yasinde benden bi 10-15 fazla vardır bence :)
Printable View
yasinde benden bi 10-15 fazla vardır bence :)
Bi cooper in bi filtre eksozlu s2k yı geçmesi için ne kadar güce ihtiyacı var. :)
Aracım 215 hp değil bro nerden öle düşündün bilmiyorum ama :) 2 sensörüm arızalı neden değiştirmiyorsun dersen 475 tl tanesi tamamen duygusal :) Çok abartılcak bir araçta değil aracım normal mcs :) ama 215 hp değil dyno da 233 aldım orta egzoz kaçağım ve 2 sensör arızalı olduğu halde.Zaten bekir ustayla konuştuk paşaoğlunda wideband bağlayıp değerler vs bir kaç eksiklerim var yani pek binmiyorum bro ama daha fazla almamız mümkün sanırım :) Bir takımda hafif jant aldımmı daha iyi olucak ileride inş öncesinde sensörler değişicek vs vs yavaş yavaş yapıyoruz :o
Bu arada FB 5005 le denedim atmosferik baya yüklü sanırım güzel gidiyordu tek kişi biz iki biraz tutundu iyiydi yani..
şu takım taklavat arabada neler var bi yaz artık ag :D 233hp iyimiş
kasnak vardı kanka 212hp verdim paşaoğlunda demiştin bende cooper denemeleri nasıl olur diye hep senin üstünden gidiyorum fena zevkli olmuştu çünkü denememiz:icon_tup: headersda kaçak varmış sefa geçen gece öle demişti onu hallet bende izmirden döniyim bi org. yapalım acaip gazman spec durumdayım :D
bende vardı diye hatırlıyorum ama sefa yoktu diyo emin olamadım :D tamam bro dön yaparız bişiler canım sıkılıyo benimde otur otur :D geçen bi tane bordo bi pug la denedim o da zevk vermedi hhaha :D
http://www.youtube.com/watch?v=Se1V8...om=PL&index=37
CLİO RS son susturucu kat iptali+cai (165bg)
mcs(RDA) kasnak+egsoz+egzantrik vs
mcs( E ) kasnak+egsoz+egzantrikvs
sanırım her araba aynı değil
kasnak egsozla s2k geçende varmıs...
bu da doğrular...
RDA nın filtre egsozlu FB 106 ile videosuda vardı :) msc geçmek için turbo yapmaya gerek yok RS-VTS-106 ya
Bu RS lere ilgi duymaya başladım :p
http://www.youtube.com/watch?v=E1SRzG-0PYk
sen vıdeoyu ıyı ızle bence.
cok da seyımde degım ama vıdeolar 200 cıvarı kesılıyo mını 1 boy onde oluyo en fazla.
sen bu durumdan nası uzunda 2-3 boy olacagını cıkarıyosun.
vıdeoyu yarıda kessek benım onde oldugum kısımda. uzunda ben 5-6 boy gecermısım gıbı duruyo ama mını gelıp gecıyo 4 vıtes sonunda.
5. vıtesın ıcınde benım mınıyı yakalayıp gecebılme yada onun arayı acabılme olasılıgı halen var.denemedık sonuc ne olur bılmıyoruz.mını lerınde uzunda yurumedıgı bılınen bısey;)
kaldıkı rs orda 175 hp cıvarı. mını sahıbının soyledıgı yanlıs hatırlamıyosan 210-215 gıbı bıseydı.
sorun bu degıl zaten. guclu olan gecer bunu markaya modele vurmanın hıc bı anlamı yok.
asıl konu 106-saxo-rs ın turbo olmadan o mınıye karsı yalan olacagını dusunmen.
bu aracların turbo hallerı mınının en yuklusunun ıcınden gecer çıkar bıdaha geçer;)
yıne mini muhabetı yıne ibo :D