listede focus ama mını girerse işler değişir![]()
listede focus ama mını girerse işler değişir![]()
focusuda kullandım bayağı fakat nedense cidden astra, özellikle g kasa astranın yol tutuşu bi başka güzel. lotus dan dolayı olabilir derim ama illaki denemen lazım.
ha arabam astra diye demedim bunuda belirteyim. kullandığım focus eski kasa idi bu arada.
golf 5 yada focus derim yapılınca leon da cok ciddi ii yol tutuyor arkadasın focus 2 trendline ile arkasından gidemedigini biliyorum ..
Evet, ben limitleri zorlandığında 4 tekerlekten kayması güzel demiştim. Sadece önden yada sadece arkasının kaymasındansa viraj içinde 4 tekerden kayan bir otomobili çizgisine sokmak çok daha kolaydır.Bu arada Focus'un en güzel özelliği 4 teker kayması demiş bir arkadaşımız ama bunun güzel olan tarafını ben anlayamadım.
Ayrıca biri listeye mini eklenirse işler değişir demiş ama mini orta sınıf bir araç değil =)
916 V6 Turbo
3, focus, astra, megane, a3, golf 5, civic (eg hariç her kasası) bu araçları en az 10.000km olmak üzere kullandım ben ençok astra'yı beğendim.
ben focus'ta kullandım (şirket arabası), mazda da kullandım.
İkisi aynı platformda olmasına rağmen, mazda daha sert daha iyi yol tutuyor gibi.
mazda=focus (Ayne şasi)
Bu ikisi lider.
Built to fall....
astra g kasaya sahibim bi arkadaşımın focusunu kullandım arada çok çok az farkla focus daha iyi bi yol tutuşuna sahip deneyip görülebilinir...
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
Focus gerçekten çok iyi virajlarda..
Fakat ben c4'le limitleri zorladığımda hafif arkasını bıraktığı an esp devreye giriyor..gaz kesiyor ve arka tarafı kontrol altına alıyor..c4 kullananlar bilir..kafadan çok fazla kaymıyor c4'ler..En azından esp'li modeli..
megane 3 ile focus 1.gelir![]()
FOCUS astradan 1=2 gomlek ustun gelir ikiside devamli kullandigim araclar astra dah cok arkayi birakma meyiline sahip; focus daha dengeli arkasi ozellikle.
yei golfu bilmiorum nasi kullanmadim ama focus diorum..
bu arada bu siniftakiler compact sinif die gecer. orta sinif 407 accord vectra gibidir yani oleydi en azindan onceden![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)