar standart donanımda mevcut. Cam tavan isteyen de arasındaki farkı verir alır :) Ama GT de RCde olup da para ile alamayacagınız kritik donanımlar var. Direksyon kutusu komplefarklı ve ark akslar, suspansyonlar farklı.
Aynı işlemler (chip de dahil) yapıldıgından GT'den 202, RC'den 225 hp oluyor demişsin. Senin söylemine göre tüm motor parcaları aynı ise chip ile yazılımları da aynı olacagından aynı gücü cıkarmak zorundalar. Demekki motor içinde donanımsal olarak da fark olmak zorunda. Bu da dediğim gibi emin olmamakla birlikte turbo ve piston.
Can sana katılıyorum.Madem her şey aynı neden birisi 202 birisi 225 hp oluyor bende merak ettim şimdi..
Ama bu tartışma tarafıma çok faydalı oluyor.Katılım yapan herkese çok teşekkürler.
Bu arada gerçekten cam tavan bambaşka bir olay içine girip oturunca çok ferah oluyor.Hele kapatınca insana daral geliyor.Bir de yağmurlu bir havada koltukları yatırıp yanında ***** kişiyle düşen damlaları seyretmek acayip güzel oluyor ( bu konu dışı ama ben paylaşmak istedim , özür) ;);)
cancım hemen söyliyim peugeot sport da forumlarda da yazıyo zaten farkları Büyük kanatlı turbo,enjektor ve basınç cc'leri,birde ekzost down pipe ve up pipe ları biraz büyük bunlar mekanık performansa yonelık farklar,yazılımsal bi fark zaten mevcut,chıp tunıng ıle aralarında alınan bu hp farkının nedenıyse saydıgım mekanık parçalar....
cam tavan ekstra 0 alırken 5000 tl ekstrası var.bildiğim kadarıyla değil mi? suspansıyonlara gelince ben zaten sertleştirilmiş suspansıyon ve yay kiti koydugum ıcın buda sorun degıl :) dıreksıyona gelınce oda sorun yaşatmıyo bana biraz hafıflık ve bosluk sorunu var ama oda prob.degıl,arkada aks yoktur bu araçlarda taşıyıcılar vardır taşıyıcılarda gt ye göre 3 derece onde 2cm kalın yapılmış bunun harıcınde bir fark yok :) haaa Koltuk dışında :D
ama Bende gidip rc alırım yani sonuçta daha komplike bir araba sırf cam tavan dan dolayı tercih etmemiştim zaten yani 4000-5000 ekstra vermenin anlamsız oldugunu dusunuyorum.. Gt nin koltuklarıda rahat yawww :)
Genelde şase ayarları,yürüyen aksam,viraj demirleri,direksiyon turu,hassaslığı farklı oluyor spor model ile bir üst spor'larda..Çünkü atıyorum 207 gt de amaç performansın yanında birazda konfor olmalı..Gt de ise her yönden performans hedeflenmeli..bknz:cooper s vs. gp, fiesta s vs st,corsa gsi vs opc
Anıl sen nerelerdesin konu kapandı nerdeyse:) Hayır abi hava filtresi ile arıza ışığı yakmıyor.Katalitik iptali ile yakıyor.Hava filtresindeki sorun sanırım performansı düşürdüğü için iptal edilmiş.Filtrenin doğru konumlandırılmadığını düşünüyorum.Chip tuning yaptıran araç sahibi RC ile yine başa çıkamadığını bahsettiği için GT'yi RC performansına çıkartmanın zor olacağını yazdım.Senin aracının yüklü olduğunu biliyordum aslında önce sana danışmak daha mantıklı olurdu ama aklıma gelmedi.
Gerçi sana mesaj da attım başka bir konuyla ilgili ama cevap gelmedi:no:Neyse:D
Belki stock bir RC ile aracını denersen hem bizlere keyifli bir video izletmiş,hem de bu tartışmayı sonlandırmış olursun:icon_tup:
ohooo biz çok önce denedik kay ile stock rc yi 1.5 sene filan önce bayağı bi geçiodu gt(kay)hatta youtube düşmüş ilk 207gt-207 rc videosudur :)
Rc yi gecen gt de neler var modifiye olarak? Birde sunu belirtmeliyim ki her rc veya gt aynı performansta gitmedigi gibi kullanan kisiden kisiyede cok degisir. Ankara da denemek isteyen icin 3 tane rc miz mevcut merak edilen her denemeyi onderdiginiz surece yapmaya calisiriz. Bende gt varken rc boy boy geciyordu beni onu hatirliyorum ama.
Murat RC yi geçen GT de bi tek son sustucu varmış :hahaha:
Cem bahsettiğin videoyu bulamıyorum youtube'da.Link atar mısın?
Sadece son susturuculu gt, rc yi gececek. Arkadaslar beni taniyan tanir kusura bakmayin ama kimseyi yalanci cikarmak veya gaza getirmek degil amacim, son susturuculu bir 207gt nin 207rc yi gecmesinin imkani yok. Ha ankarada son susturuculu birkac 207gt var sahiplerini tanimiyorum ama eger benimle iletisime gecerlerse deneme imkani bulabiliriz. Fakat yine ustune basarak soyluyorum, ben pek imkan vermiyorum anlatilan duruma. Tekrar soyluyorum yanlis anlasilma olmasin, 2 arabayida kullandigim icin boyle bir yorum yapiyorum.
ztn söledim yukarıda yazan arkadaşın arabası kay plaka olan bnm arkadaşımdaydı o zmanlar 204 hp dynosu vardı
siz demişsiniz ya arkadaşa bir rc ile denede sonucu bildir die ben o bağlamda yazdım :)onun arabasıyla daha önce denedik die
Öncelikle tekrar söylüyorum,ben sadece duydugum ve bildiklerimi yazdım..Bu araba kötüdür,o araba kötüdür demek için değil..Eğer yanlış birşey dediysem özür dilerim tekrar herkesden :)
Bugün arkadaşın 207 GTsine bindim.Açıkçası çok fazla fark göremedim GSi ile arasında.Ancak 207nin sürücü bölümü daha hoşuma gitti.Özellikle göstergeler.. Aracın tek beyenmediğim bölümü arkası oldu,onun dışında herşey çok hoş..Virajlarda biraz daha fazla savruluyor gibi hissetim ben.Bence herkesin söylediği gibi ikisini de dene öyle karar ver..
Yalnız eğer doğru ise,Peugeot 207 , 1281 kg , Corsa GSi 1100 kg , burada GSi in birazcık ağırlık avantajı olabilir. Ancak benim 1.3 Corsa 1280 kg idi.. Doğru mu ağırlık bilgileri?
corsa opc çok iyi ama fiyat yüksek sanırım...
Murat tabikide son susturucu ile olacak işler değil:) Sana takılmak için söyledim onu.Can ve sen biraz hassas davranıyorsunuz bu GT vs RC performans farkı olayına:) RC'nin performası tartışılmaz.Zaten her iki aracı da kullanmış biri olarak bunu en iyi bilenden biri sensindir.
Yok be Emre hassas olcak bişey yok.:) Anıl motor içleri aynıdır diyip birinden 202 birinden 225hp cıkıyo diyince pek aklıma yatmadı. Sonra ztn Anıl bildigi farkları söyledi. Bu arada eklemeden de geçemiycem cam tavan 5000 TL deil 2000 den az bi fiyataydı.:)