bunun en güzel örneğini şöyle verelim arayın peugeot servısını gt şase numarasıyla egzantırık millerinin fiyatını öğrenin birde rc için bu fiyatı öğrenin ikisi arasındaki farkı görüceksiniz...:)
Printable View
bunun en güzel örneğini şöyle verelim arayın peugeot servısını gt şase numarasıyla egzantırık millerinin fiyatını öğrenin birde rc için bu fiyatı öğrenin ikisi arasındaki farkı görüceksiniz...:)
anil aracın kay plaka kırmızı gt sanırım doğru mudur?
gt ile uğraşan bi kaç arkadaştan duymuştum bu modları ve plakayı hatta daha ileriye gideceğini fln kolay gelsin sana =)
207 tercih edilesi bu karşılaştırma da ,Rc de gt'ye göre mantıklı tabi
evet saol çağdaş arabayı satıyodum fakat vazgeçtim şimdi yükleme kararı aldım..Bi Proje yapmayı düşünyorum tabki bunun artıları ve eskılerını dusunuyorum şuanda Çünkü kafamda yaklaşık 350-450 hp arası verim almayı hedefledıgım bir yığın dolusu işlem var :):) bunların bide maliyetleri var tabıkıde..
abi rc tabiki gt ye oranla mantıklı ama cam tavan yok,5 li cd değiştirici yok,karartmalı iç dıkız aynası yok gt de bunlar standart ekstraları 25 hp si,spor koltukları :) ben zaten o hp yi aldım koltuk olarak da yuklersem sparconun monza street koltuğunu alır koyarım olur biter :):)
2000 dolar koltuga 500 dolar yazılıma wersen geldi yine aynı hesaba zaten:) changer ayna sorun değil de cam tavan süper bi olay
gsi ı bilmiyorum açıkçası sadece şunu söyleyebilirim tam olarak nekadardır türkiyede bilmiyorm ama biraz yeni snaırım.. yeni çıkan bi aracı almak biraz risktir.. bunun sorunları olur o su bu su olur ileride araçlar servise gittikçe düzeltilir diye düşünürsek yeni çıkan bi aracı almak pekte iyi gelmiyo (tabi bunu diyen ben aracımı türkiyeye 207 gelmeden sipariş etmiştim :))
207 gt ye gelince, kullandım keyif veriyo ben pug a alışkınım zaten.. 207 kullanıyorum demişsin aracın premium birazda donanımlıysa iç kısımda biliyosundur zaten birebir aynılar en azından benimki öyle.. yabancı olmadığın bi aracı almak sanki daha doğru olur gibime geldi.. tabiyki imkanın varsa rc düşünebilirsin tatmin edici olduğunu duydum ama rc kullanmadım..
ama şu var teknik verilere bakıldığında çokta birbirinden üstün durmuyolar bu koşulda estetik açıdan bak hangisi göz zevkini tatmin eder, birde ikisininde içine bi otur bak hangisini kendine yakın hissedersen onu al bence.. bu durumda aracın 207 olduğu için onu hissediceksin ama onu da söyleyeyim :)
umarım doğru tercihi yaparsın kolay gelsin..
Motor olarak ikiside oldukça başarılı.
Fakat 207'deki motorun önünün(tr'de cooper ve 207'lerdeki yaygınlığı bakımından) 1 adım daha açık olacağı kesin.
Yol tutuş olarak corsa opc'nin pistte çok iyi derecelere imza attığını biliyorum.Gsi' tabiki daha yumuşak olacaktır aynı rc vs gt farkı gibi..
Donanım olarak pejo marka imajını zengin aksesuarlarıyla kapatmaya çalıştığı için daha öndedir diye düşünüyorum..(bknz 207 gt 2.el fiyatları,cam tavan,6 lı changer vs. dopdolu araçlar ucuza gidiyor)
Kasa şekli olarak corsa daha iyi gözüküyor fakat gsi'da dolgun bir body-kit olmadığı için 207 daha önde gelir..
Şanzımanda bir ara sorun vardı sanırım 207'lerde..Opeldede pek sorun bitmez gerçi (direksiyon kutuları gibi..) :) o biraz kısmet..
Bence hangisini ucuza alabiliyorsan onu al...Eğer ikisinide eşit mesafede isen tabiki..
Şahsi fikrim : 1 ay önce 207 gt-rc'yi düşünmüş biri olarak fransızlara olan ön yargılarımı silemedim ve cooper tercih ettim..Corsa opc ise pahalı gelmişti..
alternatif olabilir..Ki benim 40 bin lira bütçem olsa asla 207-corsa falan bakmam direk linkteki tarzda bişey kovalarım..donanım-yol tutuş-performans-ekonomi-görünüm.. :) tek sorunu 2.el olması
http://www.sahibinden.com/hesapli_co...XQQdisplayitem
Zaten hothatch sınıfı araçların müşterileri genelde o aracın normal sürümünü kullanan müşteri topluluğu. Etrafımda çok kişi var sürdüğü araç onu kesmeyince tanıdığı bildiği kendi aracının gti-gt-rc-opc sürümlerini felan alan.
sizin quıkleriniz öleydi walla benimki saolsun 307 dizel dahil herkese saplattı kendini