focus alınmalı bence
Printable View
focus alınmalı bence
hyundai i 30 da gayet iyi motora sahip gerek tork gerek beygir gerekse dış görünüş olarak düşünüleblir.olmadı kesinlikle 308 HDİ 6d derim.
ya tabide anketin basında performans olarak dediği için dedim yoksa her klasmanda golf gibi duruo..=)
Her türlü Ford Focus derim
kullandım gaza bastınmı araba nerdeyse ön kaldırıyor o derece seri geldi bana
Ve ford focus kadar aralarında iyi yol tutan araç yok
Kia Rio bir kere denk geldi bendede 1.4 Opel Astra vardı boş yolda iyi uzuyordu
Kia Pro'ceed'de bir bakmanızı öneririm... Güzel bir otomobile benziyor, motorda ceratolar ile aynı...
dizelde bilmem ama benzinli 1.4 lerde en hızlısının bravo olduğunu bi derginin karşılaştırmalarunda okumuştum :) ama performans hariçinde gari kalqnlardan çok büyük fark olmasada geride kalmıştı :d
Focus TDCI uzun bi süre kullandım asla sizi yolda mahçup etmiyor;)
valla son bir aydır ceratoya biniyorum 09model 1,6 115hp 260nm tork ruhsatta 1375kilo yazıyor ne kadar doğru bilemicem ama 215i hiç zorlanmadan görüyor ve bi kaç arkadasımla deneme fırsatım oldu...honda vtec2 2005model sanırım,307dizel chipli,corsa 1,7 stage2 yazılımlı sahıbının dediğine gore 125-130hp arası bişe soledi bu aracları rahatlıkla gectim bizde cok sasırdık fakat tekrar tekrar denemelerde yine aynı sonuclarla karsılastık...Hani mazda3 kullanıcısıyım arabamdan soğuttu bu cerato yaa:(
bu cerato nun motor ve performans dışında diğer özellikleri hakkında da bilgi verir misiniz lütfen...
şase ve iç mekan her bakımdan 0 diyim ;)
yapma ya o kadar kötü mü :(
kesinlikle focus...gidişi cok cok iyi.
Cerato iyi bi prim yapmış alacak kişi sadece gitsin diyorsa bunu alsın :)
corolla D4-D :D:D:D
Era ve Cerato gercekten tehlikeliler :)
Ben focus dizelleri rahatlıkla gecerken, özellikle gecen aksam bir era baya zorladı :D
Hem hafif hem de hp tork egrisi güzel otomobiller...
cerato'yla denedinmi acaba
denemediysen tawsiye etmem abi denemeni :D
ayrıca hyundaiyi bilmiorum ama cerato ya herkes hadidtir ondan gidior gozuyle bakıorr araç 1300 küsürlerde kg'si :D