goki seni gördükçe benimde eksantrik kısa takasım geliyor.
hımm kötü olmuş tekrardan geçmiş olsun peki pistonumu eritti detonasyondanmı kırıldı
bide m52 pistonu koyuyorlarya hacimde büyüme oluyormu sıkıştırma nerelere geliyor
ortaya attığın lafı ben alıyım
bak mustafa dün konuda yazdım ozgun konuyu sildiği iin göremedin her halde ben baştan yazıyım iyi oku
beni 220 den sonra geçsen ne olur geçmesen ne olur benim 220 kadranım var zatenki 220 ye kadar nerdesin acaba? senle ilk denediğimiz zamanı hatırlıyormusun? erayı eve bırakıp dönerken 1-2-3 değil 5in üstünde denedik elek oldun 220 gibi süratlerde bile yoktun ortalıkta sonra 1-2 boy geçti dedin bişe demedim çocukluguna heyecanına verdim. o gece tekrar çıkıldı ilerleyen saatlerde arabam balon olmasına rağmen 2 boyu yedin benden kıçının zorunla 220 den sonra geçtin
o zaman stocken geçemezken şimdi daha hafif ve egzantrik varken beni geçebilceğin kanısına nasıl vardın
bide geçende denediğimizi söyledin ben seninle denemedim ki o akşam ben enes ile deniorum 3üncü vites sende kfana göre bişeyler yapıyorsun bizde serkanla makara yapıyoruz passat geldi diye
biz orda alt devir basıyoruz arabaların devirlerini test ederken sende bizi geçtiğini sanıyorsun
iyi çocuk hoş çocuksun ama eğri otur doğru konuş insanların canını sıkma
küçümsemiyorum ama nasıl anlarsan anla kasımpaşa modeli ben typerlara kaldırmışken passat ile denemem
sen çıtır 106 ve vtecler ile uraşmaya devam
![]()
Benle denemek mi istiyosun denerim merak etmeama bu sefer her zamanki gibi elimde bi sensor olmasın yok oram bozuk buram bzuk diye hep aynı terane bozuksa araba çıkartılmaz.
ben çıkartmam örnek olarak
mustafa. adamın alıntı yaptıgı mesajda adama laf sokmussun. herkese heryerde laf sokuyosun makara yapıyosun adam sana cıddı cıddı cvp verınce nıye bozuluyosun?
ben öle salak bir insanım ki oytun abinin arabayı deneme eksikleri çok debriyaj bitik volant bozuk valf kırık lastik yok miss fire yapıo araba demesine rağmen eray abi çağırmış 406 ile denicez die..yetiştiremedik 406 yı ayıp olmasın die deneyeceğiz artık dedim kafamı s.yim ben başka hiçbirşey demiyorum memlekette bir delikanlıda biz kaldık sanki herkek herkese kaldırmış bizde arkadaşımız ne halde olursa olsun deneriz lafı olmaz dioruz![]()
..::PASSATURBO1::..
Laf sokarsan sende olur olmadık.. Olmaz ama.. Arkadaşınsa madem.. Ona herkesin ortasında neden taş atmaya çalışıyorsun? Alınan alındı bilmem ne vs.. Olmaz böyle.. MAdem Tek delikanlı sen kaldın.. Olmuşla ölmüşün arkasından konuşma.. Belliki içine dert olmuş yazıyorsun..
bahanesı varsa arabanın yarısmayacaksın mustafa. arabanın dunya eksıgı varken herkese gıderlerdesın. EDS yı bıle cagırdın yaw daha otesı varmı... sen bu kafayla gıttıgın surece hıc bırsey olmaz hep gecılırsın malesef.laf sokmayıda bırakman lazım arkadasım dedıgın ınsalara bıde..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)