2001-2002 ford focus sport trend i de alternetiflerinin içine alabilirsiniz 14 15 liraya dolu var 2litre tek kapı sunroof vs. bir sürü artı yönü var...
2001-2002 ford focus sport trend i de alternetiflerinin içine alabilirsiniz 14 15 liraya dolu var 2litre tek kapı sunroof vs. bir sürü artı yönü var...
İlkay Akçakoca-İZMİR
35 TC 126(EJ9),35 CUK 44(EJ9),35 CAR 50(GTC),35 CAR 78(116i), 35 DY 642 ( C30 )
tabikide 200sx olurdu tercihim benimde hiç değilse eğlencesi farklı![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
evet focus sportu bence de listene katabilirsin hem sık bi goruntusu var hala hem performans olarakta tatminkar bi arac ama senın illa ben bi bnm soledıklerımı diorum diosan ve genc olsun istiosan peugeotlardan birini oneririm.Yanlıycam eglenicem bastımmı gitcek banane ydek parca ve benzın yaksından diosan 200sx alıp eglencene bak derim dostum,secimin ne olursa olsun kazasız belasız keyifle kullanırsın ins
o fiyata vti bulursun bence düşünme al. km ve orjinallik die ben çok arandım vti alacağım zmnlar, en sonunda istediğim gibi bi ara bulup aldım ama inan orjinalliğini korusun die sürmeye çekinir oldum.
o yüzden değişeni, km yi pek umursama derim. büyük kazası olmasın ve arabanında yürürü ii olsun al ve gönlünce bin.
orjinal araban olursa orjinalliği bozulmasın die elindeki difizorlü camurlukları bile takamassın benim gibibu arada hala iki tane 96-98 için sağ sol yanlarında hava holü olan çamurluklarım var satılık hemde
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
senin araba biraz "özel"di ama
tabii ki de böyle yapman gerekiyordu![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)