walla rollde dost gayet guzel oluyo. bız kımle cıkıyosak makara yapıyoruz gecmek gecılmek onemlı olmadıgı ıcın. ha cok ıdda olursa bıle ıddalasıyoruz ama senın gıbı ne laf sokuyoruz ne dalasıyoruz.senın yanlısın bu...
Printable View
bu muhabbette bende hak veriyorum diğer arkadaşlara
geçen deneyelimmi dediğinde olur dedim ilk denemede geçtin yanına geldim deneyecezmi die sadece gülüosun amaç ne yani,daha sonra 2. de ben geçmeye başladım 5 te senin önüne araba çıktı sora durduğumuzda ilk denemede gazmı çektin dedin bana yoo dedim sen geçtin bende pek anlamadım dedim
gittik döndük geldik indin hala bakıp bakıp gülüyosun ben anlayamıorum seni mustafa bunları yüzüme nie söylemiyosun dersin bunlar yüze söylenmez yani senin anlaman lzm kendi durumunu
ahahahahah dökülün dökülün tabii yaaa al sana bir dost daha sen beni 1 boy geçtiğinde mc donalts ta herkese rezil etmedin mi passat passat dediğiniz bu muydu ee geçildi demedin mi bir gülümsemişim çok mu ben neye gülümsyorum siz biliyor musunuz? arabam bu berbat haldeyken böle gidiyorsa maddi imkanları halledip eksiklerini giderdikten sonra ne olur die gülüyorum sende arabanı sökmeye başla yakında buna çooook ihtiyacın olucak;)
yaa ben seni nie rezil ediyim mustafa ben bikere şöle böle die sesimi çıkarmadım sen hep benle makara geçtin denemeye bile gerek yok die,bende geldim o zman geçmiştim
öle bumuymuş filanda demedim sadece geçtim dedim
yani bunlar demir parçası bigün gider bigün gitmez,sen yakın arkadaşların arasında makaralar yaparsın herkes yakın deilki
haksızmıyım
bnm dökülcek bişiyim yok ben sizinle her zaman görüşebilen bi adam deilim göki filan sanırım hep görüşüosunuz araba dalgasına haybeye arkadaşlığınızı bouzyosunuz değermi
mustafa hala aynı tas aynı hamam :) sokmeye cok ıhtıyacın olucak bılmemne aynı terane...
bizim konuyu nereye gidiyoooooooo :) :slomo:
eğer gerçek düşüncelerin buysa haklısın bak orda enes i gördün belki 50 kez denedik biz onla k03 le k04 le o gece bana dedi ki araban birkaç boy hızlanmış ben ondan ferah 3 boy yiordum az bişi kafa çıkartabildim o gece allah ondan razı olsun hr çağırdığımızda gelir bir kere arkamdan geçtim dediğini duymadım benim normalde bu turbo ile kprolu typer ı geçmem lazım istese bol bol dalga geçerdi geçtim die herkese yayardı ki ben o gece sadece onunla ve rc ile ciddi anlamda denedim oda rc yi geçeceğimi biliyordum merak ettiğim araba yaptığımız wastgate ayarınan sonra hızlanmış mı ewet 3 boy hızlanmış şükürler olsun geriye valf volant bobin lastik kaldı lastiklerim bitik die 2 de bile deneyemedin o gece baştanda söledim sarıo gidemiyorum 3 te deneyelim die ama gel gör ki teeeyyy teeeyyy herkes beni geçip rezil etme peşinde ama yemezler:D
mustafa be darılma ama kımse lan su passatı geceyım derdınde deıl daha cok onemlı gecılmesı gerekenler var
gelelim konuya egzantrikli 106 stock typer ı rahat geçer;)
walla böyle bi denemede 40 tan başlasalar varsayımıyla 170 180 en en fazla 200 lere kadar 106 sonra type-r içinden geçer 106 nın :D
106 alır diyorum
Hah bi sen eksiktin birşey deme :D