cift turbo dio yawbende evo derim yaşım itibari ile rs4 belaaa bişi
![]()
2001 Audi Rs4
2006 Lancer Evo IX
bu karşılaştırma çok yanlış yani iki araba arasında dağlar var çok ayrı katagori arabalar bunlar yani rs4 tabiki daha üstün bi araç ama evo da ayrı bi olay sınıfında en üstün oto yani sonuç olarak rs4 ün sınıfı yok station ahahah benim araba gibi bu karşılaştırma olmamış arkadaşın ne isterse onu olsun yorum yok:
![]()
ya bikere herşeyden önce 0 arabanın tadı başkadır...
türkiyede 90.000km az degil...turbolar ne durumda motor ne durumda tmm baktırırsın edersinde bazı ufak tefek şeyler insanın migdesini bulandırır...
sıfır bi ewo ufak tefekte bişiler yaparsın daha ne bence tabi...
ben o km de bi arabayı aklımdan geçirmezdim bide 56bin euro az para digil bence...
Evooo......
arkadaşlar birçok siteye girdiğinizde evoların tork değerini 400 nm okuyorsunuz o araçlar amerikan ve pasifik spectde(japonya,avustralya,malezya..) olan araçlar onların beygir gücü 286 ve tork değerli 400 nm.Avrupa spect olan evo 9 ların avansları iklim ve benzin gibi sebeplerden dolayı fabrika tarafından avansları 2 derece kadar kısık yani bizim makinaların torku 400 değil 355 nmdir.daha geniş bilgi için www.evoturkiye.com sitesinden bilgi alabilirsiniz.
rs4 yurur gider ama evo sanki biraz daha mantıklı hem yeni hemde spor yanii
yaw spor bir arabadan bahsediyorsunuz arkadaşlar arkadaşın dediği araba avant.ayrı o dediğiniz arabanın bir başkasını ben ankara bir roll yapmasını izledim ve yaklasık 300 km hıza oturuyor.çok güzel çok harika ama bizim buralarda bir laf var.. sıııteeeeyyyşşşşşııınnnnn yahu.ben şahsen gidip rs4 avant alacağıma sedan s4 alırım çok ama çok daha şık.
Evo 9 .
benim tercihim Rs4 olur inananılmaz Sewiyorum o arabayı
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
evo .........
Rs4 le Evo mu çok eşit olmuşaraya biri de McLaren F1 i eklesn tam olur
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
56.000£ ya Mclaren F1 varsa onuda ekleriz listeye sorun değil.
Bazı arkadaşlar olayı anlamamış galiba 56.000£ paranız var ve doğal olarak bu paraya alınabilicek çok eski olmayan hızlı arabalara bakıyorsunuz bu evo olur rs4 olur sti olur vs vs..
İkiside aynı kategoride hangisini alırsınız diyen olmadı bilmem anladınız mı???
abi o fiyata mclaren f1 de var da onun masrafı cok olur bi de bagaj yok vergisi cok 3 kişilik bide mclaren i eleyin bence.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
rs4!!! hiç düşünmezdim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)