Emrah'ın gp, forged için açılmadan önce neredeydiniz..
demezler mi
Stok gp
+ %3 küçülmüş kasnak
Header
Superchips
yüklü bile sayılmazdı![]()
kardesım sen dıyosunkı rs turbolanmadan 230hp msc yi gecemez (sadece kagıt uzerınde buda. halen bı deneme vıdeosu goremedık.fake WRX vıdeosu dısında)
bende sana dıyorumkı 190-195 hp olan bı rs o mcs ye geçilmez.
turbo olursa zaten alakası olmaz.
twıncharge dıyosun konuyu akıl almaz boyutlara getırıyosun ama mını zaten daha guclu oldugu halde rs ın atmısferıgını gecemez( 230 olan aractan bahsetmıyorum)
ornegın: 170 hp rs i 170 hp mcs gecemez (mınının torku fazla oldugu halde)
230 hp atmosferık rs(senın twıncharge gıbı tr de yok ama ıngılterece İTB li RS ler mevcut) 230 hp mınıyı nokta eder.
sen ınanmamaya devam et.
belki bu gun denk gelırız dıye de bos laf yapma.
adamın bırı cıkar eray gıbı deneyelım der.
sonra boyle laflarla komık duruma dusurme kendını.
17 kasnaga bıle gerek yok demıssın paragraf arasında ama maasallah liste seklınde yazılca bı kus sütü eksik. 17 kasnakta koyunda sonra kasnak yok dıye aglamayın.
%15 Supercharger kasnak
%2 krank kasnagı
%5 alternatör kasnagı
cai
eksoz
header
bide üst kapak
eksantrik de koyduk
guzel bi yazılım
%17 ye bıle gerek yokmushey Allahım ya.
Hiç bir mini sahibinin rs,gti vs. geçmek veya geçilmek gibi bi kaygısı olmamalı bence![]()
Yani miniyi alan adam roll'de rs,gti,vti geçiyim diye almamıştır diye tahmin ediyorum.
o videodaki kırmızı s e takılmayın , takribi 210-215hp.. standart wrx e gayet fark atar zaten sıkıntı değil yani fakelik bir yanıda yok..
Kıstas aldığınızı sandığım bir video var czt , rs ve rda cooperS denemesi..
Rda gayet dolu listeye sahip ama aracın anlam veremediğim bir sıkıntısı var. Sadece kasnak ve filtreli S gibi gidiyor nedenini bilmiyorum. Bu arabanın hemen hemen aynı listeye sahip olduğu başka bir MCS var ve ne şanstır ki o da böyle gidiyor.. standart oglu standart CooperS in geçtiğini hemde 2 kere geçtiğini gördükten sonra, referans alınan videodan ne kadar sağlıklı yorum yapılabileceğini siz düşünün..
Mini alt devirden basar basmasına da , araba turbo değilki tüm gücünü turbo doldurup versin. Devir döndükçe basınc basabiliyor , bu yüzden orta devirlerden basmak her daim daha adil olacaktır..
standarta standart hiç izlemedim ama yenişemezler diye düşünüyorum. Yalnız kasnak ve header dan sonra mini cok cok hızlanıyor , bunu unutmamak lazım.
e buyrun video koyayım o zaman herkes video istemiş
bi sürü vardı da nerdeler bilmiyorum bulduğum da eklerim yine
2x ctr
http://www.youtube.com/watch?v=esGsU...e=channel_page
filtreli s2k
http://www.youtube.com/watch?v=ZwnyT...e=channel_page
benim spec lerim
16sc kasnak
iskender egsoz
megan racing headers
simota filtre bu kadar..
bütün rs lerle denerim herkesle denerim hiç farketmez benim için adam akıllı zevkli deneme yapıldıktan sonra.. 5. vites 1000 devirde basmak için o kadar kasmaya ne gerek var süre tutup söyleyeyim.. vites değiştirmiyosun birşey yapmıyosunbenim anlamadığım pilot muhabbeti ne alaka?
YouTubeDR.ECU
alt devir isteseydim dizel alırdım zaten![]()
sen de benim arabam üst devirlerde farkı yer de kendimi avutuyorum de o zaman bizde onu anlayalım?ilk kez bu devirde ciddi ciddi basmak isteyeni gördüm iyi deneriz tamam 4 te filan top speed e kadar sonra bildiğimiz şekilde deneme yapılmasını da kabul ediyorsanız eğer..
YouTubeDR.ECU
benım solemek istediğimde buydu yuklendıkden baya yuklendıkden sonra hakkıyla gıden mını az gordum nedenı olarakda ısınma problemi oldugunu düşünüyorum herneyse konu bu değil sımdı..
15lık le 17 cok fark eder onu solemek istedim
ama ben gercekden bu konuda daha yazmayacağım bence siz toz pembe hayallerle devam edın yasamaya![]()
konu nereden nereye gelimiş yaa.
mcs vs. rs başlıklı başka bi konu açılsa daha ii olurdu kanımca![]()
bence sen tozpembe forumda yazma hayallerinden vaz geçte icraat yapalım ne zaman deniyoruz ?
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
tamam eray bak gecen sayfada yazdi yekta deneyelim diye.. Listesi de arda ninkinden daha mutevazi..
5. vitesi anlarimda hemde kisa olan arabayla bastirmak direk idam cezasi gibi birsey.. kendinden guclu hangi arabalarla denedin bilmiyorum ama mini 2000 devirde 8.3 sikistirmasiyla basamadigi basinciyla 90-100hp yuruyordur belki yoktur bile..
yekta'yla bikere deenedım ondada ben 2 kişi + stepnem falan o 1 kişi ve 17" ler vardı geçti, 15 lerle deneyemedık deneyemedik. yektacım benı msn'e ekle bi aksam deneyelim kardeşim bende pejo sınııfındanım yanı sonucta dışlamayın 106 206 306 diyip biiitirmeyin 406 da varerayyumsel@hotmail.com
diğer bi konu maminin cooper yektayı geçiyo ben 2ye2 denediğimde bana 1 boy açabildi 17ler + ağırdım. 5 te geçtiğimde sayılmadığı için katmıyorum bile konuya![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)