Kısa mesafede Era daha iyi Ceratodan...
Cerato ile de denedim, korkacak birsey olmadı
Era daha yakın geldi Ceratoya göre...
Kısa mesafede Era daha iyi Ceratodan...
Cerato ile de denedim, korkacak birsey olmadı
Era daha yakın geldi Ceratoya göre...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
cerato nun şekli de bana çok hoş geliyor..sadece marka ile ilgili biraz tereddütüm olurdu o da kia yı fazla tanımadığım için..
kia ve hyundai den kalite pek beklenmez ama donanım olarak eksikleri yok diye biliyorum 1.9 TDİ larda idir
hyundai her şey iyi de bütün taksiler era... bu arada i30 a da cerato daki motor özelliğinde motor koymuşlar 1.6
corolla mı focus mu ya döndü olay evetttt
hyundai getz 1.5 CRDİ 110 HP 240 tork
bu araç diğerlerinden göz ardı edilemiyecek kadar hafif olduğu için daha hızlıdır bence.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Benim altımda şuan Era Diesel var ve araçtan çok memnunum çok iyi gidiyor ama 2 tane sorunu var aracın
1- Yol tutusu berbat bi araba
2- Frenleri çok kötü araba zor duruyor
ama Performansına gelince çok iyi gidiyor araç ön kaldırıyor![]()
Stok olarak Accent Blue alayını geçer diye düşünüyorum ben.
Egea 1.6 mjet de iyi gidiyor dedi test eden bir arkadaşım, ben kullanmadım henüz ama muhtemelen o da yakınında kalır.
D sınıfında liderliği Passat 2.0 SCR TDi 240hp aldı, Mperformance 320d den. E sınıfında 550Md nin eline kimse su dökemez bence
Daha üst klasmanda da 750xD yine başı çeker diyorum.
2 litre dizel passat efsane gidiyor,burada e320 cdi ile denedik 224 bg 500 kusur tork,içinden geçti resmen,uzunda biraz yetişiyordu yanlız e320 cdi
Accent blue ile Fluence 1.6 dci bi denemeli
Yakinda 1.6 dizellerin alayı min 130-140 hp olur. Honda 160 yaptı reno da aynı şekilde getiricek .
hondanın 160bg lik dizeli çift turbo değil galiba? renodaki çift turbo olması lazım 160dci bide 180 lik gelecekmiş
B8 Passat'taki 240 HP yeni motoru detaylı incelediniz mi ? Harika bir şey olmuş tork-hp eğrisine baktığımda 240 HP gücü verdiği rpmde 420 nm torku korumayı başarıyor.
1.6 dci 130luk renault megane gt-line diyorum. Accent blue da epey seri araçtır.
2.0 dersen 3.30d'de var Türkiyede olmayan 254 hp cik
bayılıyormda çok para namuzsuz m550d 3.000cc 3turbo 381 hp200+ giderken 8-10 litre yakma keyfi
https://www.youtube.com/watch?v=fpwOQD4XOGk
-----------
Ek olarak nerdeye cogu guncellendi yeni motorlari geldi
Ceed i30 asagi yukari 80kilo dustu ve gücü 128den 136ya cikti (unuttum yazmayı blueda aynı sekilde 136 oldu)
Yeni astra hafifledi 1.6d 136hp geldi.
Boyuna posuna gore 116hp olan 116d'de abuk subuk gidiyor![]()
şu anda c4 1.6hdi dizel var.. 199 u rahat görüyorbence fiyat performans eğrisinde ortasınıfda çok ideal bir araç.. birde manuel olmasa kollarım kas yaptı..
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)