arkadaslar sadece performans olarak kiyaslasak drag roll vs durum ne olur sizce deneyen oldumu hic ?
arkadaslar sadece performans olarak kiyaslasak drag roll vs durum ne olur sizce deneyen oldumu hic ?
Astra'nın 1.7'si lazım Auris'i geçmesi için...
Auris 0-100 12sn, Astra 0-100 13.7sn
Gerisini siz düsünün![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
auris 5 ileri 90 HP
astra 6 ileri 90 hp
Auris d-4d kullanıcısı olarak auris diyorum.
Aracı almadan önce cdti bakmıştım fakat 1.3 o kasaya çok çok yeterisiz bir motor(test sürüşünde gördüm)
Kesinlikle auris alır diyorum.
Tamamen standart auris ile tamamen standart astra varsa deneyebiliirz(izmirdeyim-yanlış anlaşılmasın sadece merak gidermek için)
biz powerbox lı auris ile easytronik astra denedik astrada bişi yok auris 2 boy geçti. ben ikisininde standart olursa uzunda kesinlikle astranın geçiceğini söleyebilirim üstlerde auris ölüyo daha geçen ankaraya gittim biliyrm. astra 6 ileri olduğu için üstleri daha iyi topspeed olarakta biraz daha fazla gider. iki standart araç deneyince pek bir üstünlük sağlayamazlar birbirlerine benim düşümcem iki araçta var bizde çünki.
abi 170-180 e kadar auris bariz fark koyar dediğin gibi astranın toppeedi daha iyi 6 ileriden ötürü.
makyajlı kasalarda gelicek olan 6 ileri şanzıman ve torku arttırılmış d4d motoru bekleyelim o zmn görelim bide uzunuda derim ben![]()
Bence ikisindede auris alacaktır.
Özellikle uzun masefede auris üst devirlerde tork yakaladığı için bi ara farkı epey açacaktır.
Hele birde yokuşa vs.. geldimi uzun mesafe içinde. Astra'nın vay haline denebilir
edit: astranın top speed kaç? (fabrika verisi olarak değil)![]()
astra standart tamamen hafif eğimli yolda 210 görüyo en fazla onu yaptık yine aynı yolda auris ile 210 yaptım ama auris te powerbox var ona rağmen zor oldu standart olsa 200ü zor görürdü o yolda uzunda çok fark var astra ile auris arasında oda 6 ileri şanzimandan olsa gerek şimdi astrayada chip yapıldı ikiside eşit oldu ama denemedik hiç uzundada göremedim hiç arabayı daha.
Astra otomatik var sirkette anlaraya gittim gecen maksimum 210 gordu o da duzce de .
Gecen bir onceki kasa corolla dizel ile kendi aracım ile yurudum corolla 90 lık oldugu halde baya baya gitti.
Bu iki aracta aynı sınıfta oldukları 1,6 tdci lara karsı zayıf kalırlar..
Ben olsam auris alırdım ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)