Bende kullanırken dedim kesin hafiftir ondan iyi gidiyor sonra ruhsata baktım 1300kg yazıyor ondan şaşırdım zaten:)
Printable View
Youtubeda mmpower in bi cerato su var z3 1.9 la deniyordu :)
cerato yada era 1.5 115hp dizel :)
era 6 kişi içindeyken hiç kesilmeden 200-210 yapıyordu antalya yolunda :)
Bu KIA neymiş böyle yaw ...
cerato bilmiyorum ama focuslar bayaa iyi
Piyasada dengesiz 05 focus tdci lar var bziim sirkette vardı bir tane egr siz filan bozluyordu tam olarak neden bilmiyoruz ama arac duzdede cok rahat 200 u deviriyordu ki normalde 190 civarı bu aracların alayı tıkaır kalır .
tabi dedigim arac tdci trend line 195/65/15 işle yuruyor balon gibi lastikler , son hız defalarca kez 230 deviren 235 e getiren arkadaslar oldu sirkette ankaraya giderken .
o yuzden focus derim ben denedim gordum alet gidiyor ve gercekten ghia ise 205/55/16 ile cok cok guzel yol tutuyor ..
Cerato güzel :)
focus duzde 210 yapıo cok yaptık, meyıldede 220yı ındırdı, guzel gıdıo, turbosu gt 15mıydı bakmıstım:D
2007 1,6 tdci focus düzde 205 yakuş 215 daha gitmedi:)
ara hızlanmalar cok güzel yaklaşık 20000 km kullandım bi sorun cıkarmadı.
Bu arabalar neymiş böyle 210'lar 220'ler:beuj:
benim d-4d de düzde 195, eğimde 205 gördü 3 kişiyle :)
Auris 2.2 diesel diyecem 177HP 400Nm tork ... Ama memlekette yok...Dur bakalim belki ben getiririm :)
liste de yok ama Alfa 147 Q2 derim ben orjinal torsen kilitli difransiyeli ile
gerçekten ama şimdiki dizeller oyle ya
fab. verisi 170 olan megane dci(80 hp ) ile 205 yapanlar war...
ama kaç dakkada yaoar bilemem .... D:
ne ceratoymuş valla bu topic cerato aldırır adama:D
piyasasına baktım şaka gibi fiyatlar rakiplerine göre..
Ama araba dedigin yakışıklıda olcak biraz,kasa sıfır bence..
2 Sene 206 Van kullandım işim için. 165.000 km de bittiğine karar verdim değiştirdim. İyi açılmış bir arabaydı yokuş aşağı 205 km videosu var. Düzlüktede 185 km kesin yapıordu (tabi ibrede, normalde 155km azami süratimi ne var).Yani performansı gayet iidi onu söyleyebilirim. Buna kanıp 3 ay önce gidip Beeper aldım fulunu; ancak almaz olsaydım. Güya gitsin die vites oranlarını kısaltmışlar ancak araç düzde bile maximum 155 km yapıyor. Yokuş aşağı bir tane 180 km videom var onada ben bile şaşırdım. Dizellerden söz açılmışken sakın bu araçtan almayın kansere bağlarsınız.