yasinde benden bi 10-15 fazla vardır bence![]()
yasinde benden bi 10-15 fazla vardır bence![]()
YouTubeDR.ECU
Aracım 215 hp değil bro nerden öle düşündün bilmiyorum ama2 sensörüm arızalı neden değiştirmiyorsun dersen 475 tl tanesi tamamen duygusal
Çok abartılcak bir araçta değil aracım normal mcs
ama 215 hp değil dyno da 233 aldım orta egzoz kaçağım ve 2 sensör arızalı olduğu halde.Zaten bekir ustayla konuştuk paşaoğlunda wideband bağlayıp değerler vs bir kaç eksiklerim var yani pek binmiyorum bro ama daha fazla almamız mümkün sanırım
Bir takımda hafif jant aldımmı daha iyi olucak ileride inş öncesinde sensörler değişicek vs vs yavaş yavaş yapıyoruz
Bu arada FB 5005 le denedim atmosferik baya yüklü sanırım güzel gidiyordu tek kişi biz iki biraz tutundu iyiydi yani..
şu takım taklavat arabada neler var bi yaz artık ag233hp iyimiş
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
YouTubeDR.ECU
kasnak vardı kanka 212hp verdim paşaoğlunda demiştin bende cooper denemeleri nasıl olur diye hep senin üstünden gidiyorum fena zevkli olmuştu çünkü denememizheadersda kaçak varmış sefa geçen gece öle demişti onu hallet bende izmirden döniyim bi org. yapalım acaip gazman spec durumdayım
![]()
bende vardı diye hatırlıyorum ama sefa yoktu diyo emin olamadımtamam bro dön yaparız bişiler canım sıkılıyo benimde otur otur
geçen bi tane bordo bi pug la denedim o da zevk vermedi hhaha
![]()
YouTubeDR.ECU
http://www.youtube.com/watch?v=Se1V8...om=PL&index=37
CLİO RS son susturucu kat iptali+cai (165bg)
mcs(RDA) kasnak+egsoz+egzantrik vs
mcs( E ) kasnak+egsoz+egzantrikvs
sanırım her araba aynı değil
kasnak egsozla s2k geçende varmıs...
bu da doğrular...
RDA nın filtre egsozlu FB 106 ile videosuda vardımsc geçmek için turbo yapmaya gerek yok RS-VTS-106 ya
Bu RS lere ilgi duymaya başladım
http://www.youtube.com/watch?v=E1SRzG-0PYk
sen vıdeoyu ıyı ızle bence.
cok da seyımde degım ama vıdeolar 200 cıvarı kesılıyo mını 1 boy onde oluyo en fazla.
sen bu durumdan nası uzunda 2-3 boy olacagını cıkarıyosun.
vıdeoyu yarıda kessek benım onde oldugum kısımda. uzunda ben 5-6 boy gecermısım gıbı duruyo ama mını gelıp gecıyo 4 vıtes sonunda.
5. vıtesın ıcınde benım mınıyı yakalayıp gecebılme yada onun arayı acabılme olasılıgı halen var.denemedık sonuc ne olur bılmıyoruz.mını lerınde uzunda yurumedıgı bılınen bısey
kaldıkı rs orda 175 hp cıvarı. mını sahıbının soyledıgı yanlıs hatırlamıyosan 210-215 gıbı bıseydı.
sorun bu degıl zaten. guclu olan gecer bunu markaya modele vurmanın hıc bı anlamı yok.
asıl konu 106-saxo-rs ın turbo olmadan o mınıye karsı yalan olacagını dusunmen.
bu aracların turbo hallerı mınının en yuklusunun ıcınden gecer çıkar bıdaha geçer![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)